Lucky Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Woohoo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 omg! ladno dobili 5. nosioce! respect! @jecino igranje - ma nju zeza ta ruka vetj danima i svi znamo da je ona non stop na lekovima tj da igra povredjena i trpi bolove tj sve te njene zezancije su imho pre psihichke nego fizichke prirode srecom u tiebreaku je igrala ok a ova radvanska je krenula da greshi malo... i lol za nasheg komenatatora za vreme tog seta koji je sve vreme ponavljao "brani se radvanska"... od chega se brani jebote jelena je ta 4 gema samo prebacivala leptu, ruzhno za gledanje nije napala nijednom =o( edit inache safina i sharapova se biju na zhivot i smrt ili ko sto kazhu u crnoj guji "na shkotski nachin, u blatu, gole do pojasa, sa bebom u naruchju" znachi tikovi i grizenje usana...ludeelo ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 ovaj mech je prokleto fantastichan, 2 sata i 15 min igranja (+ prekid nakon 3 gema u 2 setu) i tek je drugi set gotov =o)) u prvom tie breaku je taaako sralo sharapovu + 2 lopte su ladno ukrali safini => 8:6, sad u drugom 5:7 idemo u 3. set, josh nije gotovo ;o)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Dinara ftw! \o/ fantastichan comeback u 2. i imbapwn u 3 setu, zasluzhila je realno pred kraj kad je izlgedalo da celo gledalishte mrzi sharapovu je bio tako poetichan momenat ;o)) skoro 3 sata igrale bokte mazo ;o) sad u 1/4finalu da sredi dementijevu,pa u polufinalu 95% kuznjecovu i onda finale sa jednom od ove 2 nashe (kada ce ponovo biti sluchaj konfliktnog navijanja kao i u drugom polufinalu ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 uuuu koja bi faca bio radek da je uspeo da izvuche ovaj comback u zadnjem setu do kraja, super mech (i lol tih 5 setova odigrani za 1 minut manje nego ono zlo izmedju safine i sharapove ;o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Ali `ladno Vemic u polufinalu dublova I to su u proslom kolu dobili valjda trece nosioce I da, Brajani su ispali, tako da je otvoren put Zimonji i Nestoru do titule Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Svaka cast za sve nashe, nadam se da cemo se ovako radovati i u nedelju :) Danas mechevi za nashe krecu od 14h ako sam lepo video najavu na TV-u, valjda cak u isto vreme igraju Ana i Novak. edit: Da, lepo sam video, igraju od 14h. Odmah posle Novaka na istom terenu igra Jelena, a posle nje Tipsarevic/Troicki na istom terenu takodje. A danas bi vec u 11 trebalo da igra Zimonja svoj dubl, onda ima par sati pauze pa igra mix dubl na istom terenu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 rts prenosi sve mecheve, ovi prvi idu istovremeno na rt1 i rts2. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 iz it mi ili je u preko 80% sluchajeva kad zimonja i nestor gube poen u pitanju nestorova greshka? dobro su poceli tho... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 interesantna je kolichina kineza koji hoce da slikaju zimonju:)) pobeda btw o/ Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 pa igrao je sa kineskinjom ranije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Ovaj Zimonja nenormalan, dobio u dva dubla u istom danu u razmaku od par sati :)) btw, Ana dobila Peti Shnider, Djokovic uspeo da dobije drugi set iako je izgubio svoj servis u prvom gemu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 i vemic je ushao u polufinale dublova sa brazilcem, sad josh samo djoka, tipsa i jelena:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Bila bi fora da prodju tipsa i troicki, imali bismo 3/4 srpsko polufinale dubla ;) a u najavi naravno full srpsko finale dublova :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 nadam se da ce JJ dobiti 2-0 :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 3, 2008 Author Report Share Posted June 3, 2008 Ako pobedi i Jelena, od ponedeljaka SIGURNO imamo 1. igrachicu sveta, bez obzira ko od njih dve prodje u finale \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 big gratz za zimonju, anu, novaka i vemitja, sad josh jelena, tipsa i troicki pa zvanichno nismo normalni sto se tenisa tiche ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 odlican je ovaj letonac bio Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 GG Novak :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 interesantna je kolichina kineza koji hoce da slikaju zimonju:)) pobeda btw o/ PA ZATO SHTO KINEZI IMAJU MALI PENIS I ZATO POSHTUJU LJUDE SA GARGANTUANSKIM PENISOM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 gz jeleni na pobedi ali ako bude ovako igrala za 2 dana PREGAZICE je ana....lol rima ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 dobija jelena, nema sta!!! gg jeco \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 odlican je ovaj letonac bio ne znam da li si bio ironican,ali meni se zaista svidelo kako igra decko... jedino me nerviralo kako nekako mutavo drzi otvoreno usta stalno...kao da je retardiran... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 nisam bio ironican :) decko dere Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 oprace nadal novaka, ako se ovaj nash delta boj ne popravi ozbiljno za cetvrtak Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts