jasamnepismen Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Sam naslov kaze, kako da pokrenem PS2 igre sa USB-a...Nashao sam gomilu meni nejasnih siteova koji mi nikako nisu pomogli...Cimam se oko ovoga vec par dana i nisam uspeo. Igra koju hocu da pokrenem je Naruto Shippuden: Narutimate Accel 2. Chitach DVD ne radi, chita samo CDove, ps2 je slim...Unapred hvala ;] Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Koliko ja znam, nikako. Ali možeš da povežeš hard, pa preko mrežnog adaptera da vučeš odatle, to radi (ali moraš sam naći uputstvo ili vidi na emuglx.net/emuforums) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 17, 2008 Author Report Share Posted January 17, 2008 Ma moguce je, gledao sam na youtube lika kako to uradi samo shto je na jebenom shpanskom pa nishta ne razumem... Ajde nek' neko proba da mi protumachi OVO... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 Gledao sam i ja na jutjubu kako ljudi jebu crnkinje, pa ne verujem da ću to ikada uraditi lol Ovde ti je dato uputstvo za HDD sa USB interfejsom, jesi siguran da radi i sa fleševima? I svejedno, uputstvo je vrlo jasno, šta te buni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 17, 2008 Author Report Share Posted January 17, 2008 Ne seri da ima pr0na na youtubeu, i to josh sa crnkinjama? :) Pa ima uputstvo kako da prebacish igru na stick, shto sam i uspeo da uradim...ali mi i dalje nije jasno shta josh treba, ajde step by step poshto sam artard da ukontam a i ps2 nikad nisam koristio, a ovaj koji atm imam nije moj... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 A jel imaš ti uopšte čip koji podržava ovu akrobaciju? Jer ako nemaš, ne vredi ti ništa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 18, 2008 Author Report Share Posted January 18, 2008 Na srpskom? :) Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Valjda te pita jel ti chipovan ps2 da može da pokreće piratske igre? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Ne samo dal je čipovan, nego da li je neki od onih boljih i skupljih čipova... kod nas su najčešće ugrađivali one najjeftinije samo da drže vodu, tj. da puštaju narezane diskove, bez ikakvih drugih advanced featuresa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 18, 2008 Author Report Share Posted January 18, 2008 And Australians are still like W.T.F. mates? Totalni sam noob za ps, recimo da znam da pokrenem PES...Kako, shta, gde? Sry shto smaram i znam da nije zvaka za seljaka, ali ja tako zelim da igram ovu igru!!! :) Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 (edited) Pa ne znam kako drugačije da ti objasnim, al ogromna je verovatnoća da ugrađeni čip uopšte ne podržava to što pokušavaš da uradiš. Ili igraj CD igre, ili plati popravku lasera :) edit: ili idi na emuglx.net/emuforums i pitaj kako da vučeš igre sa hard diska povezanog preko mrežnog interfejsa. Edited January 18, 2008 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts