manager Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 jbg al je i verder muno drugi PA JEBEM TI MATER DA TI JEBEM!!!!! ketering oksford sutra... koliko KOLIKO sam retardiran sunac ti jebem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 (edited) Igrao na Werder, Ajax, Zenit, Barsu i Bayern. Werder za sada gazi :) Singlirao Monako u kupu, popušio. :( -edit- Jebem vam mater baš! Edited March 18, 2009 by Atomic Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Koja bre Barsa?? kad igra, gde?? inache pao sam na partizan H1 palo +11 trebalo 12 :D a ostalo bi video... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 kad te hoce hoce te, samo ne znam koliko ce da traje...samo da se ne ponovi januar ;) e da, ljubim kurac nadalu i necu nikad protiv njega vise na navijam osim protiv djoke, u skoli pratim na netu rez i posle na mondu vidim da je nalbandian imao 5 mec lopti a ovaj ga sabije tako surovo i jako... tiket od juce partizan zvezda (izdao sam hardkor) dinamo z 3+ federer nadal djokovic ren 700--->3700 -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 ako stignem sutra(tj ako se ne igra nocas) obavezno igram singl na verdaska protiv federera,trebalo bi da je ok kvota a za vikend sam poprilicno siguran za totenhem-celzi 2 (1.90),ostalo kad vidim listu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 smoooor sve doslo, cekao bih federera za 6k, sjebao me nas futsal, igrao >7.5 bilo 5:2 (1:0) prvo...bio sam ubedjen da ce da ih rasture...smor -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Ocajno mi trebaju novci za veceras i odigrao sam neki pilicarski tiket ! Cak sam se kladio i na Mancester, ako padnem valjda cu na njih pizda im krava ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldwin Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Overite ponudu na nashem sajtu :) Kontam da ima neshto za svakog ;) GoldBet / GoldWin home page! E-mail Korisnichkog servisa u Beogradu! Od 9h do 21h, svaki dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 danas jak fejl, cekao marsej iz keca za blagi plus, ovako poprilican minus. hajlajt dana kod mene rendzers i livorno, oba tima po 2-0 na kraju prvi 2-2 drugi 2-3... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 ja sam ih odvalio singlirao forest green,vezao luton,cowdenbeath i barrow vezao muskron,viljareal i marsej antverpen,psv,saragosa i oud heverle. Cekao sam za 20 soma kaposvar koji je odigrao 1:1.Hteo sam da plachem.U plusu sam ravno 8 soma. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Charleroi 1 - 0 St. Liege Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 i mene to sjebalo serem se na charloi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 sutra se nadam boljem danu, posto zadnje pare dajem na dzhukla, nema vise... koliko KOLIKO sam retardiran sunac ti jebem o rly? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 sjebo me st.pauli za 5700,bolonja za 2600 ali sam uzeo 4500,vezao hetafe,lion,real i sosijedad. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 vazno da nije minus Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 lol jel neko provalio da u singapurskoj ligi (posto danas nema sta drugo da se igra) postoji klub pod nazivom Singapore Armed Forces..:) 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 naravno da da :)))) oni i young lions-i su nenadjebivi :))) uvek dolaze 3+ ! btw, nisi valjda danas nesto igrao :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 brate ta singapurska liga je shou, oni imaju korean super redse, tim iz juzhne koreje i josh neke japance a ranije je bio i tim napravljen iskljuchivo od igracha iz afrike :) ali dolaze fino, pogotovo korneri ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 (edited) btw, nisi valjda danas nesto igrao :o pokuso sam, ali toliko nije bilo nicega da sam batalio:) samo ti armed forces koji su pojeli nekog 6-0 cini mi se Edited March 27, 2009 by GibanicA 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 odigram tiket iz cimanja,200 kinti,dobitak 1800,igrao sam da ce tipsa konacno nekog pobediti,davos minus golova,barsu u hendikepu i odigram bamberg minus kosheva,granica 144.5,konacan rezultat 70:75,celo veche sam sluzio pivo nadrndan,a tocheno mi je bilo fazon 1/3 piva,ostalo pena,morao sam na gostima da se iskalim :)))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Ahahaha, stvarno lerma :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 bacio tiket posle 100 godina za 200 kinti sjebali me Litvanci za 10 soma igrao X Rum - Srbija 2 Belgija - BIH X (prekinuto???) Crna Gora - Italija 2 ustvari kapiram da bi bilo oko 3-4 jer je jedna utakmica prekinuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Bosna ti natrpala Belgiju 1-4 :DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 koji lol od dana :/ znaci uplacujem kod jednog lika stalno u premieru i nikad mi nista ne kaze... i sastavim tiket...danska, srbija,nemci sa hendikepom(nije ni moglo drugacije),ruje i holandiju hteo sam to za 400 din...i upadaju dva lika moje godiste otprilike i on kao, koliko imate godina, ne moze kao... i ja batalim da me ne ispali pred 30 ljudi... popusio sam karinu, a pustio bi me :O -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Bosna ti natrpala Belgiju 2-4 :DD fixed btw bih 3+ srbija 2 svica 2 espanci 1 \o/ Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts