Jump to content

poginuse ukucani

Recommended Posts

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jebote italiano, da dodjes ostavis post ili topic kao e smorio sam se bio na sahrani umro mi *neki blizak rod* (pu pu nedaj boze)

a mi kazemo, ahaha bole nas kurcina i neka je. zasto da kazemo rip kad on nije nista uradio za nas, omg, nije zasluzio moje postovanje..

mislim ejj..

kako ti znas da ovi ljudi ne zasluzuju postovanje ili sl?

kako znas da npr zeka nije prevodio bake preko ulice, pomagao ljudima, ucestvovao u humanitarnim akcijama ili sl??

samo zato sto se prijavio za vb? bahh..

Dobio otac dopis da mu je sina ranila granata pa da dodje

odmah u kasarnu.

Dosao on i tu ga doceka komadant i njih dvojica dobar dan

dobar dan, ja sam taj i taj, mogu li da vidim svoga sina ?

Pa gospodine ne bih bash preporucio da ga vidite, znate

granata je bash bila jaka..

Pa dobro sin mi je, sta mu je bilo, recite mi ?

Pa znate eto... on nema ruke.

Pa dobro, dajte da ga vidim!

Pa eto gospodine, on nema ni noge.

Ma dobro covece, daj da vidim sina.

Pa ne razumijete, on nema ni druge noge.

Pa dobro, ima nesto, daj da ga vidim sada !!!

Pa gospodine, on nema ni trupa ni glave.

PA DOBRO MAJKU MU STA IMA ONDA ?

Pa eto nema nista, malo je zima, grejemo se ali sta je tu je...

Ne znam zasto, ali me ceo ovaj topic potseca na ovaj vic.

mislim da te zato napusavam...

a hitlerova porodica dodje kao self pwnage...

hitlerova porodica = "ko ga jebe sto je pusac... ja pretpostavljam da ima rak pluca i da mu je to od duvana... znao je da to moze da mu se desi... mislio je da je besmrtan, to mu se obilo o glavu..."

extrem cisto price radi. kao sto si i ti radio.(dobro, mozda glup extrem, ali se nadam da ti je od pocetka bilo jasno da ja hitlera ne amnestiram ni za sta sto je uradio...)

hitlerova porodica = "ko ga jebe sto je pusac... ja pretpostavljam da ima rak pluca i da mu je to od duvana... znao je da to moze da mu se desi... mislio je da je besmrtan, to mu se obilo o glavu..."

extrem cisto price radi. kao sto si i ti radio.(dobro, mozda glup extrem, ali se nadam da ti je od pocetka bilo jasno da ja hitlera ne amnestiram ni za sta sto je uradio...)

ko jebe djindjica sto je radio sa dve podeljene grupe mafijasa, to je bilo cisto samoubistvo. da li je on pocinio najveci greh? svesno usao u sve to, a znao je da postoji velika mogucnost da pogine...

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

zolaeveo3reqjl4_zps6bce0689.jpg

sarmo, evo ti zole, odgovora na sva tvoja pitanja [:)]

komentar je bio namenjen tebi. sorry sledeci put cu da ti crtam kada ti dajem neke primere ponasanja.

pokojnom premijeru rip bez obzira sto ga nisam gotivio.

edit: double post.

Edited by ZOLA

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

a ti mislis da ja nisam razumeo da si ti pisao meni... uf, jbt, pa ti si gluplji nego sto se predstavljas.

znam da si razumeo. ali nacin na koji se pravis blesav, ljudi ce stvarno da pomisle da si toliki debil, doduse ja sam siguran da jesi.

imas batine ako se ikada vidimo. hf

drago mi je kada si ti siguran. nista drugo na ovom svetu nije toliko bitno...

ja sam uvek siguran u sebe i u svoje misljenje. nista drugo na ovom svetu uopste nije bitno - svet se vrti oko mene.

„Ne bih dao volan nekome ko je pijan“

BEOGRAD - Pre polaska na put u Loznicu, svi smo, pa i Elmir, popili po jedno pivo. Niko nije bio pijan i mislim da to jedno pivo koje je popio Elmir nije uticalo da izgubi kontrolu nad volanom. Bio je sasvim svestan. Pa ne bih dao volan nekome ko je pijan. Put je bio klizav, vozio je brzinom oko 110 na sta, naglo je zakočio i proleteli smo preko uvale i udarili u drvo - priča za „Blic“ Vladimir Sarić (23) iz Bijeljine, mladić koji je 28. decembra preživeo saobraćajnu nesreću kod Obrenovca, u kojoj je poginulo troje bivših ukućana „Velikog brata“ Elmir Kuduzović (26), Zorica Lazić (24) i Stevan Zečević (24).

Iako obdukcioni nalazi Kuduzovića, Zečevića i Lazićeve još nisu gotovi, Sarić smatra da su sve troje preminuli onog trenutka kada je njegov „sitroen C4“, koji je vozio Elmir, udario u drvo.

- Da su bili živi kada je automobil upao u vodu, sigurno bi pokušali da se izvuku kao ja. Iako se automobil odmah napunio vodom, a bio je i mrak, nisam osetio da je neko od njih napravio i najmanji pokret. Kroz razbijenu šoferšajbnu uspeo sam da izađem iz kola, izronim i otplivam do obale - priča Sarić.

Mladić se, kako kaže, u tom trenutku nadao da su njegovi saputnici možda živi, pa se vratio u vodu, otplivao do smrskanog „sitroena“, ali zbog mraka, nije mogao da im pomogne.

- Međutim, sada sam ubeđen da je udarac u drvo za njih troje bio smrtonosan - kaže Sarić.

Ovaj mladić se trenutno oporavlja u roditeljskom domu u Bijeljini. Kaže da je dobro i da treba da poseti maksilofacijalnog hirurga, ali tek posle Božića. Sa drugovima je prekjuče bio na sahrani Elmira Kuduzovića u Gračanici kod Tuzle. Video se sa svim bivšim ukućanima, koji su, kako kaže, u veoma lošem stanju.

- Nisam razgovarao s njima, a svi su došli zajedno u kombiju „Emoušna“. Iako su poštovani muslimanski običaji, devojkama je dozvoljeno da prisustvuju Elmirovoj sahrani. Svi su u šoku, depresiji. Mislim da su tragediju najteže podnele Tanja Obradović, moja drugarica koja me je i upoznala sa svima njima, i Suzana Pavlović. Nisam uspeo da razgovaram ni sa Elmirovim roditeljima. Stražno mi ih je žao - kaže Sarić.

Obdukcijski nalaz o smrti troje bivših učesnika serijala „Veliki brat“ još nije gotov, rekao je za „Blic“ predsednik obrenovačkog Opštinskog suda Zoran Dragović. On je naveo i da je policiji dao nalog da uradi saobraćajno-tehničko veštačenje „sitroena“.

- Ništa od toga još nije stiglo u sud. Kada dobijemo obdukcijiski znaćemo kada su i od čega preminuli. Saobraćajno-tehničko veštačenje treba da otkrije uzrok nesreće - kaže sudija Dragović.

OMG INTERNET TOUGH GUYS ! RUN !

Mene realno zabole za ovu celu raspravu samo su mi pretnje batinama preko interneta uvek urnebesne =)

/popcorn

ja ono sto kazem odrzim, nije bitno koliko vremena prodje, neke sam cekao i po 3-4 godine, i vecina starijih clanova foruma to moze da potvrdi :)

ja ono sto kazem odrzim, nije bitno koliko vremena prodje, neke sam cekao i po 3-4 godine, i vecina starijih clanova foruma to moze da potvrdi :)

potvrdjeno (ne na meni ofc) [:D] zola kad kaze da ce da tepa ce da tepa

italiano bolje se izvini dok jos imas sansu [8D]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...