Pipboy Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Dal mi se isplati da u ovom trenutku pazarim quad core 6600 2.4ghz ili dual core 6850 3.0ghz, razlika u ceni je oko 50e, dal' će mi na duže staze bolje rešenje biti quad, da ne bude sada pazarim najbolji duo i za 3 meseca da moram da ga menjam jer neće, like, far cry 2 da radi. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Zar ne izlaze sad ovi novi Inteli oko februara? Ja bih svakako njih sacekao bez obzira na to sta ces da kupish. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Tako je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 sad sam skoro citao negde da je qc6600 bolje resenje jer se bolje klokuje a i sve vise i vise je programa koji ce bolje umeti da iskoriste 4 jezgra kao napr taj fc2 Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Imao sam i ja taj problem ali ipak sam se odlucio sa quad tj q6600 inace za ove nove procesore... Oni kada izadji "kod nas" kostace duplo skuplje :( kao i svi ostali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikonica Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 sad me smoriste do jaja. ja kupih e6850 pre 2 nedelje,a imao sam kesa i za tu kvadru Quote Asus P5KC Intel C2D E6850 3,00Ghz 4x1GB OCZ Titanium Reaper 800Mhz Leadtek 8800GT 512MB Hyperion 700W Cooler Master Stacker 830Evo Windows Vista 64 Ultimate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Ma pazi niko nije rekao da je to los procesor je extra samo svako ima svoj izbor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 (edited) sad me smoriste do jaja. ja kupih e6850 pre 2 nedelje,a imao sam kesa i za tu kvadru ma bez brige, jeste da je bolje q6600 od skupljih c2d kao sto je tvoj... ali i jedno i drugo ce da ti radi veoma dobro. Jos nema mnogo aplikacija kojima sluze ta 4 jezgra, to je idealno ako hoces da pravis mini-serversko-amatersku mashinu:) ali davati vise od 150-160e za c2d sada bas i nije isplativo(u odnosu na c2q)...4jezgra ce ipak sve vise biti prednost u odnosu na 2 u buducnosti Edited January 12, 2008 by qwert00 Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 (edited) Ja sam sad sklopio konfiguraciju sa c2q od 200 evra, imao sam izbor da uzmem c2d, al ipak, ne zelim nista da menjam 2-3 god. (sem da ushtekam ram) <3 <3 Edited January 12, 2008 by NoNikita Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts