Jump to content

Pekara izgorela, postavljeno na JuTub

Recommended Posts

Na internet sajtu „Youtube“ („Jutjub“) pre tri dana osvanuo je snimak paljenja novosadske pekare „Violeta“ u vlasništvu Binaja Vebija, koju su namerno zapalila trojica maskiranih mladića. Na skandaloznom snimku, koji je naslovljen „Šiptari lete u nebo“, trojica mladića uz stihove „Bože pravde“ namerno podmeću požar u pekari, snimaju svoj „podvig“, a zatim se udaljavaju sa lica mesta.

Podjednko šokantno deluje i činjenica da je grupa Novosađana mirno posmatrala podmetanje požara. Snimak koji je potpisan sa „Oslobodioci“, traje dva-tri minuta u toku kojih trojica mladića prilaze pekari na Bulevaru kralja Petra I, razbijaju staklo na izlogu pekare „Violeta“, polivaju unutrašnjost benzinom, a zatim podmeću požar bakljom.

Blic

http://youtube.com/watch?v=BOSuZf9EmsU

n/c

haha.

gledao sam vlasnika kako govori za televiziju.

u srbiji je 20 godina a ne znam pola srpskih reci i ni jedan padez.

jos ovi neki nasi kao, pocinioce treba izvesti pred lice pravde.

a ko je izveo sve one sipuse pred lice pravde sto popalili 200 srpskih crkava i manastira na kosovu.

samo palite braco.

Ivane, premestaj topic ;)

Daj Kili ne lupaj.

Drugo, ovi idioti su samo nama napravili sranje, ovo će da izađe negde u stranim vestima, Nataša Kandić će opet nešto da kenja itd. Taj Šiptar će da uzme pare od osiguranja i renovira to za manje od nedelju dana, a zato po interwebu ima da iskaču komentari na "serbian terrorists ovo i ono".

Treće, taj Šiptar da je isti kao oni dole što su skakali po crkvama, sigurno ne bi živeo i radio u Novom Sadu. Isto ko što ja ne bih mogao da živim i radim u Prištini.

Ovo je uradjeno da bi se Srbija (ponovo) prikazala u negativnom kontekstu. Verovatno su podmetaci pozara primili novac od CIA, LDP, ili neke druge organizacije da urade ovako nesto. Ta pekara je tu godinama, zasto je nisu zapalili '99, '04, itd...? Realno, trebalo bi naci te idiote koji su podmetnuli pozar, dovesti televiziju, a zatim im pucati u glavu iz neposredne blizine.

Gori pekara a Shiptar se ceshlja.

@Topic, preko puta moje zgrade postoji pekara PARTIZAN drzi je Shiptar, lik je skroz ok cak hoce i da ti zameni evre, svi kupujemo kod njega a tjale uvek nosi meso da se pece kod njega posto ima onu zemljanu pec na sapurine. Uglavnom ta pekara tu postoji koliko godina i svi su ok sa pekarom i sve funkcionise najnormalnije.

Tako da ne valja uzimati 1 slucaj i generalizovati, dok na KiM nama gde su god stigli do koje god crkve ili manastira spalili su ga, ovde neke budale zapale jednu pekaru i to je sad ne znam sta pa paljeni su lokali kojima vlasnici nisu bili Shiptari pa to nije nigde bila vest...

Edited by kolac u tiganju?NEMOGUCE!
SCJP.png

haha.

gledao sam vlasnika kako govori za televiziju.

u srbiji je 20 godina a ne znam pola srpskih reci i ni jedan padez.

jos ovi neki nasi kao, pocinioce treba izvesti pred lice pravde.

a ko je izveo sve one sipuse pred lice pravde sto popalili 200 srpskih crkava i manastira na kosovu.

samo palite braco.

Ivane, premestaj topic ;)

signed

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

zolaeveo3reqjl4_zps6bce0689.jpg

Ovo je uradjeno da bi se Srbija (ponovo) prikazala u negativnom kontekstu. Verovatno su podmetaci pozara primili novac od CIA, LDP, ili neke druge organizacije da urade ovako nesto. Ta pekara je tu godinama, zasto je nisu zapalili '99, '04, itd...? Realno, trebalo bi naci te idiote koji su podmetnuli pozar, dovesti televiziju, a zatim im pucati u glavu iz neposredne blizine.

koja fantastichna logika. da sam wulfi sad bih ti dao sliku :]

realno koga boli kurac za jebenu pekaru, neka gori... fora je sto su se oni setili da to okache na youtube a mi ne mozemo toliko da mrdnemo dupetom da okachimo slike svih porushenih manastira, svih proteranih ljudi, kako zive dole u enklavama i sl....

da treba popaliti sve siptarske lokale po gradovima, da treba ih proterati jer su oni rak rana.... bio je neki intervju u kojem su pitali neke shiptare glavonje kako najlakshe odvojiti srpsko selo u preobratiti ga u shiptarsko? oni su samo rekli kupite najvece lokale u centru sela i za 10 godina to je to...

fallout_table.gif

Kako se uvek jebeno iznerviram zbog toga sto mediji mogu da uzmu bilo koju jebenu vest i prikazu je u kakvom hoce svetlu... Od muve prave slona i obratno... Najgore mi je sto sam ja uvek bio van tih radova "VELIKA SRBIJA, CETNICI, SESELJ, UBI ZAKOLJI", a ovamo ceo jebeni svet zna da su "Serb terorists", "Srbija, zemlja vecnog rata" i "Jadni albanci, oni samo hoce da zive normalno"...

a obuceni su kao talibani. strasno shto se ovo radi. primitivni idioti.

zasto bi oni uzimali pravdu u svoje ruke? opet cemo da izgledamo kao kreteni.

drzava je tu da zapocne bioloski rat i ekonomski rat sa kosovom. mozemo da ih sve unistimo onako napakovane na Kosovu za 20 godina, i da se lagano vratimo tamo odakle smo i dosli.

shta ovim postizu, tri lika pokazuju koliko su opasni momci. ja ne znam da li je iko od nas bio impresioniran.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...