Veljok Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Na internet sajtu „Youtube“ („Jutjub“) pre tri dana osvanuo je snimak paljenja novosadske pekare „Violeta“ u vlasništvu Binaja Vebija, koju su namerno zapalila trojica maskiranih mladića. Na skandaloznom snimku, koji je naslovljen „Šiptari lete u nebo“, trojica mladića uz stihove „Bože pravde“ namerno podmeću požar u pekari, snimaju svoj „podvig“, a zatim se udaljavaju sa lica mesta. Podjednko šokantno deluje i činjenica da je grupa Novosađana mirno posmatrala podmetanje požara. Snimak koji je potpisan sa „Oslobodioci“, traje dva-tri minuta u toku kojih trojica mladića prilaze pekari na Bulevaru kralja Petra I, razbijaju staklo na izlogu pekare „Violeta“, polivaju unutrašnjost benzinom, a zatim podmeću požar bakljom. Blic http://youtube.com/watch?v=BOSuZf9EmsU n/c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 haha. gledao sam vlasnika kako govori za televiziju. u srbiji je 20 godina a ne znam pola srpskih reci i ni jedan padez. jos ovi neki nasi kao, pocinioce treba izvesti pred lice pravde. a ko je izveo sve one sipuse pred lice pravde sto popalili 200 srpskih crkava i manastira na kosovu. samo palite braco. Ivane, premestaj topic ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 (edited) Ovde kod mene neki Šiptar drži pekaru, i još su svi okolo dobri s njim, cirkaju u kafiću itd. Zato je Beograd dobar. edit: au, komentari na jutjubu su da se usereš, svaki debil danas ima kompjuter... Edited January 19, 2008 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Ono što je više retardirano do ovoga snimka je to što si ti ovo postavio ovde a ne na forumu koji sluzi za fajlove, slike i YouTube linkove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 19, 2008 Author Report Share Posted January 19, 2008 dvoumio sam se...oko toga dal da postavim u audi, video... jbg glup sam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 prochito sam ovo al nisam video klip, sramota... i posle se chudimo shto je ceo svet protiv nas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 kad bi mi samo mogli biti civilizovani kao sto su tamo u svetu :( nikad bre nikad necemo mi u evropu!! :((( bedak, jelda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Serbian terrorists burn Albanian bakery Nisu vishe huligani, sad su teroristi... Ja sam uz Dakija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 ma samo trpaj shiptare ako se stidite ovoga znate gde su vrata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 19, 2008 Author Report Share Posted January 19, 2008 nije rech o tome dal neki albanac ima kiosk/shta god kod nas nego je rech o tome kolko su ovi retardirani...a ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 sa albancima imamo 2 opcije jedna je da se ide u rat na kosovo dok ih ne pobijemo pa onda da nas pobiju amerikanci a druga je da ih pustimo da se ushetaju u srbiju pa kad u sred beograda budu sprovodili svoje teroristicke akcije cemo verovatno i tada da se stidimo sto smo srbi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 19, 2008 Author Report Share Posted January 19, 2008 Jebiga, moramo da chuvamo ''suverenitet i teritorijalni integritet" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Daj Kili ne lupaj. Drugo, ovi idioti su samo nama napravili sranje, ovo će da izađe negde u stranim vestima, Nataša Kandić će opet nešto da kenja itd. Taj Šiptar će da uzme pare od osiguranja i renovira to za manje od nedelju dana, a zato po interwebu ima da iskaču komentari na "serbian terrorists ovo i ono". Treće, taj Šiptar da je isti kao oni dole što su skakali po crkvama, sigurno ne bi živeo i radio u Novom Sadu. Isto ko što ja ne bih mogao da živim i radim u Prištini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Ali zar nije fora da je to paljenje bilo pre nesto tipa dve godine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Ovo je uradjeno da bi se Srbija (ponovo) prikazala u negativnom kontekstu. Verovatno su podmetaci pozara primili novac od CIA, LDP, ili neke druge organizacije da urade ovako nesto. Ta pekara je tu godinama, zasto je nisu zapalili '99, '04, itd...? Realno, trebalo bi naci te idiote koji su podmetnuli pozar, dovesti televiziju, a zatim im pucati u glavu iz neposredne blizine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 (edited) Gori pekara a Shiptar se ceshlja. @Topic, preko puta moje zgrade postoji pekara PARTIZAN drzi je Shiptar, lik je skroz ok cak hoce i da ti zameni evre, svi kupujemo kod njega a tjale uvek nosi meso da se pece kod njega posto ima onu zemljanu pec na sapurine. Uglavnom ta pekara tu postoji koliko godina i svi su ok sa pekarom i sve funkcionise najnormalnije. Tako da ne valja uzimati 1 slucaj i generalizovati, dok na KiM nama gde su god stigli do koje god crkve ili manastira spalili su ga, ovde neke budale zapale jednu pekaru i to je sad ne znam sta pa paljeni su lokali kojima vlasnici nisu bili Shiptari pa to nije nigde bila vest... Edited January 19, 2008 by kolac u tiganju?NEMOGUCE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 haha. gledao sam vlasnika kako govori za televiziju. u srbiji je 20 godina a ne znam pola srpskih reci i ni jedan padez. jos ovi neki nasi kao, pocinioce treba izvesti pred lice pravde. a ko je izveo sve one sipuse pred lice pravde sto popalili 200 srpskih crkava i manastira na kosovu. samo palite braco. Ivane, premestaj topic ;) signed Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 sramota. sada je na policiji da ih nađe i preda sudu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Ovo je uradjeno da bi se Srbija (ponovo) prikazala u negativnom kontekstu. Verovatno su podmetaci pozara primili novac od CIA, LDP, ili neke druge organizacije da urade ovako nesto. Ta pekara je tu godinama, zasto je nisu zapalili '99, '04, itd...? Realno, trebalo bi naci te idiote koji su podmetnuli pozar, dovesti televiziju, a zatim im pucati u glavu iz neposredne blizine. koja fantastichna logika. da sam wulfi sad bih ti dao sliku :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 19, 2008 Author Report Share Posted January 19, 2008 Ali zar nije fora da je to paljenje bilo pre nesto tipa dve godine? kazhu da se desilo leta proshle (2007) godine.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 realno koga boli kurac za jebenu pekaru, neka gori... fora je sto su se oni setili da to okache na youtube a mi ne mozemo toliko da mrdnemo dupetom da okachimo slike svih porushenih manastira, svih proteranih ljudi, kako zive dole u enklavama i sl.... da treba popaliti sve siptarske lokale po gradovima, da treba ih proterati jer su oni rak rana.... bio je neki intervju u kojem su pitali neke shiptare glavonje kako najlakshe odvojiti srpsko selo u preobratiti ga u shiptarsko? oni su samo rekli kupite najvece lokale u centru sela i za 10 godina to je to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Kako se uvek jebeno iznerviram zbog toga sto mediji mogu da uzmu bilo koju jebenu vest i prikazu je u kakvom hoce svetlu... Od muve prave slona i obratno... Najgore mi je sto sam ja uvek bio van tih radova "VELIKA SRBIJA, CETNICI, SESELJ, UBI ZAKOLJI", a ovamo ceo jebeni svet zna da su "Serb terorists", "Srbija, zemlja vecnog rata" i "Jadni albanci, oni samo hoce da zive normalno"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 a obuceni su kao talibani. strasno shto se ovo radi. primitivni idioti. zasto bi oni uzimali pravdu u svoje ruke? opet cemo da izgledamo kao kreteni. drzava je tu da zapocne bioloski rat i ekonomski rat sa kosovom. mozemo da ih sve unistimo onako napakovane na Kosovu za 20 godina, i da se lagano vratimo tamo odakle smo i dosli. shta ovim postizu, tri lika pokazuju koliko su opasni momci. ja ne znam da li je iko od nas bio impresioniran. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 E jebaga sta tri coveka mogu da naprave, kakva god da je vlada Srbije, treba x godina da pumpa y miliona $$$ u marketing da se ovakvo sranje ispravi i zaboravi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts