sevaj Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 (edited) boze kolko ne mogu da ubodem golove(TIKET) ovo je strasno u nedelju sa m bio los 3-4k ALI NISAM POGODIO 3 UTAKMICE :((( pon odigram zeza tiket torki 1 nant 0-1 gol trabzon 2 maritimio 1 stavim 3+ namibiu i padnem samo to........(1-1) 5k u utorak vukove 1 morecambe 3+ midsbro 1 romu 1 i opet padnem D&G 3+ 7k sreda fiksevi camerun 1 egipat 1 bershut 1 milan 2 sistem 2/3 liverpool 2 celtic 2 hereford 1 sva sreca pa sam te pare sve dobio na ruletu...... aj udravlje do subote ! :) Edited January 31, 2008 by sevaj NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 kakav skil tiket sam ubo jebote na 100 kinti inter 2,psv 2,majorka 1 i atl.madrid 1 a bitno da sigura tiket ne moze da prodje ali nema veze,blizu 3 soma dobitak,ne znam tacno posto sam ih zvao preko fona da mi kucaju tiket gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 ko je znao za oman - kuwait znao, atlantik je primao do 15 min pred mec :) 1-x, 1:0/1:1, igrali juce lol :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 u decko pa ti si u kanalu..:) meni dok je ortak radio u kladzi i dok sam mogo telefonom da se kladim bio sam u najvecem minusu ikada..svaki dan sam se kladio bar 1 ruku a vikendom po 4,5.. sreca pa je promenio posao.. jedino gore od toga je da kupis onu meridijan karticu..onda gubis sve provereno:)) 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Bilo bi glupo sad da kazem da se ne kladim, ali nikada NIKADA nisam dao vise od 50 din na tiket.Moja igra je 10 meceva, kvota iznad 2, 3 petak 3 subota 3 nedelja (malo kolo nikada ne igram), 2 x sam dobio :) jednom 26000 jednom 41k ali sam morao da branim sa 16000 1x :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 a da ti lepo nama ostavis neki info ponekad :)) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 za danas hv71 - 1 santos - 1 barca - pp X bilbao - pp 1 hv je dobra kvota za singl ko hoce,,,, :) NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Odigrao sam barselonu u singlu.. pa da vidimo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 bravo hv71 i bilbao jos barca i santos NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 ali kakav sam profi tiket napravio, sam se sebi divim!!! avr klermon 2 1:0 strazbur mec 2 0:3 hanza bajern 2-2 0-2/1-2 amadora braga X 1-1 i to penal u devedesetom ... a razmisljao sam se da jedino, kao realno stavim taj kec na avr... al sam se predomislio zato sto redovno prodaju ti smrdljivi francuzi petkom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 ne znam zasto ali igrao sam 2 na real,iako su mi svi govorili da ne igram na njih :( Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 horor horor gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 (edited) ancona 2 ghana 1 marsej 1 Edited February 3, 2008 by Demian Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 ^dojava?:) u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 (edited) odigrao jedan tiket gana 1 fenerbahce 1 juve 1 atletiko madrid 1 verder 1 ajde rur smiluj se na nas smrtnike kojima trebaju novci! Edited February 3, 2008 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 isto ko mendzi samo mesto turaka inter.. i + barsa i stvarno je show gledati interovu tekmu kad si se kladio na njih.. prvo im sude krajnje sumnjiv penal (lik stavio ruku preko face da mu lopta ne bi izbila zube/nos + pitanje dal ga je pogodila), zatim mudri vijera dobije crveni da bi na kraju poluvremena materaci zazeleo da bije nekog napadacha empolija..i nesretni sudija koji sudi kraj u 45:10 da ne bi bilo tuche opshte..ludilo..idem na drugo pol:) 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 ja ispratio ankonu i ide mi tiket odlicni,da kucnem u drvo mnogo lepo ide gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 mrtvi juve, mrtvi juve MRTVU JUVE BREEEEEEEEEEE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 jebote nisam ni rekao parove a rur je uspeo da ih pronadje koji horor jebote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 lol show se nastavio i u drugom.. resio bio sudija da vrati empoliju i vratio je:) u 80m saudati se nesto cackao s materacijem na ivici 16terca i ajmo penal za empoli.. al mu cezar odbranio.. uglavnom nemoze inter normalno da pobedi,uvek mora nesto da se kreira da ti srce stane..i to sve za kvotu 1.25 a juventus nam iskopao rupu za tiket..jebem li im mamu nesposobnu..nek crknu 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 (edited) jbg kad bi ulazilo sve sto se stopira, ja bih ziveo u svici sada :(, ali opet ako neko stavlja 30k na mec trebalo bi da zna sta radi.Videcemo kako ce proci marsej i gana. e, da posto ja ne verujem u maler i slicno evo tiket marsej 1 ghana 1 gimnastic 1 superbowl -53 ne verujem jbt, pogledam u teletext i gimnastic gubi :))) koja koincidencija :))) Edited February 3, 2008 by Demian Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Ja odigrao dvojku na stutgart ali ne ide bas nesto :/.Igrao i saragosu,fulam,inter,verder,milan i njuku x na tom tiketu Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 3 tiketa ghana nigeria 1 aek panionos 2 fenerbahce 1 sporting 2 obala slonovache 1 _____________________ barcelona x marsej x hetafe x fenerbahce x _____________________ fenerbahce 1-1 barcelona 1-1 fiorentina x-x sporting 2-2 obala slonovache 1-1 jbg ;p Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 verder mi uzo popodnevni novac.. iz 1 u 2.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 rur curse... livescore pokazuje 90min za barsu vec 5 minuta i ja reko ovo je zadnji refresh, kao 0-0 je, do jaja, chekam monaco i espanjol, kad ono kurac, 88' xavi dao gol... mrzim barselonu. Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts