killYg0r Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 [:0] [:0] [:0] [:0] [:0] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Retardiran je pa shta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiTa90 Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 ROFLMAO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Video sam ovog lika ranije, ali da li svako može da bude popularan zbog YouTube-a ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 (edited) @ topic ---> Dalje, lik nije retardiran, a pesma je odlichna i to sa bar dva aspekta. Edited December 21, 2007 by Wulfgar Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 vratite mi 4 minuta zivota, retardirano.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 Pesma je skroz kul iako se ni malo nisam trudio da provalim shta zapravo u pesmi peva... ROFLMAO Mislim da nikad nisam video retardiraniji lik na filmu od ove abominacije...mada ceo film je retardiran tako da... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 Ja sam mislio da je ono sve matrica, al' ga lik stvarno sve vreme prati na klavijaturama... =] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 meni je dobra pesma, daleko od toga da je retardirana. A i lik koji izvodi nije retardiran nego samo imitira neciji glas verovatno, eto morao sam da napisem objasnjenje iako je ocigledno sta radi lik ali eto neki opet nisu skontali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 (edited) Meni je bash dojajna, kao iz nekog kul crtaca! Edit: http://en.wikipedia.org/wiki/Tay_Zonday Edited December 22, 2007 by NoNikita Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 Lik je carina :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 a onda i verzija sa belcima vanila snow Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 vratite mi 4 minuta zivota, retardirano.... pre ce biti 5 Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 Lik je carina :D Ne znam shta je smeshno,bash mi se svidja kako peva lik,jes da malo smeshno izlgeda :D, ali ima sasvim kul glas... Ovaj plavi feget je retardiran... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 pesma je ekstra, i lik ima harizmatichan glas shteta shto se tako jeftino prodao kad mu je dr. pepper posle dao kesh da pesmu o znoju robova pretvori u reklamu za novo gazirano pice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 Sinoc sam skinuo pesmu i preslushao sam je 10ak puta na repeat, i dalje mi je simpa :)))) Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 pesma je ekstra, i lik ima harizmatichan glas shteta shto se tako jeftino prodao kad mu je dr. pepper posle dao kesh da pesmu o znoju robova pretvori u reklamu za novo gazirano pice Ah boze sad sam video,i posle se neko pita zashto imam stereotip o crnjama da bi se jebali za pare...Zato shto jebano jesu takvi!Totalno me razochrao mali... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 Ne znam shta je smeshno,bash mi se svidja kako peva lik,jes da malo smeshno izlgeda :D, Smešno je jer je izabrao Never gonna give you up, koja se po harmoniji ne slaže sa njegovim glasom ali ni malo, pa je ispala komedija od pesme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 au jebem ti sto sam ovo skidao u mp3 formatu, sad slusam i ne mogu da prestanem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiTa90 Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=NattlyH0IeM evo ga on uzivo u nekoj emisiji ... on svira klavijature i ima takav glas :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 mozda mi sutra nece biti smesno ali trenutno vejder parodija je u pitanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 AAAHHh dobar! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Uboli su ga disanjem :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 E ovo sa Vejderom je smeshno. Disanje i slushke koje su mu natakarili ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 vratite mi 4 minuta zivota, retardirano.... bogami 5...i + buffering time... :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts