TERRYYYYYYYYYY Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 NESTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 tai rad :D kako je krenulo, plakao sam na jednom zenit, ode crvena.. na drugom siti, ode crvena i odigram vecernji, da se 'vadim' na 200kinti milan+anderleht+fener+VELIKI KRUZEIRO (hvala ti grujo :* ) 5k dobitak tako da sam danas u plusu 2500, vikend- na pozitivnoj nuli :\naravno, ostajem dosledan, nema vise silovanja, max 200din po tiketu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 ja uzeo 17k :> gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 Au... :D Javi sledeci put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Standarde, jel moguce ? :(((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 ko te jebe kada igras kupove :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 pa dobro, mislio sam da su bar u kupu sposobni da urade neshta, poshto ih nigde ne ide... atl. madrid, st.mir 2-4,portsmut 2-4, empoli 2-4, i dodam da pojacham kvotu standard... na 450 - 3300... aaaaaaaa kako bi mi doshle pare............... ne znam koliko dugo nisam pogodio ishta..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 :( nista mi ne pricaj..pogadjam neku sicu a kad udarim jako, jako mi i uzme.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 odigram 3 duple sanse, i sjebe me jedna tekma :facepalm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 sada me oborio mrtvi andrleht igrao sam mocart kombinaciju 1-1&3+ a osim toga, igrao sam parmu 2-4, city 1, valenciu 2 i barsu 2 na 400 - 2000... kada nece - nece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Koji su pederi ovi iz mocarta obore sajt svaki put kad dodje vikend, a lista im kosta 50 dinara, a zatvorili mi meridijan odma pored ulaza :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 [peja]pa ti, blago meni, prestani da se kladis!![/peja] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 meni su otvorili mocart na 30 metara od gajbe i nijednom nisam dobio u tom ukletom prostoru.. vratio sam se dobrom starom meridijanu kod mashinca.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 posle recite da se ne namesta titula u poslednjem kolu iz 1 u 2.... i mrtvi siti .... je bo te Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 Eh da vas pitam ja, odigrah na jednom tiketu gg na Rendzers, svi ostali parovi prolsi sta se tu racuna? Prekinuta za vreme poluvremena, valjda. :/ Nadam se da je kvota 1.00 :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 jeste Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 ja standardno dobar :> gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 (edited) pushi ga grujo, kada neces da sharujesh parove ko onomad cruzeiro dvojku :) ali, augsburg je bio 2 za 2 ko kuca! ali lol za 2 za 2, mislio sam 3 za 3 :D::D:D Edited November 2, 2009 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 kad me ne pitash shabane :> gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Slobodno ti ostavi, niko se nece buniti :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 nece da se baci :) ja sutra igram isto sto sam gruvao i pre 2 nedelje..ako me tad bwin kaznio, ko ga jebe, nek proba opet..ja moram to odigrati.. zajedno sa arapima i rumunsko/crnogorskom kombinom 3pl.. da volfsburg nije onako bedan u zadnje vreme mozda bi wse usudio i na njih da cepim dvojku..ovako, preskok 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 sabio sam ls danas al ko me jebe kad dodam gratkorn...cekao bi sutra liverpul za 14 soma na 100 dindzi :( Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 e, sabio sam i ja, al smorio sam se mnogo sto sam se izretardirao sa besiktasom 1X na jednom tiketu!!! naravno, samo sam to promasio, pogodio mancester GG, X2 na bordo, 0-2 standardno kiprane i real X2 na drugom promasim dvojku celzi a pogodim bordo X2 volfs 3+ i apoel 0-2 a na trecem .... NA TRECEM!!! pogodim cisto dvojku na bordo, X2 na cska i stavim jebeni real dvojku :\ kvota 24 :\ al dobro, pogodio sam jedan tiket, juve 2, volfsburg 2, marsej iz keca i gg atletiko-celzi ... sve u svemu u plusu sam soma i po... danas, naravno :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 ja sam igrao isto kontra celu ligu sampiona sem marseja :)) I uspeo sam da slozhim dva dobitna tiketa,i jos me plus real cista dvojka sjebala na jednom,a na jednom sam ih imao winer,i na tom tiketu cekam sutra dva para za 5 soma,iz sujevernih razloga necu reci koja su :)) Sve u svemu,dobar sam i danas,usao sam u dobar winning streak,sto na kladionici,sto na pokeru. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 ja verovatno veceraske idem u poker face na neki turnir, da okusam srecu :))) e, a sta je to winer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts