MaudDib Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 NE MOGU! desi misho jbm te! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 logoff :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 gotivan argument. ok.. koliko misicnih grupa angazuje vozenje bajsa a koliko trcanje ? koliko se sagoreva kalorija za vreme trcanja a koliko za vreme bajsa ? pricam o vozenju bajsa i trcanju po ravnom... samo trebas da odgovoris na te dve stvari i videces zasto je bolje trcanje... Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 trcanje > bajs, i ne moze biti drugacije iz prostog razloga. razlog je taj sto trcanje povlaci aktiviranje CELOG tela, dok voznja bajsa aktivira pretezno noge i neke stomacne misice. trcanje/plivanje su no.1 kardio vezbe i to ce ostati tako "upotreba celog tela ravnomerno" Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 ou maj gad! da li se to na horizontu radja jogging vs cycling oluja? stay tuned for more! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Ja mislim da je drkanje najbolji vid rekreacije,angazuju se svi misichi u telu,plus ti ne trebaju ni bajs ni dobre patike Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 ti uzmi pa ga drkaj onda , ne treba ti ni kondicija ni patike. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Plivanje je koliko se ja secam najbolje za vezbanje celog tela, zato muskarci na waterpolo a ne da drkate one tegove pa na kraju izgledate ko babuni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 bajs konza ! ! ! u onoj maloj korpici napred mogu da ponesem i mache :))) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted January 24, 2008 Author Report Share Posted January 24, 2008 pa ne znam bas da li moze za 500eura ''solidna'' traka da se kupi. to ti je mnogo vise kume :) ja sam u nekim radnjama na snizenjima videla trake i po 250evra, mislim da je solidna ona od 500. inace, danas krecem da trcim 500. Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 necesh tako nishta postici devojko, mi kao da prichamo u vetar:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 margi,organizuj par dopunskih casova za miss d :))) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 da, margi, budi joj trener. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 ja cu da radim s njom na kondiciji, a ti mozesh da budesh zaduzen za teretanu. mozda bi i ova dunja da se prikljuchi tom programu iz pakla:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 ja sam u nekim radnjama na snizenjima videla trake i po 250evra, mislim da je solidna ona od 500.a znas zasto je na snizenju? jer je traka krsh,pa moraju da prodaju sto pre,da im ne zauzima mesto :) pazi nisam neki expert,sto se traka tice,ali za dobru iliti solidnu traku treba izdvojiti oko 1k eura,a za neke bolje sa onim multimedijalnim aplikacijama :),treba jos toliko.pricam okvirno.sad ne razumem se bas u marke i to,ali kapiram da ima mnogo skupljih... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sexy_bg Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Dobro traka ne postoji ispod 1000 evra, za teretanu traka kosta min oko 3500 evra. Ta od 500 je ili za manju kilazu, ili neki slabiji motor koji ode posle 3 meseca. Koliko para toliko muzike!!!!!!! Quote Ima li neko lepsi i jaci od mene!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 inace, danas krecem da trcim 500 Daj stisni se i istrci barem 1km Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Dobro traka ne postoji ispod 1000 evra, za teretanu traka kosta min oko 3500 evra. Ta od 500 je ili za manju kilazu, ili neki slabiji motor koji ode posle 3 meseca. Koliko para toliko muzike!!!!!!! previshe izmihsljate, prvo, dobijesh garanciju dinu dana, drugo niko ne pravi bilo shta shto moze tek tako da crkne posle 3 meseca, a pogotovo ne motor sa par prenosnika da ode tek tako, smeh. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sexy_bg Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 previshe izmihsljate, prvo, dobijesh garanciju dinu dana, drugo niko ne pravi bilo shta shto moze tek tako da crkne posle 3 meseca, a pogotovo ne motor sa par prenosnika da ode tek tako, smeh. Pazi, ja sam bio svedok, kad je lik kupio za teretanu traku od 1000 evra, da joj je otisao motor posle dve nedelje, i ako su uglavnom devojke trcale na njoj. Quote Ima li neko lepsi i jaci od mene!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 onda je neki noob projektovao, ili je doshla sa greshkom, pa jel imao garanciju? Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Mora da su sve neke debele devojke :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sexy_bg Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Mora da su sve neke debele devojke :) xexexexe Imao je garanciju, ali to nije mnogo pomoglo jer je posle nekog vremena nesto drugo otislo. Ma idiotska neka traka!!!!!!! Quote Ima li neko lepsi i jaci od mene!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 jasta :D ali ozbiljno te trake su sviranje kurcu od 1000e to nije traka.....nemojte se zavaravati :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 ja cu da radim s njom na kondiciji, a ti mozesh da budesh zaduzen za teretanu. mozda bi i ova dunja da se prikljuchi tom programu iz pakla:) a ne , this piggy ima drugi program vezbi koji ukljucuje trenera U.Z Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 ohohohohoho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts