gavra Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 ne znam sta da vam kazem. a bata je dobro uradio sto im je rekao da su budale 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted February 7, 2008 Author Report Share Posted February 7, 2008 Ako nisu igrali po pravilima ne vidim sto ne bi dobili ffl? Ako se svi zale sto ne bi i mi. Pitanje je samo da li je to sigurno bio SR. When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wipex maramice Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 (edited) ako mi na kraju nismo dobili ffl zato što taj naš sr nije utičao na ishod meča / runde, zašto bi ga oni dobili kad su eventualno radili sr u jednoj od 26 dobijenih rundi? Edited February 7, 2008 by wipex maramice Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr1a Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 (edited) zato shto mi je rekao da ne znam ko mi je cale,i da ih imam dva?? a ja muchenik nemam ni jednog,pobegao cale kad sam imao godinu dana,chim je video na shta lichim otishao u pichku lepu materinu.. SR(B)|andr1a Edited February 7, 2008 by mnogoludbaja There are no disabled people. Only people who have met Chuck Norris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 zato shto mi je rekao da ne znam ko mi je cale,i da ih imam dva?? a ja muchenik nemam ni jednog,pobegao cale kad sam imao godinu dana,chim je video na shta lichim otishao u pichku lepu materinu.. SR(B)|andr1a ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Ako nisu igrali po pravilima ne vidim sto ne bi dobili ffl? Ako se svi zale sto ne bi i mi. Pitanje je samo da li je to sigurno bio SR. ne kazem da oni trebaju da budu postedjeni pravila ali trazenje nekog SR-a tokom cele partije samo da bi pobedili u mecu u kome su nas ralno pregazili je pateticno. Ukoliko je taj SR odlucio tok daljeg meca(e.g. 1 ili 4 partija etc.) onda treba da se zalite i da dobiju FFL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 a nas bi odrukali da smo mi dobili na taj nachin, garantujem... zato se zalite, shta vas bole k**** EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 (edited) pokusajte nista ne gubite,ako prodje extra... Edited February 7, 2008 by raazek Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr1a Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 shta bi na kraju? There are no disabled people. Only people who have met Chuck Norris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 evo blejkauskas, cisto malo. zbog sebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 evo blejkauskas, cisto malo. zbog sebe. valja se malo Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddium Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 evo blejkauskas, cisto malo. zbog sebe. jok zbog norvezana In a city you must fight to survive, he sold tortillas on the corner and the mob wanted him. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted February 7, 2008 Author Report Share Posted February 7, 2008 Ja sam poslala zalbu kao nije da imamo pravo da se zalimo posto smo mnogo izgubili i kao nije da je bilo presudno, al sto bi Norvezani bili izuzeti iz pravila. I to je to. Trazila sam da makar dobiju red card. Sledeci match SER vs FINLAND 22:00, 17.02 de_dust2 When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 dal je mogutje da su grci izgazili fince :S omgz0r 16-11 ... EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 taman sad mi da ih dokrajcimo... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 MORAMO DA ISKORISTIMO PRILIKU :O hahahaha ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr1a Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 da natrpamo boraniju? There are no disabled people. Only people who have met Chuck Norris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 kako drugachije?? \|/ Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reba Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 manda i sale iz MYAU treba da igraju u repki... Final - 25 May 2005 20:45 (local time) - Atatürk Olimpiyat Stadium - Istanbul MILAN 3-3 LIVERPOOL (Maldini 1', Crespo 39', 44') (Gerrard 54', Šmicer 56', Xabi Alonso 60') Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 i brega iz dugmeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Nema meca sa Finskom jer su Finci kikovani iz NC-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy McKee Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Kao sto sam i pretpostavio. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 sto su kikovani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 pobedite slovake i idete dalje ! Nema meca sa Finskom jer su Finci kikovani iz NC-a natu opet koristio wallhack ? sto su kikovani zbog drugog crvenog kartona. radili su silent run na mechu sa slovacima i dobili crveni karton i kick iz cup-a lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 http://clanbase.ggl.com/news_league.php?ni...76&lid=5934 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts