Jump to content

Kladionice

Lucky

Recommended Posts

ja singlirao prvo evertona za 3 soma.I neverovatno puno srece.I onda pljuskao brajton,arsenal i inter,i sjebo me arsenal za 2500.A u isto vreme odigrao decji tiket,arsenal,mancester,celzi,randzers,wrexam i inter i sjebo me arsa za 4 soma.I onda pljusno somaricu na jos malo decijeg tiketa psv,inter,st.truden,atl.madrid i barsa.I uzeo 4500.Dobar dan sve u svemu,ostaje zal za arsenalom.I da,nisam ni pratio inter,ja kod 0:2 legao da spavam da odmorim za posao,i ortak me zove i vristi KORDOBA,KORDOBA,ja mislio on igrao na Kordobu iz spain segunde :)))A ono ga on spakovao u 92om :))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

poklon kvota zapresic - dinamo 3+ 1.5 , 1:2 19 minut, sarloa (ne znam kako se pise u kurac) liege 3+ 1.55 3:2 prvo poluvreme, cekam kalmar 4+ @ 2.15 prvo pol 2:0 gosti imaju rveni 500-2500

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

e i ja da ubodem vise... sad 500 od 2500 usmeravam na veceras...pa da vidimo

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

danas na 500-2500, i posle real prodao za jos 2500 na 500 :p, al barem sam se izvadio iz govana, imam za sledece kolo...

▲

▲ ▲

ja danas jedan jedini tiket odigrao

alesund,lion i mrtvi real,nabijem ih na kurac.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ukoliko milan, lion i benfika ne dobiju, ona sam u plusu 10 :)

videcemo ;)

ololo, ipak na kraju juce +20e :)))

kako sam se obradovao sada kada sam pogledao rezultate :)))

dizhi spomenik stano :) ja igro samo al ahly -1 @ 2.65 za 20e, 2:0 rezultat bio :)

+200e za protekli mesec, idemo nanovo !

svaka cast, svaka cast, nego nisam ispratio, zaboraviju juce ujutro da uplatim, a preko dana nisam imao kada :\

nesto kvalitetno za danas? ne znam da li da stavim sve sto imam na birmingham, brondby i kaiser 3+ :)

hteo sam na to da stavim i krilya kao najsigurniji ali mnogo su rano igrali mrzelo me da ustaem iz kreveta :P

Edited by vLaDa_

▲

▲ ▲

stavices pare na psv u gostima protiv marseja

ok

stavi 10000

ja cu golove jaci tiket za 1000

i fixevi za 200-300

▲

▲ ▲

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...