Jump to content

IGN best of 2007

Lucky

Recommended Posts

- Best Trailer: Cloverfield

- Best Comedy: Knocked Up

- Best Action Movie: The Bourne Ultimatum

- Best Crime Movie: No Country for Old Men

- Best Music Movie: Sweeney Todd

- Best Drama: Eastern Promises

- Best Animated Movie: Ratatouille

- Best Comic Book Adaptation: 300

- Best videogame Adaptation: Hitman

- Best Sci-Fi Movie: Transformers

- Best Fantasy Movie: Stardust

- Best Horror Movie: 28 Weeks Later

- So Bad It's Good: Dragon Wars: D-War

- Best Effects Sequence: Optimus Prime transforming for the first time - Transformers

- Best Fight Scene: Book Fight - The Bourne Ultimatum

- Hottest Movie Babe: Jessica Biel - I Now Pronounce You Chuck and Larry

- Favorite Character: King Leonidas - 300

- Best Fantasy Movie: Stardust

- Best Horror Movie: 28 Weeks Later

GNJAJAAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA

ma da...

stardust je tuzno los film

a 28 nedelja kasnije nisam mogao da gledam... gledam sam 15 minuta i bacio cd.

onda sam nabavio ponovo odgledao ceo i proklinjao bogove da mi vrate mojih sat i kusur vremena nazad!

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

auuu, shaljivdzhijo grub si malo =o)

ono stardust jeste blago promashen, mada nazire se da je po dobroj knjizi radjen + de niro je odlichan =o)

za 28 nedelja...nije ni upola dobar ko 28 dana to defintivno stoji ali gledano kakvih sve horora ima nije ni on toliko losh =o)

moje zamerke listi su to sto je bushna... mislim KOLIKO filmova po stripovima i igrama je bilo pa da biraju najbolji medju istima? =o)) onda izdvajanje chuck and larryja za jessicu biel kad se ista, hvala joj na tome, skida u svakom zhivom filmu za koji je angazhuju =o) knocked up najbolja komedija? leonida najbolji lik u kinematografiji 2007me? jadni mi =o)))

- Best Drama: Eastern Promises

ROFL

There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see".

auuu, shaljivdzhijo grub si malo =o)

ono stardust jeste blago promashen, mada nazire se da je po dobroj knjizi radjen + de niro je odlichan =o)

za 28 nedelja...nije ni upola dobar ko 28 dana to defintivno stoji ali gledano kakvih sve horora ima nije ni on toliko losh =o)

stardust... pa dobro tu sam mozda preterao ali ja sam ipak procitao knjigu par dana pre nego sto sam pogledao film i reakcije su mi bile "STA?! PICKA TI MATERINA!!! STA TO RADIS!!! ALOOOOO!!! KO TI DA REZISERSKU STOLICU!!! UMRI UMRI UMRI" dok mi cimer nije rekao da ce mi razlupati zube ako ne umuknem... onda sam gundjao u sebi. :)

28 nedelja. ma daj covece... gledao sam "napad cudovisne pene" opis filma je "u gradu se pojavila cudesna pena. svi obozavaju da je jedu, i mladi i stari. mali bobi je ustao u toku noci da uzme malo svoje omiljene pene kad je shvatio jednu uzasnu cinjenicu! pena je ozivela i krece da se sveti"

e vidis

napad cudovisne pene >>>>>> 28 nedelja.

u 28 nedelja jedino sto je dobro jeste uvod od 20 sekundi. sa ostalim delom filma bi me bio greh da dupe obrisem... ne vredi ni za to. taj film treba uzeti, posrati se na njega, ispisati se na njega, onda ga politi benzinom i zapaliti pa se ponovo popisati na njega.

toliko los film. toliko losa prica. toliko losa gluma. u sustini kad malo razmislim sta je uopste u tom filmu dobro?

ok, stoji cinjenica da snimaju razna govna. ali ja sam zastupnik teorije da ako imamo izbor za mis, i prijavi se 10 skrndelja da necu uzeti najmanjeg skrndelja i dati mu prvo mesto vec cu reci "E VI STE STAKORI MRS U PODRUM EVO VAM KOLACICI OD ARSENIKA ZA DAR" . u prevodu ako niko nije dovoljno dobar za tu ocenu mesto treba ostati prazno.

u oba slucaja reziseri imaju odgovornost.

u prvom slucaju odgovornost prema fanovima knjige. makar knjiga imala 1 fana reziser mora da ga ispostuje barem donekle a ne da se popisa na knjigu i napravi ono sto je za njega najbolje.

u drugom slucaju odgovornost prema fanovima prvog dela. prvi deo je fantastican. jedan od najboljih filmova tog tipa. to je stvarno tuzno.

Edited by Joe Kerr

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

simpsonove su mogli u najolju adaptaciju TV materijala jer pored ratatuia nisu najbolja animacija...mada mislim da su bolja komedija od knocked up svakako sumnjam da su i najbolja komedija prosle godine...

a i lag je u pravu shoot'em up >>> born kao akcija....mislim shoot'em >>> bilo sta kao akcija =o)))

Hot Fuzz mi je kul, ali daleko od toga da sam se nesto puno nasmejao da ti pravo kažem. Ima par dobrih fora, ali za mene nije najbolja komedija 2007. Doduše, kad malo razmislim nisam ih ni toliko puno pogledao da bih imao neki reper :)