Malatrolapunakontrolora Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Beshe , uhvatish lika koji izlazi iz kola i spamujes levo desno ? Hm Doolio , street hoop je imao sablon , ako uzmes taiwan (ili ko je vec imao 3points na max) Zabodes se na bilo koji cosak , i samo sipas trojke... Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Auuu ljudi...da ima negde da se kupi takav arcade mortal kombat bilo koji deo,pa kupio bi ga makar kostao 1000evra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Za ove koji NE CITAJU topic ... Arkade Neo-Geo, 200 jura ponude na PM.Okacicu slike kad stignem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 nisi trebao da mu kazes kad ne cita aj da topik ima 20 strana nego 3 :D @ pa ne znam i kadilak je sablon :D mislim uzmem onog mustafu i samo udaram onako iz zaleta sa dve noge :D i tako na jednou stranu pa na drugu :D a basket pa ne znam isti djavo :D kad imas onu specijalku sutnes trojku i posle gledas samo da otmes loptu :D a uvek ides na kucanje :D ako vidis da ce da te blokira ti samo polozis :D i tako stalno :D koliko ja znam litvanija je imala najbolju 3ku ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 cuti vidis da placa soma evra :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 7, 2008 Author Report Share Posted February 7, 2008 da da, Litvanija je najbolja u trojkama, al nije bitna trojka jer sa specijalkom uvek pogađa, zato uzmeš Nemce koji pwnuju defence :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 nije litvanija nego tajvan ko sto rece covek. sto se tice sablonizovanosti, brate, 'cekas da uzmes loptu' nije sablon, treba ti skil da uzmes loptu, panisera mozes zatvorenih ociju da igras maltene. sve igre su sablonizovane, ali ne moze se porediti, lupam, pang i street hoop. mala trola: da, ali mogu da ti vataju goaltending trojke, a ti njih takodje treba da sprecavas da ti daju koseve, na tezim nivoima, ako nisi skilled, neces preci pola terena, a kamoli da kao dajes neke koseve. sa tajvanom je lako na pocetku, posle kad krenu da seku trojke i paseve, jedini njihov adut pada u vodu, ja sam birao amere ili korejance. da da, Litvanija je najbolja u trojkama, al nije bitna trojka jer sa specijalkom uvek pogađa, zato uzmeš Nemce koji pwnuju defence :D al nemci su spori ko kurac, meni su bolji ameri i korejanci, mada, recimo i sa englezima mi je ugodno. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 ja sam igrao sa francuzima :D sa njima mi je bilo extra :D presao sam sa litvanijom i amerima ali sam se tu mucio :D kako bre litvanija nema sut :D mora da sam poludeo :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 7, 2008 Author Report Share Posted February 7, 2008 da, da, tačno Taiwan, ne ide mi ta Trivia :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 na telefonu vec mesec dana peglam pang i sf2.sf2 izgleda bas kao original(cak imas i da pogledas poteze/specijale za sve likove) dok pang ima nesto drugaciji meni,i nivoi su malo drugaciji.al bas ume do jaja da spuca pola cuke,cuku voznje gspom:) jos malo oftopika:)najbolja igrica koju sam igrao na mobilnom je wsop,poker hedz ap,ima 5-6 poznatih igraca(dzizs,en djuk,chen,mizrachi i ona lepa glumica sto igra zaboravih kako se zove.eh da,ima i ngajena:)),svako od njih drugacije igra,ponasa se kad dobije ruku,ponekad mozes i da procitas blef popokretima i faci itd itd,bas lepo odradjeno ah.. sad se setih.. kako se bese zvase ona igra kad si neki zeleni "kvadratic" i "crtas" linije , pa kad napravis kocku ukloni se deo ekrana... joj kolko sam to prao jbtima milion verzija takvih igara,kako se na automatima zvala stvarno ne znam.al se secam da je jedna od prvih igara koje sam igrao na pcu i ta se zvala antrax,ili anthrax...pih sad sam se zbunio:)a na guglu nista ne nadjoh:( ps ako nekog interesuju ove java igre za telefon,mogu da okacim. