Jump to content

Automat za arkade?

Recommended Posts

Beshe , uhvatish lika koji izlazi iz kola i spamujes levo desno ?

Hm Doolio , street hoop je imao sablon , ako uzmes taiwan (ili ko je vec imao 3points na max) Zabodes se na bilo koji cosak , i samo sipas trojke...

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nisi trebao da mu kazes kad ne cita aj da topik ima 20 strana nego 3 :D

@ pa ne znam i kadilak je sablon :D mislim uzmem onog mustafu i samo udaram onako iz zaleta sa dve noge :D i tako na jednou stranu pa na drugu :D

a basket pa ne znam isti djavo :D kad imas onu specijalku sutnes trojku i posle gledas samo da otmes loptu :D a uvek ides na kucanje :D ako vidis da ce da te blokira ti samo polozis :D i tako stalno :D

koliko ja znam litvanija je imala najbolju 3ku ?:D

Нема  будућности без истине.

nije litvanija nego tajvan ko sto rece covek. sto se tice sablonizovanosti, brate, 'cekas da uzmes loptu' nije sablon, treba ti skil da uzmes loptu, panisera mozes zatvorenih ociju da igras maltene. sve igre su sablonizovane, ali ne moze se porediti, lupam, pang i street hoop.

mala trola:

da, ali mogu da ti vataju goaltending trojke, a ti njih takodje treba da sprecavas da ti daju koseve, na tezim nivoima, ako nisi skilled, neces preci pola terena, a kamoli da kao dajes neke koseve. sa tajvanom je lako na pocetku, posle kad krenu da seku trojke i paseve, jedini njihov adut pada u vodu, ja sam birao amere ili korejance.

da da, Litvanija je najbolja u trojkama, al nije bitna trojka jer sa specijalkom uvek pogađa, zato uzmeš Nemce koji pwnuju defence :D

al nemci su spori ko kurac, meni su bolji ameri i korejanci, mada, recimo i sa englezima mi je ugodno.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

na telefonu vec mesec dana peglam pang i sf2.sf2 izgleda bas kao original(cak imas i da pogledas poteze/specijale za sve likove) dok pang ima nesto drugaciji meni,i nivoi su malo drugaciji.al bas ume do jaja da spuca pola cuke,cuku voznje gspom:)

jos malo oftopika:)najbolja igrica koju sam igrao na mobilnom je wsop,poker hedz ap,ima 5-6 poznatih igraca(dzizs,en djuk,chen,mizrachi i ona lepa glumica sto igra zaboravih kako se zove.eh da,ima i ngajena:)),svako od njih drugacije igra,ponasa se kad dobije ruku,ponekad mozes i da procitas blef popokretima i faci itd itd,bas lepo odradjeno

ah.. sad se setih.. kako se bese zvase ona igra kad si neki zeleni "kvadratic" i "crtas" linije , pa kad napravis kocku ukloni se deo ekrana... joj kolko sam to prao jbt
ima milion verzija takvih igara,kako se na automatima zvala stvarno ne znam.al se secam da je jedna od prvih igara koje sam igrao na pcu i ta se zvala antrax,ili anthrax...pih sad sam se zbunio:)a na guglu nista ne nadjoh:(

ps ako nekog interesuju ove java igre za telefon,mogu da okacim.

salt wat fish fresh wat fish?

ja sam igrao sa francuzima :D sa njima mi je bilo extra :D presao sam sa litvanijom i amerima ali sam se tu mucio :D

kako bre litvanija nema sut :D mora da sam poludeo :D

strhoop.png

ajmo klokvajz: francuzi, spanci, ameri, italijani, tajvanci, korejanci, japanci, kinezi, englezi i nemci:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

dadada, tajvanci su zeleni, niski i imaju ful trojke:) italijani su zeleni takodje, ali su oni onako braon-sumski zeleni, a tajvanci su bas ono RGB zeleni:

italijani:

streethoopcd21em.png

tajvanci (levo):

strhoop1mu7.jpg

Meh , voleo bi da kazem da se secam kako se uzimala lopta , bilo je nekoliko mesta na kojima je kompjuter UVEK prolazio i samo se postavis tamo i 90% lopti su tvoje , a za ostalo im naplacujes trojkama :D

Sad se setih

Cadillacs and dinosaurs

neam pojma zasto ali kao grom iz vedra neba xD

1112081238.jpg

Edited by Malatrolapunakontrolora

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

pa ne znam, onda ja nisam bio toliko profi, koliko ja znam, ima tih mesta, ali su podlozna promeni, tj mozes da se opredelis na koje mesto ces da tipujes kada, ali nisi siguran. takodje, u kasnijim fazama, treba dva puta da ga opajdaris da bi mu ispala lopta, pa onda ono skakanje na bandze, tu ti treba bolestan skil da bi skocio, a da mozes da ga zajebes i ako krene da kuca (onda mu lupis onu bandzu dok jos ides u vis) i ako fejkuje (onda mu goaltendingujes).

takodje je komp imao tripove da laze, tipa sutne trojku, ti savrseno lepo skocis na goaltending i lopta te samo iskulira i udje. onda, nikad nisam odrao komp u kasnim fazama igre, uvek smo se guzili.

Za komp je oduvek bila fora da ima neke "neobjasnjive" poteze ali bozemoj .

Jedini nacin da pobedis komp je bio da ga hvatas na pass sablon (tj. gorenavedeno) posto je mulac koji je drzao igraonu stavio na "09" tezinu (sto je valjda bilo hard)

kad je provalio kako mu ide prodaja zetona odlucio je da sve igre stavi na 09 m, zbog chega je vrlo brzo izgubio sve musterije xD

pa dobro, kad provalis tripove dobro, onda ti manje-vise bude svejedno koji je nivo. za sf2 nikad nisam gledao, niti primecivao razliku u levelu, serem, jesam, ali izmedju tipa 02 i 08, izmedju recimo 05 i 09 nikako.