De1Rekt0n Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Normalno pa to je kladionica, njima je jedini cilj da ti uplatis tiket koji ces da puknes i nista drugo, ne znam sta je sad tu cudno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 ko kaze da je cudno?samo im se divim kako dobro predvidjaju izbore :) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Pa Kladze uglavnom su pravljene kao perionice kesha, tako da to drze ljudi veoma bliski politicarima a informacije su im iz prve ruke, samim tim ces ti tesko da zejbes kladzu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 19, 2008 Author Report Share Posted January 19, 2008 e ovaj komentar je stvoren za dei rodjak foru :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Rekao sam sebi da necu ali ovo je neverovatno.Ja radim u kladzi, znam i gazde, veze nemaju sa politikom, a informacije nemaju ni iz trece ruke, koje prve :) Ali ako ti rodjak/ortak drzi kladionicu, onda je u redu, to razumem, mora da sam se ja zajebao negde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Rekao sam sebi da necu ali ovo je neverovatno.Ja radim u kladzi, znam i gazde, veze nemaju sa politikom, a informacije nemaju ni iz trece ruke, koje prve :) Posto gazde kladionica, da znaju, sigurno bi rekli radnicima koji kucaju tikete :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 (edited) ispostavilo se da je smesna kvota za preko 45.5% izlaznost!! ups, odlicna kvota, moja greska .. Edited January 20, 2008 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 ja to racunam da sam vec dobio i u beogradu i generalno.. samo ce za cedu da bude gusto 6,5 i igro sam sinoc u zadnjem trenutku marjan vs dobricanin u mozzartu..ako njega ljakse ne dobije onda nek ide nek pase travu.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Ne bre to Longli, znas koliko puta se desi da stigne stopiran mec za sve igre, ima jedna riba, plavusa, igra samo singlove za 30k.Od njenih 10 8 prolazi uvek.Ona kad mi odigra, posle 2-3 min stize poruka stopirano.Igra samo argentince, cileance, brazilce.Ovi tek kad vide 10-15 singlova shvate o cemu se radi.Irci su prosle godine namestili pola lige, 5 meceva, prvi put da dobijem ceo tiket koji je stopiran, 2x 0-2, 2x 1 i jedan X.Decko je odigrao taj tiket svuda gde je stigao.55k evra je uzeo ukupno.Da oni znaju pola namestenih meceva, imali bi jos vece pare. Meni jednostavno nije jasan De1, i samopouzdanje koje izbija iz posta, nije u tom poslu, ali sve zna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 20, 2008 Author Report Share Posted January 20, 2008 Cheda ce da me zakopa njega jedino imam uplatu od 500 kinti a ovo sve po 200 kinti Velja -11%,izlaznost preko 45% i tako te gluposti sam ubo ladno ostavicu ti broj da mi saljes kad plavusa udje u kladzu :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Meni jednostavno nije jasan De1, i samopouzdanje koje izbija iz posta, nije u tom poslu, ali sve zna. Kako mislis nisam u tom poslu, pa ja studiram fakultet koji je jako usko vezan sa politikom, valjda ja mogu da analiziram stanje ako mogu ovi sa malo srednje skole, ja ne moram biti u pravu ali evo izgleda da sam pogodio uglavnom sve, jedino sam lose predvideo izlaznost nisam verovao da ce biti ovolika izlaznost al jbg, ovo ostalo sam manje-vise znao. Sto se tice drugog kruga bice jako neizvesno iz prostog razloga sto iako Kostunica pozove svoje birace da glasaju za Tadica, smatram da biracko telo DSSa i NSa je blize politici Tomislava Nikolica i da ce to biracko telo biti pocepano a ne zaboravite da biracko telo LDPa nece celokupno glasati za Tadica. Ako uzmete i glasove SPSa koji ce otici Nikolicu 100%, onda vidite da ce biti krajnje neizvestan ishod izbora, videcemo drugi krug sta ce biti :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 20, 2008 Author Report Share Posted January 20, 2008 brate mojne da kenjas,rekao si sve sto smo svi znali :)) Jedino si rekao da gubim duel Mrkonja vs Cheda i eto,to je to :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 brate mojne da kenjas,rekao si sve sto smo svi znali :)) Jedino si rekao da gubim duel Mrkonja vs Cheda i eto,to je to :) Pa dobro ko god prati politicku scenu zna te stvari i tu nema sta, ne otkrivam ja sad toplu vodu.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 ma kojih 100% glasova sps-a idu tomi... deo njih netje izatji, deo tje glasati za tomu, a manji deo za taditja. da za taditja, po nagovoru dece ili unuka. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 (edited) mrzece babe da idu opet na glasanje ja sam na kraju na nuli.. 5 tiketa - 3 je proslo izlaznost, marjan v patos lik i mrkonja preko 6 ceda i toma (igro ispod 39) su me zakopali.. drugi krug ce biti najneizvesniji ikad..pogotovu sto je velimir poceo da bude mnogo jadan mental note: uvek je bio jadan.. ps. demiane budi kolegijalan pa okaci na forum sport kad se plavusa izlupeta :)) treba nam kinta za skijanje i ekskurzije..:D Edited January 20, 2008 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 @De1 Ne mislim na tvoje predvidajnje izbora, vec na "kladionice su pravljene kao perionice novca" i "gazde su ljudi bliski politici i imaju informacije iz prve ruke" Odakle ti to znas? Poznajes nekog vlasnika kladze? Da oni znaju unapred, pomenuta plavusa ne bi dobijala, i drugi poput nje.Betfair.com je znao da je rus namestio mec?Nije, ali bilo je ljudi koji jesu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki21 Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 mrzece babe da idu opet na glasanje ja sam na kraju na nuli.. 5 tiketa - 3 je proslo izlaznost, marjan v patos lik i mrkonja preko 6 ceda i toma (igro ispod 39) su me zakopali.. drugi krug ce biti najneizvesniji ikad..pogotovu sto je velimir poceo da bude mnogo jadan mental note: uvek je bio jadan.. ps. demiane budi kolegijalan pa okaci na forum sport kad se plavusa izlupeta :)) treba nam kinta za skijanje i ekskurzije..:D Kako to misliš Mrkonja preko 6? (5,97)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 (edited) Objavljeni su rezultati izbora u opstini Surcin... Ocekivano lako je trijumfovao Toma Nikolic sa 56,55% glasova, dok je Tadic osvojio 29,52%. :) EDIT: Definitivno mi je izlaznost preko 57% odlican bet za drugi krug. Nema razloga da izlaznost bude manja nego u prvom krugu... Edited January 23, 2008 by brank0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 23, 2008 Author Report Share Posted January 23, 2008 padne kisha i ode bet u kurac :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 prevelika se frka stvorila oko izbora da bi kisa mogla da smanji izlaznost... a radikalska armija sigurno izlazi, makar padalo i uzareno kamenje :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Hm,slazem se sa grujom da kisa moze da zajebe izlaznost al videcemo Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts