Jump to content

Kladionice

Lucky

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kad te hoce hoce te, samo ne znam koliko ce da traje...samo da se ne ponovi januar ;)

e da, ljubim kurac nadalu i necu nikad protiv njega vise na navijam osim protiv djoke, u skoli pratim na netu rez i posle na mondu vidim da je nalbandian imao 5 mec lopti a ovaj ga sabije tako surovo i jako...

tiket od juce

partizan

zvezda (izdao sam hardkor)

dinamo z 3+

federer

nadal

djokovic

ren

700--->3700

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

ako stignem sutra(tj ako se ne igra nocas) obavezno igram singl na verdaska protiv federera,trebalo bi da je ok kvota

a za vikend sam poprilicno siguran za totenhem-celzi 2 (1.90),ostalo kad vidim listu [:X]

smoooor

sve doslo, cekao bih federera za 6k, sjebao me nas futsal, igrao >7.5 bilo 5:2 (1:0) prvo...bio sam ubedjen da ce da ih rasture...smor

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

ja sam ih odvalio

singlirao forest green,vezao luton,cowdenbeath i barrow

vezao muskron,viljareal i marsej

antverpen,psv,saragosa i oud heverle.

Cekao sam za 20 soma kaposvar koji je odigrao 1:1.Hteo sam da plachem.U plusu sam ravno 8 soma.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

sjebo me st.pauli za 5700,bolonja za 2600 ali sam uzeo 4500,vezao hetafe,lion,real i sosijedad.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

odigram tiket iz cimanja,200 kinti,dobitak 1800,igrao sam da ce tipsa konacno nekog pobediti,davos minus golova,barsu u hendikepu i odigram bamberg minus kosheva,granica 144.5,konacan rezultat 70:75,celo veche sam sluzio pivo nadrndan,a tocheno mi je bilo fazon 1/3 piva,ostalo pena,morao sam na gostima da se iskalim :))))

gruja novi alen

koji lol od dana :/

znaci uplacujem kod jednog lika stalno u premieru i nikad mi nista ne kaze...

i sastavim tiket...danska, srbija,nemci sa hendikepom(nije ni moglo drugacije),ruje i holandiju hteo sam to za 400 din...i upadaju dva lika moje godiste otprilike i on kao, koliko imate godina, ne moze kao... i ja batalim da me ne ispali pred 30 ljudi... popusio sam karinu, a pustio bi me :O

▲

▲ ▲

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...