urgh Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 jes da je prodao hard kor i zavrshio ranije al nema veze, valjano je bilo =o) ovo je vec 2gi mech bez 5og seta, vreme je da se zabrinemo. u sledecem kolu igra protiv tursunov-a. znachi moze se ochekivati 5 setova:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Svaka mu chast,lik je kralj,mi smo gledali svi u kuci i skakali i derali se ko debili najgori :D e da i jel mu(rodiku) ono sto su je prikazivali sestra posto mi se cale neprestalno derao "JEBI GA,JEBI I NJEGA I SESTRU MU ZRIKAVU" prevrtanje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 to mu je buduca zena -_- Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 meni je taj Rodik toliko smesan,da mi ga je zhao ponekad.Decko ima sekund odmora izmedju poena :))Onako,simpaticno mi je glup:)) Ali Tipsa nas uvek tako obraduje,i onda obicno razocara,valjda nece sad,nek nas pusti da se lozhimo :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 danas od nashih u singlu samo ana, court #1 nakon hjuitovog mecha znachi oko 17h po nashem vremenu tipsa i troicki igraju dubl isto tako negde, oko 16:30 (mechevi na njihovom terenu pochinju u 3 a pre imaju jedan zhenski dubl) i na kraju vemic igra mix dubl oko 18h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 psole ovog juche za mene su svi mrtvi osim tipse:)) dobro, mzoda malo ispratim i jelenu:) ukoliko se nevaram, jelena i ana mogu da se sastanu tek u finalu, shto nije toliko neverovatno i ochekivati. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 pa sad...dementijeva, kuznetsova, sestre w...ima kandidatkinja...mada u pravu si, kad je sharapova ispala domace finale izgleda vrlo verovatno... i brate margi nisu svi tipsa popusti malo ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 tipsi je praktichno otvoren put do tog polufinala, torsunova ce da dobije jer je nosilac, a onda mu posle njega verovatno dolazi neki shaban koji je slabije plasiran od njega, poshto je blejk ispao, e tu ce da pukne ko zvechka. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 (edited) pada kisa :/ prognoza kaze da uskoro staje ... c/p The covers are off the courts. Play will resume shortly. edit: pocinje anica \o/ tipsa i troicki serviraju za opstanak u mecu, znaci brejk minusa :/ opstali.. protivnici serviraju za set :/ Edited June 27, 2008 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 OMGWTFBBQ!!! jebote sta je njoj? ochajan prvi set (izgubila 1:6)...treba onaj tipsa sve da ih postroji i da im deli shamare...sramota... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 ta mislim kad viche ajde kad protivnica pogadja mrezu, onda znash koliko je sati. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 ako nista drugo bar je zavrsila ovo da mogu na vreme da stignem na rhh =o/ smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 lol izgubila od jebene kineskinje koja je niza od nje 20cm!!!! mislim ne znaci to nista, al ono .. PLACHI ANA PLACHI!! :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 rofl, al smo pukli na vimbldonu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 nismo pukli dule, tipsa osvaja \o/ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 pa pre ce on nego ona bangava jelena...al dzabe pejo, tvoje prognoze nisu validne bez onog dela o skidanju:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 ancic-ferer 3-1 neverovatan mec! mislim, totalni sam laik sto se tenisa tice, ali ovaj mec je sve imao!!! prosto neverovatno!! svaka cast mariju, odlicno je odigrao iako ga servis nije sluzio u 4. setu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 ancic-ferer 3-1 neverovatan mec! mislim, totalni sam laik sto se tenisa tice, ali ovaj mec je sve imao!!! prosto neverovatno!! svaka cast mariju, odlicno je odigrao iako ga servis nije sluzio u 4. setu! Khm, khm... Video bih da li bi bio neverovatan da je dobio Ferrer. ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Ferrer realno nije imao sanse, Mario ima odlican servis, odlicno se snalazi na mrezi, sve sto je potrebno za Vimbldon :) Da su igrali na sljaci verovatno da bi bila druga prica, ovde je tesko mogao da dobije raspolozenog Ancica Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 (edited) Komentatori rete drkaju na Ancica. Edited June 27, 2008 by slash. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 koji si ghey douleY sto hejtujesh jj ;o> sutra ona otvara takmichenje na centre courtu u 14:00 vs vozniacki sa druge strrane tipsin mech bi trebalo da pochne oko pola3-3, igra vs turzunova na court #2 zimonja i nestor protiv nekih amera oko pola4-4, a zimonja i njegova kineskinja (lol) mix dubl oko 6-pola 7 zadnji od nashih igra vemic u mix dublu, garany posle 7, peti je mech po redu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Ferrer realno nije imao sanse, Mario ima odlican servis, odlicno se snalazi na mrezi, sve sto je potrebno za Vimbldon :) Da su igrali na sljaci verovatno da bi bila druga prica, ovde je tesko mogao da dobije raspolozenog Ancica Ferrer je cekao svoju sansu i umalo je nije docekao. Strpljiv je, a ima snage da igra do prekosutra. Mario nije mogao da se sastavi sa servisom u prvih nekoliko gemova u cetvrtom setu i da je tad popio brejk, izgubio bi sigurno. Srecom, to se nije desilo. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 realno mogla bi jj da odmeni anu sada.. samo ne znam dokle bi morala da dodje..uvek buni taj bizaran sistem bodovanja..posto nema sarapove valjda je dosta plasman polufinale i jj je prva.. safin je izgleda prestao da pije posto je dobio nekog obichnog prosecnog igracha..sepija ne secam se u zadnjih 2 god da je na nekom turniru ovoliko dogurao Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 safin je izgleda prestao da pije posto je dobio nekog obichnog prosecnog igracha..sepija ne secam se u zadnjih 2 god da je na nekom turniru ovoliko dogurao Marat da prestane da pije? Pa, pre ce osvojiti Wimbledon! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 dementijeva je zavrshila posao, tako da sad na teren izlazi the man:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts