Jump to content

Insajder na B92

sinister

Recommended Posts

• Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

raspisana poternica za PRVIM COVEKOM SRPSKOG FUDBALA, ali to je i dalje farsa

jeste margi, jos 50 ljudi je iza njega. ispade terza stojao na uglu i valjao vutru za ket dnevno

roooofl

kako ti kenjas jebote. ne znam sta bi tebe zadovoljilo, valjda da mu upadnu u kucu i pobiju sve redom

znachi po tvom mishnjlju on je taj koji nosi utoku sa sobom, govori tiho i kreshe cecu, ucenjuje igrache, sklapa ugocvore sa njima ispod zita o %koji ce da im uzme kada se prodaju, puca im u kolena ako mu se ne privole.

po tvom mishnjenju ej sad sve gotovo, fudbal je ochishcen kriminala, imacemo normalnu ligu, mozda zaigramo i na svetskom prvenstvu, pa ko sad tu kenja jbt.

zadovoljilo bi me da vidim nekog lklasichnog krimosa kako pada, jebe mi se za njegove padavane.

danas terza, a od sutra opet ista pricha sa novimk likom, samo se menjaju garniture, preraspodela tokova onoga shtoc e se krasti.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

mene samo jedno zanima.

verovatno je u pitanju sam nas zakon, al kako da jedan modji dobije smesnu kaznu koja glasi 5god zabrane bavljenja fudbalom, a ove nase zbog mozda manjih krivicnih dela salju u zatvor.

mozda sam glup, al moram dobiti odg na ovo.

Bring It

koja su to manja krivichna dela? tog je verovatno kaznio fudbaski savez, kod nas i sam vidish ko je na chelu istog, znachi mora murija da reaguje(ne zato shto savez ne reaguje nego zato shto si pochinio krivichno delo), a drzava ne prepoznaje fudbalska pravila pa da kao zabranio bavljenje sportom, nego ili shke ili tvorza, sve ostalo je na savezima.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

mene samo jedno zanima.

verovatno je u pitanju sam nas zakon, al kako da jedan modji dobije smesnu kaznu koja glasi 5god zabrane bavljenja fudbalom, a ove nase zbog mozda manjih krivicnih dela salju u zatvor.

mozda sam glup, al moram dobiti odg na ovo.

jednostavan je odgovor: to je italija gde je berluskoni bio predsednik [:D]

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

koja su to manja krivichna dela? tog je verovatno kaznio fudbaski savez, kod nas i sam vidish ko je na chelu istog, znachi mora murija da reaguje(ne zato shto savez ne reaguje nego zato shto si pochinio krivichno delo), a drzava ne prepoznaje fudbalska pravila pa da kao zabranio bavljenje sportom, nego ili shke ili tvorza, sve ostalo je na savezima.

a manja krivicna dela u fazonu.. da je u calcio bio mnogo veci kesh u pitanju, nego ovi nasi mamlazi sto su uzimali.

Bring It

pa nista se nije desilo, 2 najveca lopova zeka i bjeka su i dalje na slobodi

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

oni su samo lopovi nisu kriminalci :D a i videcemo da li ce nesto biti sa njima....realno nista se nije desilo doci ce novi mesto ovih i to je to

je li ima sanse da se raspise interpolova poternica za terzom ?:D

Нема  будућности без истине.