domiNus Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 razocharao sam se u sebe, ne mogu da se kocentrisem, da ucim lepo... ali sa druge strane, tako sam lepu veceru napravio, divim se sebi :D sve u svemu bedak :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 koji smor beshe danas:S vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 ohohohohoh, proradio net! U skoli smor. Istoricarka dala kont Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 kada smo vec kod hrane i naruchivanja, moje tople preporuke za kvalitet i cenu ovog italijanskog restorana - www.cucina.co.yu. Imaju odlichne paste kao npr taljatele polo dobra im je i pica, upravo sam probao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 kada smo vec kod hrane i naruchivanja, moje tople preporuke za kvalitet i cenu ovog italijanskog restorana - www.cucina.co.yu. Imaju odlichne paste kao npr taljatele polo Aaaaa pa znam šta je ovo! Sve sam hteo da probam posto je tamo kod Bigza ali nikako. Trebalo bi da cak ima i da se jede unutra kao neki fast-food fazon. Dobro je da se tu to otvorilo, jer je taj prostor kod Bigza bas manjkao sa nekim fast-foodom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 dosao gajbi bio danas na poslu, ispizdeo nesto jer sam skontao da je uslov da se radi na rezevacijama da se ima manji iq od 80 bio na faxu pio kafe bio u kaficu, ja ortak i 8 zena, pili pivo sad dosao kuci vecerao sad planiram da spavam e da inace, skontao sam koje je najsocijalnije i najjace jelo ikada za bedne studente! POPARA! uzme se casa-dve vode, stavi se da se greje, malo ulja se stavi, uzme se tri kriske hleba i namrve se u vodu, poklopi se na pet minuta, prospe se visak vode, malo se ohladi, stavi se sir/pekmez i bon appetit :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 bio na poslu od 07.00 do 19.30, za to vreme sam shvatio da su mi obili radnju i pokrali sve milka chokolade i cigarete u vrednosti od 1k eura, da mi jedan od dva glavna majstora iz proizvodnje odlazi u francusku pa trazim zamenu, da se jedan radnik gadno razboleona duze pa i njemu trazim zamenu, da mi se baka razbolela u bolnici je, da su mi ogrebali nova kola, napisali kaznu za parkiranje, dosla sanitarna inspecija dok sam radi popis da vidim koliko su ukrali, maznuli i nov mobilni iz radnje, popio kafu i dve guarane sa nekim chudnim i uvrnutim cicama (samo me takve hoce u poslednje vreme), glumio konja njih-ihihihi maloj sestrichini kojoj je stan izgoreo u novom sadu pa je sad kod mene, i na kraju otisao na fudbal posle mesec dana bolovanja i pijanchenja i sad sam dosao kuci i mi je muka hocu da povratim i padnem u nesvest.... ako cokoladno mleko ne pomogne nista nece.... drugari ako se sutra ne probudim cuvajte mi vudua, u testamentu njegovu guzu ostavljam bolkonskom, rpg deo foruma koletu, a ftv cice ivanu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 bio na poslu od 07.00 do 19.30, za to vreme sam shvatio da su mi obili radnju i pokrali sve milka chokolade i cigarete u vrednosti od 1k eura, da mi jedan od dva glavna majstora iz proizvodnje odlazi u francusku pa trazim zamenu, da se jedan radnik gadno razboleona duze pa i njemu trazim zamenu, da mi se baka razbolela u bolnici je, da su mi ogrebali nova kola, napisali kaznu za parkiranje, dosla sanitarna inspecija dok sam radi popis da vidim koliko su ukrali, maznuli i nov mobilni iz radnje, popio kafu i dve guarane sa nekim chudnim i uvrnutim cicama (samo me takve hoce u poslednje vreme), glumio konja njih-ihihihi maloj sestrichini kojoj je stan izgoreo u novom sadu pa je sad kod mene, i na kraju otisao na fudbal posle mesec dana bolovanja i pijanchenja i sad sam dosao kuci i mi je muka hocu da povratim i padnem u nesvest.... ako cokoladno mleko ne pomogne nista nece.... drugari ako se sutra ne probudim cuvajte mi vudua, u testamentu njegovu guzu ostavljam bolkonskom, rpg deo foruma koletu, a ftv cice ivanu.... Djavo sere na veliku gomilu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 dobra im je i pica, upravo sam probao. pice im nikada nisam jeo ali imaju odlichne taljatele, bruskete, fokachio itd... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 e da inace, skontao sam koje je najsocijalnije i najjace jelo ikada za bedne studente! POPARA! uzme se casa-dve vode, stavi se da se greje, malo ulja se stavi, uzme se tri kriske hleba i namrve se u vodu, poklopi se na pet minuta, prospe se visak vode, malo se ohladi, stavi se sir/pekmez i bon appetit :) popara ftw :D kao klincu keva mi je stalno pravila ak se secam, jeo sam sa jogurtom ili pavlakom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 drugari ako se sutra ne probudim cuvajte mi vudua, u testamentu njegovu guzu ostavljam bolkonskom, rpg deo foruma koletu, a ftv cice ivanu.... doviđenja i hvala na ftv ribama! jebi ga, ako ništa, raduj se tom što će teško opet da ti se desi ovoliko usran dan :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 nesto se raspadam ceo dan, odo spavati Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 (edited) greska Edited January 21, 2008 by pilauda Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 pogadjate... odlazim da spavam Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Dobro jutro, dobar dan! Ne znam što sam ovako rano doš'o, valjda zato što sam ustao pre oko sat vremena, pa mi više i nije tako rano :) Čujem da će uveče da zatvaraju Gazelu da je nešto sređuju, čisto da znate ako planirate da prelazite tuda. Obradovalo me je to što je Jelena pobedila, smorilo malo što je Zimonja izgubio, ali mi je bolje tako nego obrnuto, jer je obrnuto bilo proteklih godina. Sad kad bi joj zapala Šarapova bilo bi ok, ili Henin ali da se ova nešto napije pa da malo popusti taj kompleks pobede nad Žastin :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 jutro.. ;] poslepodne su najavili susnezhicu i sneg.. a danas mi prvi slobodan dan.. =/ ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Dobro jutro radni narode! Srecan rad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Ja sam čuo da će biti padavine ali ne sneg, sneg bi trebalo da stigne tek tamo od vikenda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 (edited) poslepodne su najavili susnezhicu i sneg.. Salis se?!? @topic Slusam onaj prastari album Kosheen . Cale je opet sinoc odlemio, mislim da cu poslusati Ramija. edit: jebo te, gde ja zivim, kakav sad sneg? Edited January 22, 2008 by Hide Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 meni isto weather alarm juce prijavljivao padavine za danas.. 6 stepeni ima samo, bas me briga, odo ja u prsluku na faks. joj danas ako ne sednem i ne pocnem da ucim, zestoko cu da se provedem na ispitima Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 onda na rtsu lazhuuu.. ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 rekoshe tek uvece zahladjenje i mogucnost padavina, a preko dana ce biti ok.. mada, evo vidim, vec se naoblacilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 nema vishe sunca.. =/ eto.. divan dan da se provede kod qtje.. ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 prikljucio sam se velikoj popara akciji, ozdro sam se, sad cu svaki dan da eksperimentisem sa nekim novim dodacima omg popara ftw brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Hehe, dobra je popara. Dobra je fora što može da bude i "sirotinjsko" jelo, ali i dosta solidan obrok na kojem bi mu pozavideli mnogi obroci :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts