Jump to content

Vazne vesti: Battleground AFK i Ruin Battlegrounp

Silencer

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jebga.. ja sam dokon pa pišem tickete GM-ovima. Svakog koga vidim u BG-u whisperujem, lepo SS sa njegovim nebuloznim odgovorima i trčkaranjemi udaranjem u prepreke. Ja bi sve to perma banovao!

Za AV samo lupam report, dok me za WG AB i EoS uopšte ne mrzi.

Edited by Santa

Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem

@killy

plaćam je, i trošim svoje vreme, pa prema tome očekujem da budem ravnopravan sa drugim igračima.

Problem nije u tome sto drugi abusuju sistem, nego sto je sistem losh. Cela ta frka oko grinda i ponovnog grinda je zato sto blizz pokusava da zadrzi igrace sto je moguce duze. Uopste ne vidim problem ako ja abusujem taj sistem, jer me bas briga da podrzavam nesto sto je smisljeno samo sa ciljem da se uzme sto vise para. Naravno, i treba da uzmu pare jer je igrica dobra, ali probleme dosadnog ponavljanja necega treba da resavaju na drugi nacin.

Ja npr grindam sam sav gold i bas mi je zanimljivo da ga zaradjujem, ali nikad nisam rekao rec ljudima koji kupuju od kineza. Njihov izbor. Ako blizzardu ne smetaju kinezi, zasto bi meni.

Sto se tice bota, dobra stvar je sto je u mojoj battlegrupi preko dana bar 30 igraca u AVu aktivno, ima tek nekoliko botova. Tad se ne libim ni najmanje da ga ukljucim, ali preko noci to nikad ne radim iz postovanja prema drugim igracima jer koliko znam tad ima preko 50% botova.

But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life

And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right

Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight

For no king I will die - For my thoughts I will live

jurio sam ja honor vise od 2 godine ;)

to je najobicnije ne znanje ako ti je problem uzeti honor

zna se da posle 12 svi stave botove u av i nema sta da trazis tamo

ako si vec toliko poslveceni pvper nacices ljude sa kojima igras pvp ili jos bolje pravite premade i zajebavate se

to je najveci problem sto danas svi igraju solo pvp

kao samo da famrujem honor uzem item i nikad vise ne ulaze

niko nije video t od teampleya u bgovima i premade vs premade fajtovima

Edited by killYg0r

Si ti retard il šta? Gde sam ja to napisao? Kakve veze ima kad sam dingovo? Šta si ti "prešao WoW" pa sad tu drviš kurac na sve koji ne misle kao ti?

Mda, lepo je editovati post. Al edit ne služi da ga obrišeš i napišeš nešto drugo.

Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem

Ma botovanje jeste pederluk, ali i jeste kriv sistem, ali, bato, i treba da se drkaju svi neboteri.

Ne stoji priča "ko te tera da igraš posle 12 kad su svi botovi". Ja često dodjem sa posla i oko keca, a volim da igram AV, ali je jebeno nemoguće igrati. Dešavalo mi se da budem JEDINI pravi igrač sa hordine strane. Pa kako da ne popizdim? Drkam se na poslu i hoću da utrošim svoje dragoceno vreme na igru koju volim, ali se neko pravi pametan pa botuje.

Ne bi meni ništa smetalo botovanje da ne ometa druge. Kao što je u Dijablu bilo, ali kad je BG u pitanju to te direktno sjebava.

A i kapiram zašto klinac ne razume ljutnju što ti neko troši lično vreme i lične pare. Rekao sam to i ranije, jeste ovo igra, ali je vreme pravo, novac je pravi i jebene emocije su prave. Ma znaš kad bi kod mene na poslu ostao neko dva minuta sa stavom "što da radim, kad budale rade za mene", a ovde mu dodje slično - "nek' budale grindaju honor za mene". A svako ko zaradjuje pare za sebe ili ima ideju šta to znači ne može da podrži ovo jedenje govana.

Perma ban, deinstalacija, formatiranje harda, šamari za botere. seig heil :D