Jump to content

Koji sitkom pogledati?


Lucky

Recommended Posts

Treba mi neki fini sitkom (mada mozhe i ono 40 minuta funny-haha ako ima) za ove novogodisnje dane, dok su pauze u svim serijama, pa da pogledam tako nesto. Mozhe crtani, mozhe "standardna" komedija, i slicno.

Ono sto gledam je na primer:

- American Dad

- Family Guy

- Simpsons

- How I met your mother

- Til Death

- Chuck

Posto nisam bas pratio situaciju na sceni, ne znam kako su prosli oni tipa Big Bang Theory i tako ti, niti sta je tu zanimljivo. Opet, mozda bih vishe voleo da bude nesto sto je u prvoj sezoni, da ne moram da gledam vishe od tih nekih 10ak epizoda.

Mozhe to da bude i na primer 2 and a half man ako to uopste ide, to sam nesto gledao na preskoke i nije loshe, ali dajte ako ima jos stogod :)

Pa sta znam, bacajte neke predloge, pa da vidimo :)

Link to comment
Share on other sites

4 ovogodishnja sitkoma koja su "defintivno mnogo dobra pogledati za" ;o), josh su u 1. sezoni i valjaDu mnogo:

-Samantha Who? - doslo do 9 ep.

-Carpoolers - doslo do 6 ep. + za tebe bonus u poslednje 2 ep je rebeka romejn (jedan od 4 glavna lika u seriji je njen muzh, jerry o'connel)

-Aliens in America - doslo do 10. ep

-Big Bang Theory - doslo do 8. ep

ono sto nije sitkom ali ima samo 2 sezone po 6 ep svaka - the Sarah Silvermann show - skini prve 2 ep, ako ti se svidi nastavi, ako ne batali...sara silverman nije za svakog =o)

Link to comment
Share on other sites

Gledao sam Drawn Toghether na Zlatiboru pre dve godine :) jer nisam imao šta drugo :) Inače mi se ne dopada preterano, suviše je morbidno za moj ukus. Sa druge strane, volim South Park :)

Hvala na predlozima, dajte još, pa da krenem lagano da skidam! Ovi sto kole predlaže su idealni, po 5-6-7-8 epizoda je vrh :)

Link to comment
Share on other sites

Dedwood je genijalna serija ali nikako nije sitcom...

no to me podseti na josh jednu odlichnu seriju kazhnjenu da umre u hiperretardiranom terminu na b92 - serija je Extras, pogledati obavezno (a kako je britanska produkcija kratke su sezone pa nema mnogo epizoda...)

Link to comment
Share on other sites

fora? zar to nije novi zvanichni jutarnji pozdrav na RuRu? ono, da sam se probudio pre 15 min, kao sto nisam, mogao bih da te pozdravim sa "dobro jutro ti zhelim Laki, Nikola sagni se"...ovako nije u redu naravno...uglavnom mozda se on bio probudio 15 min pre postovanja svoje poruke pa posto levo od posta pishe Nickwood on je samo hteo da te pozdravi sa varijacijom "nickwood Sagnesh mi se" misletji samo da kazhe "dobar dan ti zhelim Milane drugare moj"?

Link to comment
Share on other sites

Ovako ... i pre sam bio pogledao pilot Big Bang Theory i nije mi se nesto preterano svideo. Suvishe je onako, nekada isforsiran ili sta ga znam. Jedini razlog zbog kojeg covek mozhe duzhe da gleda seriju je zbog one iz 8 simple rules ;) Pogledao sam tri epizode i sta ga znam, nije moja sholjica chaja.

Medjutim, Aliens in America mi je sjajan :) Ne toliko zbog same priche koliko ovaj klinac amerikanac sjajno glumi i ima sjajne face, a keva mu je isto legendardna. Pakistanac i sestra (pa i cale) su manje vishe standardni za taj fazon, ali je klinja sjajan. Stavio sam da se skida sve, tako da hvala ti kole.

A hvala i nidzi sto mi je snimio Southpark, taman da pogledam jos epizoda ove sezone koje nisam gledao, posto se ispostavilo da sam prvi deo te sezone odgledao jos svojevremeno (nisam znao da SP ima toliku pauzu).

Carpoolers bih mogao pogledati, ali nisam stavio da se skida, a Samantha Who me iznervirala jer se nije lepo skinulo i onda nisam ni hteo ponovo da gledam. A sad sam stavio neke HD filmove na download, tako da ce te serije morati da sacekaju jos neko vreme :)

Link to comment
Share on other sites

ccc da si na torentima niakda ne bi imao tih problema sa downloadom ;oP

drago mi da ti se aliensi svidjaju, chudno da ti bbt nije funny, ne znam da li je u prve 3 ijedna sheldon-epizoda posto je on meni najbolje osmisljen lik tamo...uglavnom ako te josh uvek interesuje ista od ostalog mogu da ti recnem poolerse, samanthu i recimo back to you (mada znam da tebi kessley grammer nije smeshan nesto) i donesem ti u petak

Link to comment
Share on other sites

^^ - A ovo je taj topic ;)

Sve u svemu, pogledao sam Samantha Who, i dobra je serija, bash dobra i mozhe covek da se nasmeje, i glume poznati glumci, tu je i Espozito i tako :)) Ja ovu Eplgejt nikad nisam nesto gotivio, ne dopada mi se njena faca, ali ok, navikne se covek nekako.

Link to comment
Share on other sites

naravno, jennifer esposito, keva i minijature tima russa su nabolja stvar u toj seriji...ja sam na kristinu aplgejt navikao gledajuci married with children pre 15+godina tako da mi ne smeta...al zato debela ortakinja iz gilmore girls...ou maj gaad kako iritira...

Link to comment
Share on other sites

Uuuuu, kad vec spomenu married with children.... Ortak me cimao pre par dana kako to nisam gledao tu legendarnu seriju, i dza bu, kako ce mi narezati tralala... E sad ja da pitam oh great Koleta vredi li odgledati tih 10 sezona il ne.

Unapred zahvalan na odgovoru [:D]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...