Crno-Sunce Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 1990 saljes odgovor DVA PUTA OMG Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 TOOOOOO MASK OF BETRAYER! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 ja poslao podatke i dobijem odgovor "Vasa prijava je prihvacena.Vas mobstel" what gives? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 I ja dobio isto :D Sad ce da vidimo,Daki vara zna shta je osvojio :P Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 dakica lozi? Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Salim se :) Nisam dobio nista :D To jest, nije mi stigla poruka iako je moj broj izvucen. Neko ne voli dakicu :(( tj. svi ne vole dakicu :( pa cak ni laki LAKI ZASTO NISAM DOBIO PORUKU :((((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 dobio sam nesto , poslao podatke i pise vasa prijava je prihvacena?!!? Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 (edited) Salim se :) Nisam dobio nista :D To jest, nije mi stigla poruka iako je moj broj izvucen. Neko ne voli dakicu :(( tj. svi ne vole dakicu :( pa cak ni laki LAKI ZASTO NISAM DOBIO PORUKU :((((( nemoj tako daki, siguran sam da poznajes par chicks with dicks koji prosto voooooooleeee dakicu :) @ostatak bande nemojte se loziti oni u kompu imaju podatak koji broj je dobio koju nagradu, ovako dobijaju nase mailove, i onda ce na mail da nam jave sta smo dobili i kad i gde da pokupimo nagrede... lozite se kao ciga na marmeladu Edited February 5, 2008 by Joe Kerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 poglej ovo, svi dobili poruke sem mene.. pi odo da umrem :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 dobio sam nesto , poslao podatke i pise vasa prijava je prihvacena?!!? zamisli ti to! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 oni u kompu imaju podatak koji broj je dobio koju nagradu, ovako dobijaju nase mailove, i onda ce na mail da nam jave sta smo dobili i kad i gde da pokupimo nagrede... biće fazon, tašmajdanski park u 23:30, peta klupa od bulevara, ne javljaj miliciji :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 5, 2008 Author Report Share Posted February 5, 2008 To vasha prijava je prihvacena je neki default odgovor servera, tako da ne brinite. Svi podaci se lagano prikupljaju, uskoro cemo videti oko primopredaje, ko gde živi, kako šta itd. Pa ćemo ovima van bgd-a slati poštom verovatno, ovima u bgdu neka primopredaja na nekom mestu, videćemo već. Možda i ta klupa :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Meni pochinje fax od sledece nedelje,tako da ne mora poshta :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 lol ja poslao datum rodjenja i pise mi you arre too kid for that voting . ban delete jel ovo neka sala ili ? Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 ahhahahahahahah doooo jajaaaaaa :) ja se zalazem da to bude istina pa da njegovu nagradu prodamo i podelimo pare a a a a sta kazete :))) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 ma samo hocu da znam sta sam osvojio pa neka mi daju i za mesec dana... (kuciste bi bilo fino (: ) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 5, 2008 Author Report Share Posted February 5, 2008 Ovaj Urosh ko zna kome je poslao poruku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Ovaj Urosh ko zna kome je poslao poruku :) brate jel mogu ja da zajebem slanje poruka i lepo da ti dam mob da vidis sta da niki ponese na rhh (inc moju podlogu ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 SAMO SAM SE salio ^^ hahahaha ispala xD .. kada dobijamo informacije? ocu g9 pls xD Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 jao jao jao i meni je stigla poruka!! :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 ali ja sam stvarno dobio dve poruke od 1990 i 1997, iste sadrzine :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 ali ja sam stvarno dobio dve poruke od 1990 i 1997, iste sadrzine :) sad sam se probudio i vidim isto sto i ti :) nemam prebijene kinte na mobu, moracu da uplatim kredu za koji sat mirise mi sve na graficku !!!!!!1111111111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 nemoj bzvz trositi kred na 1997, ocigledno je neka greska jer javlja neku poruku tipa "Ne postoji igrica sa kodom: tvoje ime, tvoj nadimak, tvoj email...." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Vasa prijava je prihvacena. Vas Mobstel! weeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts