ArktickaLubenica Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 ^^ Ajaks vec vodi... igrao sam x2 na Totnam ocekujem da nece izgubiti veceras :) ^^ Ajaks vec vodi... igrao sam x2 na Totnam ocekujem da nece izgubiti veceras :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 hoffenheim 1:0, nisam ga odigrao 4+ jer je bio veci ulog, da posle ne bijem glavu ako bude 2:1 ili sl... -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 hofenhajm za 7 minuta 3 komada --- > 1:3 atm :p a nisam smeo jebes mi mater, ima da ih jurim cele sezone 4+ jebes mi mater pa ako puknem nije mi krivo :D u stvari jeste -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 jedan gol na man utd w ham ajdeeee jebem te rurkrse -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 lyon+ajax+chelsea x 500 = 2.154 lyon+ajax+napoli+a.villa x 500 = 3.661 epax win danas ... jos online +10e epik epik :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 man utd 30. minut 2:0, man utd full time 2:0 , naravno igrao sam 3+ , kad nece nece....nemam ni kesa da odigram neki normalan tiket.... -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 hof+bajern+milan+napoli+mutd+pool+lion=win ah trebalo mi je ovo malo da me izvuce iz govana :D Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 samo cu reci bravo za arsenal, mrvu im ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 lion, inter w2, liver, mancester, napoli... fala bogu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 ja sam na nuli,posto mi odlozena roma,ali me sjebo st.etjen za cista 3 soma.Mater im. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 ja i dalje ne verujem kako ne mogu da sklopim ceo tiket a pogodim 18/20, veceras na drugom tiketu i everton, i aston vilu, zenit 4+, hertu, lpool, ajax, i marsej naravno puknem... a man 3+ necu da prebolim neko vreme, ne zbog tih 2000 nego zbog toga sto jednostavno ne mogu da dobijem pare u mrtvoj kladionici poslednjih mesec dana nikako... -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 prestani da se kladis :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 danas sam vezao metz sa svim i svacim, i to sve i svasta nisam nista pogodio, tako da bi mi bilo bolje da sam te pare stavio samo na metz... mislim, tako se ispostavilo .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 ja opet jurio tirol i opet pukao ( o5 ) Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 imal sta pametno za vikend ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 everton, a.madrid, marsej, cska da prodje 3/4 gg ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 ovaj everton ako ne dobije fulam kuci nece nikoga dobiti :/ Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 (edited) ljudi, sto se tice live kladjenja, jel moze neko da mi kaze odakle npr kladionica premier vuce rezultate, gde ih prati? ovaj anelka se popisao na sunderland, srecom sam imao chelsea i man 1-1 :) Edited November 1, 2008 by vLaDa_ -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 kad procitam da ce zenit da igra bez kljucnih igraca, i to nakon sto uplatim 3+ :p ostaje da me vadi tiket za 100din --> 4100 jos 3 utakmice :D od 8 -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 everton, a.madrid, marsej, cska da prodje 3/4 gg ;) predobro, ALI PREDOBRO, danas!!! +90e cisto online, najvise ikada do sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 tiket 1: bajern 3+, hanover 3+, herenven 3+, zenit 3+ tiket 2: chelsea 1-1, man utd 1-1, hofenhajm 1, bajern 4+, inter 2, marsej 1, atletiko 1, valensija 1 ... -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 ja puko na valensiju .. ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 everton+shrewsbury+bayern+psv+juve+atl.madrid+chelsea=win! Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 (edited) valensija :O ,rasing nije izgubio od njih ne pamtim u gostima (cak mislim da ih je veoma cesto dobijao) tako da sam tu tekmu samo preskocio... tradicija je mnogo bitna ma koliko izgleda smesno ( npr. bristol reding uvek dodje 4 + pa sam i sad igrao pa je uslo) ali uvek postoji i ono tradicije su i tu da bi se rusile :O na jednom tiketu me sjebao samo tot x majke im ga spalim arsenal :( Edited November 2, 2008 by alfa_muzjak Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 ok hvala, praticu tradiciju od sad :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts