manager Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 ja singlirao preston x2 :D al dobro, haken me je prethodno isto dopunio :))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 ja sam lepo reko da curse spava posle 22h :)) ovo mi je ubedljivo najveci i najradosniji dobitak na kladzi..mene i ortaka je toliko kenjalo u nedelju da bi dobili ovaj tiket da bi se ultramega smorio da je njukasl prodo..znaci kad sere sere do kraja..u nedelju se neverovatne stvari desavaju - esbjerg masi penal protiv brondbija, atletiko dobija s igracem manje u 90m, milan i juve mase dojaja sanse i ostaje 0-2.. sve to zakljuceno sa lovenkrandsom i obafemijem, koje sam sto je najgore ja predlozio da stavimo na tiket i ovaj se spremo da mi slomi noge..ali dzaba:)))..na kraju nam meridian konacno dao pare..po 500e..moreeeeeeee \o/ moram pauzirati kladjenje neko vreme jer sledeci put sigurno gubim.. pritom neki idioti u kladzi navijaju za midlzbro?!?! jer su igrali treci go daje midlzbro za 500 kinti..i skacu i cimaju se sve vreme..meni oce srce da stane svaki put kad onaj cupavi pridje njukaslovom golu i dodje mi sve da ih pobijem..al zato kad sam se prodro na martinsa cuo me ceo kvart! priblizio sam se opasno pozitivnoj nuli..po nekom grubom proracunu za zadnje 3 godine minus i plus se skoro preklapaju :) 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 ajde reci tacno sta si igrao i za koje pare :))))) svak cast gibanaja!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 seltik,herta,federer = win Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 seltik 1-1 hertha 2-2 wolfsburg x-1 :( moram da prestanem, odose mi zivci, uvek jedna glupa tekma me obori :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 (edited) ajde reci tacno sta si igrao i za koje pare :))))) svak cast gibanaja!!! brate poceli smo u subotu..dobili na 4k nekih 8k - tu je bio liverpul i fener...2 soma pukli u nedelju na neka sranja i kojestarije tipa barsa, torino blabla..i jos 1soma na standardno trazenje 2/10 2-1 prelaza.. na glavni tiket za 5 soma stavili brondbi 2, juve 0-2, atletiko 1, njukasl 1, almeria 1, manutd 1(ovo smo na silu dodali ko poslednje jer ja nikad ne igram neparan broj tekmi to je neko prokleto sujeverje, i bilo je tesko vecanje dal njih dal barsu)..uglavnom sve je neverovatno proslo u nedelju i na kraju na kvotu oko 17 cekali njukasl za bogatstvo..i sirer nam sipao u vrecu:) pritom je taj ortak u svojoj reziji na 5 soma dobio jos 36..na valjda salzburg 3+, aek, fiorentinu i jos neka govna, i opet je ceko njukasl kao poslednju al ono, iskreno..ove akcije pokusavamo vec nedeljama, mozda i mesecima:)..i veliki tiket i ovaj prelaz iz 2-1 obavezno..i cekamo to bogacenje ko psi..al smo ga docekali konacno p.s. - riding odma uzo 5k nazad :( al zato ima sutra jedan mech..uffff..uveche se igra..na stadionu na kom ce sad da pocnu svadbe da organizuju (da ne detaljisemo previse zbog rura)..zna se koji se prelaz mora odigrati! Edited May 13, 2009 by GibanicA 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 seltik 1-1 hertha 2-2 wolfsburg x-1 :( moram da prestanem, odose mi zivci, uvek jedna glupa tekma me obori :S tako se ne igra kladionica, dzabe se nervirash Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Valjda spava kletva :D. Cekam kolo kolo za 2k, ne ulazem ja ko vi burzuji po 5k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 man utd,hamburg,nirnberg,mainz,unterhaching,heidenheim,jang bojs 3+ 450--->5011.90 :) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Valjda spava kletva :D. Cekam kolo kolo za 2k, ne ulazem ja ko vi burzuji po 5k. Colo Colo 1 - 1 Everton Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 puko na rendzers,ne znam ni zasto sam ih igrao...inace juce najveca 2 je po mom misljenju bila u avru :) Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Ukazalo mi se sve :) brank0 mi je svedok :) St etien 2 Sosho 1 Bordo 3+ Josh samo da sam odigrao :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 ja jako drmnuo st.etjen,i onda jako drmnuo na avr(ali u basketu) :))) I to sam josh ispeglao hendikep 2 i cistu 2.A na tiketima me sjebali lacio za 2k,i grojter za 1700. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 ja juce 60e u plusu ^_^ online :))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Danas kvota 72 :) Shto se mene tiche ja bih rekao ovde parove, nisam sujeveran, ali mozda ima sujevernih koji su odigrali te parove pa da im ne teram maler :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 fala brate:) 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Danas kvota 72 :) Shto se mene tiche ja bih rekao ovde parove, nisam sujeveran, ali mozda ima sujevernih koji su odigrali te parove pa da im ne teram maler :) To je pravi rur drugar! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 nabijem Grodig na kurac krasni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 jebote za 3 dana sam promasio SVE PLEJOF MECEVE kod engleza riding, lids i mkejns..sve kecevi..sve kurac :( pritom me lids mozda i najvise boli.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 izvukao me singl na viljareal,inache da nisu oni dobili, veliki minus Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 sta bi sa alavesom jebote ? I dalje mi nije jasno. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 sta bi sa flamengom??? to mi je bio par za vadjenje iz govana, koji me je toliko zakopao da niste svesni. ne znam sta da radim.... necu da se kladim vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 prepisuj od reva. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 extra dan koblenc,inter,bolonja,santander,espanjol = win 13 x 500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 bacio 2 tiketa po 100 dindzi oba da ce Vidic da da gol stim shto je jedan da ce dati zadnji na utakmici, taj je 21 kvota ha! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts