marxus Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=JFBMaOiB4_A...&forumid=12 lolina decko mentol,mada je kul klinac ali ipak $20 000 nije vredno toga Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 (edited) I'll say soreh but i'm not taking my glasses of. They're famous. xD Koja moronchina! mada je kul klinac Kako je meni promakla ta cekunda klipa gde si ti to ustanovio? Edited January 18, 2008 by uarewhatuare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 ako nije naduvan,ne znam sta je...a za cvidze je LOL :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 (edited) johhny dep paranoja u las vegasu decko je legenda Edited January 18, 2008 by ste Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 cekaj stani, sta je uradio, napravio zurku i likovi demolirali kola okolo pa mora da plati stetu? Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 (edited) decko je legenda Decko je razmazeno deriste koje nema muda da se izvini roditeljima, misli da su mu cvikeri kul poznati, u stvari su mu oci crvene poput bulki od duvanja. Razvalio je komsijama i muriji imovinu, napravio je skandal i pravi pokusaje duhovitih opaski na taj racun. Call me oldfashion ali iz nekog razloga meni to nije kul. Edited January 18, 2008 by uarewhatuare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 a o chemu se radi u klipu?? mrzelo me da se potrudim da razumem... ukratko.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Ololololol, kakav shishtojajac... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 OMG KAKAV KRALJ!11 KAD PORASTEM BICU ISTI ON!!11shift1oen Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Ja ne znam sto sam ovo gled'o, rek'o sad ce da budu neki snimci i nesto, ono samo intervju neki glupi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 HAHa ali lik govori isto ko Dzoni u paranoji, odvaljen je od zivota haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Decko je debil, tako je to kad motka nije radila od malena :) Al ok mi je to shto tovari voditeljku, sta ona ima tu da glumi neku vaspitachicu ili sta vec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Lik je gotivac, ajd ne kakite. Sad svako treba da slusa mamu i tatu i da radi ono sto mu se kaze. Zbog komentara kao sto neki ovde pisu imamo tako raspalu omladinu koja ne zna da uziva u zivotu i traci mladost, kojoj je vrhunac u zivotu da ode u *nekiklub subotom uvece izbleji i da gleda sto su dobre ribe ili eventualno da se napije i posle da prepricava sa istim klonovima kako su se razbili i kako im je bilo dobro. *trezor, blaywatch, teatro,... Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Brate mili, ta omladina da sluša mamu i tatu, ne bi išla da pije i da se bije u Trezoru. Dresirana deca se tako ne ponašaju, nego raspuštena, i zato jeste raspala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Sad svako treba da slusa mamu i tatu i da radi ono sto mu se kaze. Zbog komentara kao sto neki ovde pisu imamo tako raspalu omladinu koja ne zna da uziva u zivotu i traci mladost o_O Prvi put čujem da se neko žali na omladinu koja sluša šta joj se kaže :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Brate mili, ta omladina da sluša mamu i tatu, ne bi išla da pije i da se bije u Trezoru. Dresirana deca se tako ne ponašaju, nego raspuštena, i zato jeste raspala. Voodoo je prespavao detinjstvo pa sad govori kao matorac, realno valja ponekad se napiti i valja se ponekad i potuci, realno onaj ko to nije radio ne moze da prica o tome da je ne znam kako pogresno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 taj rad, peglanje po haustorima, budjenje na nepoznatim mestima, misteriozne modrice, ispiranje zeluca, sve je to divan deo mladosti, stavise, podrzavam te idiotluke i sada lol! (ozbiljan sam potpuno) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 (edited) vidi se da je klinac neki retard by NoNikita, zaobravih acc da promenim Edited January 19, 2008 by shok1ca Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Voodoo je prespavao detinjstvo pa sad govori kao matorac, realno valja ponekad se napiti i valja se ponekad i potuci, realno onaj ko to nije radio ne moze da prica o tome da je ne znam kako pogresno. Nekom ćale radi u NIS-u pa ga boli kurac, nekom u državnoj firmi koja ne obrće milione, pa kući sluša frustracije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 vdo Upravo sam mislio na tu decu koja preko nedelje slusaju mamu i tatu, i onda odu subotom u krsh klub/splav napiju se, i posle prepricavaju kako su ludi. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 A ovaj lik je kao neki poznati organizator žurki u Australiji, šta? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Bivis i bathed :) Sta kada im se moze . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Naravno da je poznat, izash'o je na jutub! Boli njega paja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts