Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jel na marinac kao prava zemunka ?

:)

on topic: ponovo sam se probudio u 1 ali mi ovaj put keva nesto nije zvocala. Cak je i domacu picu ispekla sa velikim jajetom na sredinom....milina. Sad cu opet da nastavim sa radom pa veceras u zezanje

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Ishao sa burazerom da uzme neke komponente za komp , i igrom sluchaja u bundle za grafiku dobije igru koju ne gotivi a ja obozavam , tako da mi se i vise nego isplatilo vucaranje po gradu :D

Sad na net da je testiram \o/

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

koja koma bili mi iz cesida za neku anketu gnom i elfica (mmm mljac) koja je toliko smehotres sastavljena da nemam rechi (neka pitanja su tako pretenciozno napravljena, a od 4 lista pitanja 1 i po list je o pederima [roflmao]). odgovorio sam na istu anketu sve u gatjama, sa kosom od spavanja i zalepljenom pljugom na ustima :)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

volim ovaj rur :)

inace, ustao, rucao, igrao sa sestrom H3 WoG, sad cu da odgledam drugi serijal metalokalipse sto sam naskidao, pa posle dota, a uvece ko zna... cenim bleja sa drustvom priv, a sutra u grad na oblokavanje [:D]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...