grb1tj Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 uuu sinotj u 9 odem da uplatim neki tiketitj za preko notji i wiin Rasing c. 0-2 Real 2 Porto 0-2 Washington <209 M. Fish 1 V.Wiliams 2:0 tachan rez edmonton minesota <5.5 na 100 - 4000 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 HAHAHAH OVA ASTON VILA :))))))))))).U grob ce me oterati...neverovatno jebeno. 45' [1 - 0] S. Petrov 79' [2 - 0] J. Carew 87' [2 - 1] R. Shawcross 90' [2 - 2] G. Whelan Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 jaoo mrzim inace da igram tiket odmah nakon sto dobijem, jer me boli kurac sta cu da odigram, i puknem na tvente 2-4 prvo... sve doslo ostala bi samo aston vila...i sad vidim da su primiliu 87 i 90, a to mi je bio najjaci fix kola -.- -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 koja tuga, juce arsenal za ~150e, danas a.vila za ~70e .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 slepi mishevi.mamu im jebem mrtvu. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 (edited) aue-jena 1 -vec nekoliko sezona ulaze "3 za 3" u prvom krugu dobila jena pa ono vredi ispostovati-kvota 2.1 bristol-brajton 1 -brajtonu ne igra 10-ak standardnih prvotimaca kako zbog povreda kako zbog kazni -kvota 1.8 genk-lierse - iz inata cu da igram x2 posto su me hiljadu puta prodali majke im ga spalim -kvota 2.4 na 500 negde oko 4.5 k Edited March 3, 2009 by alfa_muzjak Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 istina to za bristol-brajton, odobravam!! :) jos je pala kvota, jako... nisam znao to za aue-jena, pogledah i mogu ti reci da bi mogla kecina doci, ako se ispostuje 3 za 3 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 mamu vam jebem prestanite da mi pricate o singlu na ruru !!! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 jebem te sujeverna :D Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 ja ne znam nekog kladionicara koji nije igrao tu utakmicu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Ja :) Grenoble 0-2 arsenal 0-2 lpool 1 Forest Green 3+ Santos 3+ LA. Lakers + hoker - vienna graz + , Zurich 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 izgleda odlozili tekmu, verovatno zbog nedovoljnog broja igraca :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 pa dokle ce me prodavati jedan par za velike pare..... je bo te... mrtve lisice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 NAJZAD PARE. 200>3000 arsenal 2 chelzi 0-2 liverpul 1 kardif 1 besiktas 2 Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Fala bogu i ja nesto da dobijem, singlirao celzi, liver i arsenal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 ja odigrao nesto samo da odigram i puko naravno :D -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 mrtvi odvratni svindon.Pa jebote za cheltenhama samo sto domar nije zaigrao. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 (edited) aue-jena 3:0 HT ,po svemu sudeci ispostovace 3za3 samo da nije postp. bristol uzeo bih kes,ovako moram da cekam kraj kola :( edit vanredno kolo+kupovi+basket win win win win win Edited March 4, 2009 by alfa_muzjak Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 brao alfa za aue! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 aue-jena 3:0 HT ,po svemu sudeci ispostovace 3za3 samo da nije postp. bristol uzeo bih kes,ovako moram da cekam kraj kola :( edit vanredno kolo+kupovi+basket win win win win win matori,kad si na faksu sutra,da se fenserišemo sa 2 litre koce? [8D] Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 btw, od danas se ne kladim vise. odigrali dva ortaka i ja tiket, svako po 50dinki i svako po jedan par, prelazi. jedan odigra mancester iz X - 2, drugi odigra birmingerm iz X - 1, dodoje u devedesetdesetom, a ja odigram manC - a.villa iz X - X ... i rekao sam pre nego sto su pocele tekme, nesto smo se prepirali, da necu vise nikada igrati kladionucu ako njihova dva para dodju a ja zajebem. molio sam boga da birmingem ne povede.... ali .... i tako..... sve u svemu, ne kladim se vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 hahahaha,ovo je nesto najsmesnije sto sam cuo u poslednje vreme.To da se ti ne kladis.Nemoj da me napustis :))) Sve u svemu,oleshio sam ih za 14 i nesto. Aue veoma jako. Aue,totenhem solidno jako. Aue,totenhem,seltik i birmingem osrednje. I jebote,sad razmisljam,pa zar je tesko da jednom u 10 dana povezem ovako.Ali ne moze bre,ne moze. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 smej se ti koliko oces, ali ja placem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 juce parana 3+, fluminense 3+ (jednom i ja da prodjem u 90om), siena,makabi, partizan :) 300-2100 meni lepo...za nedelju dana 10-11k plus, fino...ali opet od 25 decembra do polovine februara - nista... -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 prodao me AZ sinoc :( ,igrao rodu gg,partizan minus i sienu 1 sa hendikepom,glupi AZ :( Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts