nikita_ Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 (edited) Da li moze da se glasa sa pasoshom? Jel se kaze pasoshom ili pasoshEm xD? Edited January 13, 2008 by NoNikita Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 lol moze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Ja rek'o na sekundu da je glasanje danas, pa da sam zaboravio :) Mozes da glasas i za vozackom dozvolom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 A jel mozhe da se prijavi za one besplatne akcije pasoshom? Izgubio sam lichnu prvi dan kad sam je uzeo i mrzelo me da se cimam po novu xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 13, 2008 Author Report Share Posted January 13, 2008 A jel mozhe da se prijavi za one besplatne akcije pasoshom? Izgubio sam lichnu prvi dan kad sam je uzeo i mrzelo me da se cimam po novu xD lol Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 prijavljivanje za akcije traje do kraja godine tako da imas vremena. Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Pa moze, valjda sa bilo kojim vazecom ispravom, koliko znam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Ja rek'o na sekundu da je glasanje danas, pa da sam zaboravio :) Mozes da glasas i za vozackom dozvolom. Hm,ranije nije moglo sa vozackom, jedino licna karta i pasos, jedino ako su u medjuvremenu nesto promenili Pa moze, valjda sa bilo kojim vazecom ispravom, koliko znam.. Pa i indeks i povlastica za GSP su vazece isprave, ako cemo tako Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 kazhe se pasoshem xD Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 13, 2008 Author Report Share Posted January 13, 2008 Ok sa pasoshem xD cu da glasam, mrzi me da vadim licnu. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 ja sam glaso proshli put sa pasoshem, nego jel zna neko dal mozhe da se otvori rachun u rajfajzenu sa pasoshem odn bez lichne karte ? ni ja josh nisam izvadio ololo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Hm,ranije nije moglo sa vozackom, jedino licna karta i pasos, jedino ako su u medjuvremenu nesto promenili Ortak je glasao sa vozackom, bio ja sa njim. Jedino ako se oni nisu prevarili. @ darko - naravno da moze, potreban je bilo kakav dokument koji potvrdjuje da si to ti, a da nije kartica iz video kluba. Znaci drzhavna dokumenta prolaze :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts