GibanicA Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 totalni kanal je moje drugo ime kad udjem u kladzu.. i ipak sam nekim cudom izbegao tot ali sam zato odigrao mrtvi everton koji nije dobio JOS MRTVIJI njukasl..u kurac 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 5, 2008 Report Share Posted October 5, 2008 upravo saznam da je moj drug za 50 din uplatio tiket - herenven 7+ i partizan tacan rezultat 0:2...ja jebeno ne mogu da verujem koliko nuba sere...ou em ef dzi -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 9 crvenih na 6 tekmi juche u italiji WTF?1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 neznanje nadoknadjuju gruboscu. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 rizespor 3+ (0:1) za 5k...dokle vise i to me uvek prodaju slepacke utakmice, ovu sam pogledao cim sam izasao iz kladionice i znao sam da cu da puknem..al kao, ma imam thun 4+, mainz 4+, zurich 3+ mora nesto da padne ...i padnem samo slepce -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 rkc 3+ gde su golovi pali u 9 i 11 min...tuga, once again -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 Puko sam samo na mrtvi Mec za 4k :( Od sad ima da igram onaj shtekarski sistem 3/4 :] Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 (edited) skotska x svedska x nemacka 1 rumunija x \o/ Edited October 11, 2008 by alfa_muzjak Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 to vredi uplatiti + srbija 1-1 :) za 100000000e krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 skotska x svedska x nemacka 1 rumunija x \o/ SJEBAO SAM RUR CURSE !!1 Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 i to kako bogami :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 ali fala bogu,stavio sam najnesigurniji tiket,od 5 :O Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 mladi italijani [rocket] Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 prosto me je blam reci da me je austrija prodala na dva DVA tiketa :(((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 (edited) ja uzeo 10e na sajtu od alfe_muzjaka jedan-nula.com^^ Edited October 12, 2008 by grb1tj Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 wat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 da video sam, 2-3 si... a jedan-nula.com ,1 nedeljno dobijes tiket,18 parova (valjda) i odigras 1,x,2 i prvi dobija 30 e ,2 i 3 po 10 e , za dz je sve .... Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 ja sam zabo 5 soma.Hvala bogu. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 idem da prodam telefon i da stavim pare na srbiju..nema shale vishe bre, ocu pare!:) 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 kvota je veoma primamljiva, krece se od 2.4 pa i do 2.6, ali sa ovim austrijancima se nista ne zna, mogu da kiksnu protiv farana ali isto tako da pokidaju mrtve francuze... jebe lud zbunjenog u nasoj grupi :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 koje je pravilo sto se tice odlozenih utakmica, konkretno u premieru, odlozen mi je bangor a proslo mi je ostalo... ( 800dinara bez bangora 4+ jea) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 cekas kraj kola pa ako ne bude odigrano do tada,dizes kintu. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 srbija 2 spanija x rusija 1 kipar x Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 dan za kladjenje, sto se mene tice! prvi par, Australia-1.5AH v Qatar @ 2.05 10e pa ako prodje, prebacujemo na nesto sto sledi, videcemo sta :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 4-0 dobili australijanci!!!! sada gledam sta cu digram sledece.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts