Kole Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 ccc sta je bilo? svi su gledali kako se nameshteno biraju polugabori za mis srbije pa niko nije pratio zimonju? mech je prekinut zbog mraka sinoc pri rezultatu 2:1 u setovima i 3:3 u 4om, pre poslednjeg poena zimonja je imao medical timeout jer je povredio ruchni zglob na levoj ruci...nastavak mecha je danas drugi na programu na terenu #1 tj negde oko 4, verovatno pre jer je zhenski dubl u pitanju....also braca brajan su ispali pase chini da ovi nashi imaju dobru shansu da uzmu wimbldon... danas u 2 federer protiv brata marata...posle nemac vs nadal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 ma gledao sam ja, a izgleda da je samo blago uganuce zgloba, a najsmesnije je to sto im je falio jedan poen do gema za 3-3 u 4. setu i bas u tom trenutku se povredi nenad. posle male pauze su se vratili na teren, osvojili taj jedan poen za gem i sudija je 'svirao kraj'.. prekid sbog mraka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 ccc sta je bilo? svi su gledali kako se nameshteno biraju polugabori za mis srbije pa niko nije pratio zimonju? E ja nisam ni znao da je to, jutros vidim u jutarnjem programu kao da je pobedila neka, a stavili joj sliku tipa sa ekskurzije od pre pet godina slikanu nekim jadnim aparatom. A zimonja je nadam se ok posle povrede, pa da dobiju ove danas i onda da se ponadamo barem jednom trofeju sa sveengleskog :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 a stavili joj sliku tipa sa ekskurzije od pre pet godina slikanu nekim jadnim aparatom. jbj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Evo prenose malog Ficu. Izgubio je prvi set 6-3, jbg ovaj Bugarin je stariji i fizicki puno jaci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 prso brat marat...steta, na momente je igrao mnogo dobro =o) nista, sad da se pripremimo "psiitjki" za finale federer vs nadal... also zimonja i nestor su izgubili 4. set, igra se peti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 uz naglasak da je zimonja juche polomio ruku. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 ^nije polomio,ali je uganuo,ili tako nesto... kako god bilo,evo upravo su dobili Zimonjic i Nestor i sutra pikaju finale...samo napred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 o/ naprso mu je vrh kosti, ono nisam ddoktor, ali to je blize prelomu nego uganuci, kole ce elaborirati. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 gusto je bilo...ajde, zimonja, osvoji vise nesto :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 \o/ leva je ruka i bandazhirana je tako da je sve manje vishe ok...fino su reshili taj deo priche, sad samo da se lepo odmore za sutra i gg =o) edit a naprsnutje je bash to, deo kosti je napukao tako da funkcija i dalje postoji dok se ne optereti precishe i pukne, zato i ima shtitnik...samo da ne padne ponovo na tu ruku i sve je ok =o) edit2 ololo peja nije reko "nesto nesto il se skidam" ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 o/ naprso mu je vrh kosti, ono nisam ddoktor, ali to je blize prelomu nego uganuci, kole ce elaborirati. aha,nisam cuo tu informaciju...to za naprsnuce... u tom slucaju,definitivno je blize prelomu nego uganucu :)))... YOU WIN ! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 ZIMONJA ZIMONJA! Eto jedne titule sa Vimbldona Srbiji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 gg Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 \o) (o/ \o) (o/ \o/ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 al ce da prca zenu veceras :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 GJ! GJ! GJ! BRAVO BRE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 svaka chast za zimonju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Bravo, bilo je i vreme za neku vecu titulu, dosta su se bananisali :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 ajde sto ce da prca zhenu,nego sto su svi svrsili kad je odradio "THE POEN" Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 ^pa stvarno je poen bio vrhunski...ono nisam video u zivotu... bravo Zimonja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 ^pa stvarno je poen bio vrhunski...ono nisam video u zivotu... bravo Zimonja! Mislim da je rame uz rame sa ovim: Federer vs Roddick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Jel ima neko snimak ovog Zimonjinog poena negde da se pojavio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 auuuuu...jel gledate vi ovo? jj akcija by federer....zlo =o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 2:0 za Nadala, zajebato Kako je popizdeo Federer, leti mu lopta na smec i neki magarac iz publike vikne VAMOS i covek omasi cist poen i prodere se SHUT UP! :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts