Ramirez Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 taj rad. ali ovaj lik shto kazhe "vi tu sada imputirate neke stvari..." :p Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Mislim da nije toliko bitno da li je neko trebao ranije to da objavljuje, a naravno da jeste. Dobro je shto se otvoreno pricha o svemu shto se deshavalo ili deshava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 kod nas se to zovu ledja ne muda, ko zna ko stoji iza nje. a ne brankica ima muda da kaze fudbalskoj mafifi da je mafija, zavrshila bi mrtva u jarku pre snimanj prvog kadra. nisam gledao emisiju, ali, jel ona navela neka imena, tj ljude koji nisu mrtvi, odnosno onih koji nisu u zatvoru ili u bekstvu? u protivnom, o kakvim mudima i hercu mi to prichamo. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 kod nas se to zovu ledja ne muda, ko zna ko stoji iza nje. a ne brankica ima muda da kaze fudbalskoj mafifi da je mafija, zavrshila bi mrtva u jarku pre snimanj prvog kadra. i kakve to sad veze ima ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 kod nas se to zovu ledja ne muda, ko zna ko stoji iza nje. a ne brankica ima muda da kaze fudbalskoj mafifi da je mafija, zavrshila bi mrtva u jarku pre snimanj prvog kadra. nisam gledao emisiju, ali, jel ona navela neka imena, tj ljude koji nisu mrtvi, odnosno onih koji nisu u zatvoru ili u bekstvu? u protivnom, o kakvim mudima i hercu mi to prichamo. Koliko sam ja video nije pljuvala po ljudima koji su trenutno zivi i dobro "rade", a ima ih na kamare, jebe se meni sto ona kopa po sranju 10 godina unazad, koga boli kurac za to ne zivim ja 10 godina unazad vec sad, nek razotkriju stvari koje se sad desavaju i koje su javna tajna, nek se bave danasnjim malverzacijama i tome slicno, ali to sigurno nece jer ih isti finansiraju. Pa i onaj Covic je mesetario on je jos ziv i dan danas radi, dajte ljudi prikazite ono sto se desava sad u ovom trenutku, koga boli kurac za namestene tekme pre 20 godina?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 i kakve to sad veze ima ?shta se pravish sad ti mutav,ima veze s tim shto mi je stija rekao da kenjam a pri tome kaze shto ona ima herca da proziva mrtve ljude i begunce, reci sada neko ime sestro. s druge strane ako kaze, znachi da ima do jaja ledja i da su teme njenih emisija naruchene i da se vade po potrebi. s tim shto ni prva pricha ne iskljuchuje isto, jer ko zna ko tu gubi a ko dobija. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Tacno je ici ce hronoloski, samo da ne bude hronoloski od 90. do 2003. ili tako neki fazon a da ovo sto se sad radi nema veze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 da ste gledali emisiju zapravo, videli biste da je receno da ce ici hronoloski, i da ce zvezda/partizan i njihovo "poslovanje" biti pokriveno u sledecim emisijama evo pogledacu bsh, al cenim da cemo mi josh jedno 2-3 emisije slushati o arkanu, a hronologija dogadjaja ce se zavrshiti kada bude trebala da kaze neshto, tj da nadje nekoga ko treba da kaze enshto. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 shta se pravish sad ti mutav,ima veze s tim shto mi je stija rekao da kenjam a pri tome kaze shto ona ima herca da proziva mrtve ljude i begunce, reci sada neko ime sestro. s druge strane ako kaze, znachi da ima do jaja ledja i da su teme njenih emisija naruchene i da se vade po potrebi. s tim shto ni prva pricha ne iskljuchuje isto, jer ko zna ko tu gubi a ko dobija. a neka televizija pravi emisiju tako shto joj istina od boga padne u krilo i oni je celu prenesu u program ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 jel smo prichali o ovome malo pre. bilo koja druga laz < srbi koljachi i govna laz Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 a ja sam ti rekao da sa takvim stavom nisi nishta bolji od niggera prema srs-u. i shta sad ? uostalom jel ova emisija o klanju ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 samo zato sto je riba sa b92 urgh (08:28 PM) : pa shta kenjash onda, jel oni najvishe kenjaju po srbibji, kenjaju, znachi oni su najvecas saanistichka tv urgh (08:28 PM) : kraj priche SHTA TI NIJE JASNO BRATE!1 (* da te poshtedim dalje spike na tu temu sa margijem) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 bitno da nigger smori sa svojim drobljenjem o SRS-u... a ovde stvarno vidim neke patetichne postove, razocaravajuce... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 ne kaki prmpek isti ste novchitj samo druge strane .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 pitala je ona u lice i par sagovornika neprijatne stvari. tipa onog predsednika zajednice prvoligasha, kako je na tom mestu sa reputacijom choveka iz podzemlja i tako to. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Zanimljivo je da niko od Srbenda ne pljuje cecu, bulica i ostale, nego im je zapalo za oko 'kako to bash sada Brankica da pravi ovakvu emisiju i sl' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 (edited) nije se ona pojavila juceh an tvu pa da se ne zna ko je ona, nisam igrao na oba koloseka, nego tvrdim da radi po nalogu i po potrebi, sa zadatim temama. hronologija dogadjaja ce se zavrshiti pre bilo kakve velike istine, verovatno da bi se nekom malo zatresle gace i da bi platio koji reket. koji ce nama sad emisija o velikoj istini fudbalske mafije, da nas razonodi shta, shto ne raskrinka nekou sadashnju aferu, neko iz ds-a recimo. uostalom nema smila da o tome raspravljamo videcesh i sam kako bude tekao serijal. ili ti zaista ochekuejsh da cesh ovde videti en znam shta? a ja sam ti rekao da sa takvim stavom nisi nishta bolji od niggera prema srs-u. i shta sad ? uostalom jel ova emisija o klanju ? u redu je cile, bitno je da imaju do jaja produkciju, ostalo nije bitno. @stija ceca, lol, trenutno veliki igrach, reci mi da se zajebavash. ceca moze da padne svakog momenta, samo to neko sprechava, tu cemo se valjda sloziti. kao shto rekoh par reketa i kraj priche, kao da nishta nije ni bilo. Edited January 22, 2008 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 nego tvrdim da radi po nalogu i po potrebi I ja isto to mislim. Ona tako da pljuje nasheg pokojnog komandanta i cecu ccc ... a takav lep i posten fudbal imamo za razliku od, recimo tenisa, gde ne moze da se zivi od bagre. Mora da ovi sa zapada daju pare da srushe nashe strukture u fudbalu, da vishe ne budemo najbolji u Evropi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 brate juce je vec pomenula terzica u veoma neprijatnom kontekstu zapravo je rekla da lik koji se ubio u zatvoru je bio predsednik ofke u vreme kada je Terzic bio ne celu kluba, sto nista ne znaci; nadam se da ce do zavrsetka serijala isterati sve do kraja, ostaje nam samo da cekamo i vidimo sta ce biti dalje Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 I ja isto to mislim. Ona tako da pljuje nasheg pokojnog komandanta i cecu ccc ... a takav lep i posten fudbal imamo za razliku od, recimo tenisa, gde ne moze da se zivi od bagre. Mora da ovi sa zapada daju pare da srushe nashe strukture u fudbalu, da vishe ne budemo najbolji u Evropi. mogao si barem da smislish neki bolji sarkazam, neki manje retardiran. a oko cece i arkana, za srce si me ujeo da nemash pojma, lol ne kaki prmpek isti ste novchitj samo druge strane .. en brini se crnjo, cile ce nas spasiti, on jedini ostao normalan posle svega shto anmse dogodilo od 90tih, mozesh mirno da spavash.postavljna nam je dijagnoza, josh samo lek. ono shto hocu da kazem je da kada se pravi insajder, iza toga postoji josh 500 motiva i razloga, tj ne pravi se zbog taga da bi se mi malo razonodili i saznali ono shto vec znamo. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 svuda postoji jedan novinar koji kopa po tako nekim, za druge, nedodirljivim stvarima, mora da postoji neki balans. sigurno je i to da ima ledja, posto ne verujem da bi tek tako uletela u ovu pricu, i ne samo ovu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 (edited) mogao si barem da smislish neki bolji sarkazam, neki manje retardiran. a oko cece i arkana, za srce si me ujeo da nemash pojma, lol Znam da je retardiran sarkazam, namerno sam ga nachinio takvim. Poenta je veoma jednostavna. Tebi je nepojmljivo da su najveci 'srpski junaci i patriote' najgora bagra, koja psihicki maltretira shiroku narodnu masu, koja je zeljna dobrog fudbala? ono shto hocu da kazem je da kada se pravi insajder, iza toga postoji josh 500 motiva i razloga, tj ne pravi se zbog taga da bi se mi malo razonodili i saznali ono shto vec znamo. Reci bar jedan motiv od tih 500 pa da ti poverujem. Edited January 22, 2008 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 (edited) u redu je, ti samo sedi u svojoj udobnoj fotelji i govori bravo brankice shto si napravila josh jednu emisiju o arkanu. verovano ochekijesh da ce se posle ove emisije mozda podici i koja prijava, hmm mozda i hoce, al da ce neko zbog toga najebati, pogadjaj ponovo. drugo, kada sam rekao da je arkan najveci srpski junak, da mu ljubim skute i da mi je ceca druga majka?, kada sam porekao da se bilo shta od ovoga shto ide u emisiji zaista i desilo?, jle ti chitash neki forum u paralelnom univerzumi, istina je da seresh jer sam rekoa da je b92 ustashka televizija. Edited January 22, 2008 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Ko je to naruchio? Ko ima taj motiv? Objasni mi to, molim te. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Margi brate javio si se na topiku,nisi ni pogledao emisiju i poceo da drobis o Brankici boli nas kurac za Brankicu zajebi politiku na ovom topiku,hocu da gledam pijanog Dzarovskog po hiljaditi put ako treba :))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts