gruja Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Da li postoji mesto u Srbiji gde se mogu kupiti pomenute drangulije?Sad sam video u oglasima topik,i promakoshe mi chipovi,pa sam sad resio konacno da pazarim,kontam da ce mi trebati u zivotu:) Svaka pomoc je dobrodosla :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 - ako hotjes kako treba da budu bas dobri, i da dobijes i kofer i sve moras preko neta... Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 to bi i ja, ali tesko da moze da se nadje kod nas, kao sto kaze tibor, samo preko neta.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 ja sam preko neta naruchio. www.poker-wear.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Spils za koje novce ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Nemoj da gledas link,tamo ne pise. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 imam ja da ti zavaljam komplet poshto smo mi nabavili veci od 500 chipova 300 chipova, big blind i small blind markeri, kockice i shpil karata. sve to u fensi metalnom koferu. u odlichnom stanju, 50 evra komplet nije identichan ovome sa slike - okachicu sliku malo kasnije, poshto mi kofer stoji kod ortaka kod koga igramo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 khm... tj kod mene... :) a to znaci da je trenutno u krsh stanju... da kockice nedostaju... da su karte obelezene... i da je brava na koferu zaglavljena :))))))))))))))))) sala ofc... mada ti slika originala ne treba neces primetiti razliku... posto je ni ja ne primecujem, a gledam u set ovoga trenutka... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 my baby Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Koje ste vi picke. Svi imate chipove. Sada hocu i ja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 khm... tj kod mene... :) a to znaci da je trenutno u krsh stanju... da kockice nedostaju... da su karte obelezene... i da je brava na koferu zaglavljena :))))))))))))))))) sala ofc... mada ti slika originala ne treba neces primetiti razliku... posto je ni ja ne primecujem, a gledam u set ovoga trenutka... :) e da, uz obelezhene karte dobijete besplatno uputstvo za chitanje tih karata! uzmite kesh svojim ortacima bez ikakvog truda!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 koja je to tolika zelja za kockanjem? mislim svi znaju prvo pravilo kockanja "kuca uvek pobedjuje" ne znam, ja sma uvek gledao na kockanje kao na bacanje i para i vremena Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 ima u delta sitiju, ali neka minijaturna izvedba. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 (edited) Poker nije kocka nego sport Dzo i nema "kuce" u pokeru. Edited January 7, 2008 by ChemerBoy Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Poker nije kocka, poker nije sport, poker je zivot... Nema kod nas nigde da se kupe normalni cipovi, sa sve koferom, mada sam nacuo da se uskoro otvara radnja pokerska sa full opremom. Grujo kolko ti je to hitno mozda mogu to da ti donesem, odlazim uskoro ali se i uskoro vracam... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 koja je to tolika zelja za kockanjem? mislim svi znaju prvo pravilo kockanja "kuca uvek pobedjuje" ne znam, ja sma uvek gledao na kockanje kao na bacanje i para i vremena ne morash se kockati u pare nego u pobedu, bukvalisto Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 mozda gruja bas oce da bude "kuca" :D dovede drugare gajbi i pravi poker spektakle, ribe, pajdo na cnita, ekipa ostavlja kesh, a kuca samo nosi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Poker sa ortacima i kad svako da po 200 dindzi je meni mnogo bolje utroseno vreme nego da vatam zjale po kaficu... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 DEDA! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 koja je to tolika zelja za kockanjem? mislim svi znaju prvo pravilo kockanja "kuca uvek pobedjuje" ne znam, ja sma uvek gledao na kockanje kao na bacanje i para i vremena ne znam o kojoj kuci ti pricas?lol pa ako neko ima cipove,odredi se min i maks buy in,odredi se da li moze da se izlazi kad oces i picis.ako mislis na ovog cija je gajba,ne znam zasto bi on dobijao:) a i kao sto su ti rekli,poker is so much more than gambling...samo da pogledas par reklama na dsfu sa chrisom moneymakerom i ti bi sutra igrao poker:) inace ovi moji sto igraju,svi igraju min 1000 maks 2000.lep kes se tu okrene,posto kad izgubis npr 2k,ti mozes nov buy in da uradis. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 chriss monemayker blows! chris ferguson pwns! (and those phil-guys as well ;o)) uglavnom - ko oce "rush" od pobedjivanja u holdemu taj igra preko neta, ko oce zezanje sa drugarima taj ima chipove za veche blejanja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 jesus je jedan od najprecenjenijih igrac.znam da on ima dosta osvojenih turova pre 5 i vise dina,i da je wsop dobio,al je sve jedno bulja. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 majstori .... sto nemam 4000k Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Čekajte, jel se taj čovek zaista preziva Moneymaker, ono od rođenja, ili je promenio ime u skladu sa uspehom u poslu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 stvarno se tako preziva :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts