Jump to content

Kladionice

Lucky

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja sam lepo reko da curse spava posle 22h :))

ovo mi je ubedljivo najveci i najradosniji dobitak na kladzi..mene i ortaka je toliko kenjalo u nedelju da bi dobili ovaj tiket da bi se ultramega smorio da je njukasl prodo..znaci kad sere sere do kraja..u nedelju se neverovatne stvari desavaju - esbjerg masi penal protiv brondbija, atletiko dobija s igracem manje u 90m, milan i juve mase dojaja sanse i ostaje 0-2..

sve to zakljuceno sa lovenkrandsom i obafemijem, koje sam sto je najgore ja predlozio da stavimo na tiket i ovaj se spremo da mi slomi noge..ali dzaba:)))..na kraju nam meridian konacno dao pare..po 500e..moreeeeeeee \o/

moram pauzirati kladjenje neko vreme jer sledeci put sigurno gubim..

pritom neki idioti u kladzi navijaju za midlzbro?!?! jer su igrali treci go daje midlzbro za 500 kinti..i skacu i cimaju se sve vreme..meni oce srce da stane svaki put kad onaj cupavi pridje njukaslovom golu i dodje mi sve da ih pobijem..al zato kad sam se prodro na martinsa cuo me ceo kvart!

priblizio sam se opasno pozitivnoj nuli..po nekom grubom proracunu za zadnje 3 godine minus i plus se skoro preklapaju :)

ajde reci tacno sta si igrao i za koje pare :)))))

svak cast gibanaja!!!

brate poceli smo u subotu..dobili na 4k nekih 8k - tu je bio liverpul i fener...2 soma pukli u nedelju na neka sranja i kojestarije tipa barsa, torino blabla..i jos 1soma na standardno trazenje 2/10 2-1 prelaza..

na glavni tiket za 5 soma stavili brondbi 2, juve 0-2, atletiko 1, njukasl 1, almeria 1, manutd 1(ovo smo na silu dodali ko poslednje jer ja nikad ne igram neparan broj tekmi to je neko prokleto sujeverje, i bilo je tesko vecanje dal njih dal barsu)..uglavnom sve je neverovatno proslo u nedelju i na kraju na kvotu oko 17 cekali njukasl za bogatstvo..i sirer nam sipao u vrecu:)

pritom je taj ortak u svojoj reziji na 5 soma dobio jos 36..na valjda salzburg 3+, aek, fiorentinu i jos neka govna, i opet je ceko njukasl kao poslednju

al ono, iskreno..ove akcije pokusavamo vec nedeljama, mozda i mesecima:)..i veliki tiket i ovaj prelaz iz 2-1 obavezno..i cekamo to bogacenje ko psi..al smo ga docekali konacno [:D]

p.s. - riding odma uzo 5k nazad :(

al zato ima sutra jedan mech..uffff..uveche se igra..na stadionu na kom ce sad da pocnu svadbe da organizuju (da ne detaljisemo previse zbog rura)..zna se koji se prelaz mora odigrati!

Edited by GibanicA

man utd,hamburg,nirnberg,mainz,unterhaching,heidenheim,jang bojs 3+ 450--->5011.90 :)

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

ja jako drmnuo st.etjen,i onda jako drmnuo na avr(ali u basketu) :))) I to sam josh ispeglao hendikep 2 i cistu 2.A na tiketima me sjebali lacio za 2k,i grojter za 1700.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Danas kvota 72 :)

Shto se mene tiche ja bih rekao ovde parove, nisam sujeveran, ali mozda ima sujevernih koji su odigrali te parove pa da im ne teram maler :)

To je pravi rur drugar!

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

sta bi sa alavesom jebote ?

I dalje mi nije jasno.

gruja novi alen

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...