Jump to content

RTS stoka i djubrad

Recommended Posts

- u somboru se ne hvata rts jer je najblizi predajnik daleko 70km. hrvatska televizija se hvata i bez antene. slika je kristalna.

- server rtsa puca cim je malo optereceniji te se stoga ne moze gledati program ni preko neta. server b92 sljaka i pri najvecoj gledanosti (insajder)

- svaka porodica placa pretplatu 350 dinara da bi stoka od tijanica mogla da radi sta hoce, dabogda sve te pare deci na lecenje dao

ova tema nema neku veliku korist sem da se poseremo po RTS-u. ljude neces nagovoriti da ne placaju pretplatu jer su ovce. a ovce su za sisanje. ako nadjete za shodno prebacite je u zoo vrt, ili sta god hocete. i ovako nece imati efekta.

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

brate ja sam tuzan zbog toga sto da je ta pretplata 1350 dinara i da samo beograd hvata rts opet bi svi cutali ko picke i placali.

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Ček, kako ja mogu da ne platim kad mi to stiže ujedno sa računom za struju i sve se zajedno obračunava?

samo kazi teti na shalteru, bez tv pretplate molim.

Edited by Urgh

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

- U vase vreme je ubijen Slavko Curuvija!

- Gospodine bivsi predsednice, kako ste nisko pali!

Pa u vase vreme je ubijen novinar Nikolic (valjda prezime ide tako) u Jagodini, ubijen je premijer Djindjic dok ste vi bili ministar, jel vas ja optuzujem za to?! Sa druge strane, u moje vreme su ljudi leteli na mesec. To znaci da ja imam zasluge za to!?

HAHAH TADIJA, PRESTANI DA CITAS SA PAPIRA, DUDUK TI JE SMISLJAO ARGUMENTE

[roflmao]

a tek za vojsku. Tadic kao NECU DA RATUJEM!, a samo stize zdrs u glavu, A OCETE DA POTPISETE / POTPISALI STE (nisam sugran vec) DA NASE TRUPE UCESTVUJU U NATO AKCIJAMA U SVETU!?!

jaaaaaaao :D

Edited by qwertyuiop

ne placas pretplatu i posle godinu dana rachun zastareva, po zakonu... cini mi se da je tako

u ostalom zasto se ne bune ljudi zasto ne udaraju u lonce ne prave proteste?

inace zar neko ocekuje od onog manekena sa shargarepom u dupetu da kaze nesto kreativno ?

fallout_table.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...