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 ja sam igrao sa francuzima :D sa njima mi je bilo extra :D presao sam sa litvanijom i amerima ali sam se tu mucio :D kako bre litvanija nema sut :D mora da sam poludeo :D ajmo klokvajz: francuzi, spanci, ameri, italijani, tajvanci, korejanci, japanci, kinezi, englezi i nemci:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 možda je mislio na italiju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 jok, mislio je na tajvan sto posto, italijani imaju prosecne trojke:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 barte da nisi okacio :D ja bih te ovde danima uveravao da je litvanija u pitanju :D hahhhahaha a cek ima li neko zelen dresove uopste ?:D ili sam se i to istripovao ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 dadada, tajvanci su zeleni, niski i imaju ful trojke:) italijani su zeleni takodje, ali su oni onako braon-sumski zeleni, a tajvanci su bas ono RGB zeleni: italijani: tajvanci (levo): Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 haahha pa mi smo u kraju zvali ove onda litvancima haahaahhahaha :D eh blokovi geto :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 To i ja gledam o cemu se radi znam da Tajvan ima najbolje trojke :D. Ali eto odgovora, blok je cudo :). Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Ali Litvanci :)) Ajd' da ne piše ovako velikim slovima Taiwan :) A i Tajvan, šta uradi ta igračka industrija koja podržava one gde se prodaju igre :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 to to .. josh gledash taj sitan krug i kao tajvan, koreja i japan u basketu .. riiiight :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 ima i verzija za US trziste, gde su samo ameri po US drzavama:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 (edited) Meh , voleo bi da kazem da se secam kako se uzimala lopta , bilo je nekoliko mesta na kojima je kompjuter UVEK prolazio i samo se postavis tamo i 90% lopti su tvoje , a za ostalo im naplacujes trojkama :D Sad se setih Cadillacs and dinosaurs neam pojma zasto ali kao grom iz vedra neba xD Edited February 8, 2008 by Malatrolapunakontrolora Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 pa ne znam, onda ja nisam bio toliko profi, koliko ja znam, ima tih mesta, ali su podlozna promeni, tj mozes da se opredelis na koje mesto ces da tipujes kada, ali nisi siguran. takodje, u kasnijim fazama, treba dva puta da ga opajdaris da bi mu ispala lopta, pa onda ono skakanje na bandze, tu ti treba bolestan skil da bi skocio, a da mozes da ga zajebes i ako krene da kuca (onda mu lupis onu bandzu dok jos ides u vis) i ako fejkuje (onda mu goaltendingujes). takodje je komp imao tripove da laze, tipa sutne trojku, ti savrseno lepo skocis na goaltending i lopta te samo iskulira i udje. onda, nikad nisam odrao komp u kasnim fazama igre, uvek smo se guzili. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Za komp je oduvek bila fora da ima neke "neobjasnjive" poteze ali bozemoj . Jedini nacin da pobedis komp je bio da ga hvatas na pass sablon (tj. gorenavedeno) posto je mulac koji je drzao igraonu stavio na "09" tezinu (sto je valjda bilo hard) kad je provalio kako mu ide prodaja zetona odlucio je da sve igre stavi na 09 m, zbog chega je vrlo brzo izgubio sve musterije xD Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 pa dobro, kad provalis tripove dobro, onda ti manje-vise bude svejedno koji je nivo. za sf2 nikad nisam gledao, niti primecivao razliku u levelu, serem, jesam, ali izmedju tipa 02 i 08, izmedju recimo 05 i 09 nikako. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Arkade Neo-Geo, 200 jura ponude na PM.Okacicu slike kad stignem. jebote, kaci te slike, ZEDNI SMO ISTINE! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts