Kemp. Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Poz Resio sam da uzmem vrecu za kikbox(onu do poda, oko 1.8m) visine, nasao sam istu u prolazu ispod palate Albanije, Tref je radnja meni se cini. E sad cena je malo visoka 7500 - po mom misljenju. Da li znate neke slicne prodavnice u gradu gde ima veci izbor takve opreme? Druga stvar, kako istu okaciti na plafon? Generalno one poseduju jednu alku na koju se kaci kukica, e sad, kacenje kuke na plafon mi deluje komplikovano. Jel imao neko slicna iskustva? Tnxzzx!1 :) Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Kacis onim kukama kojima kacis i luster :) Znachi ona kuka sto se zavrtje, i ne bi trebalo da bude problema. A naravno, moguce da ima i neki drugi nacin, tipa montage kit ;} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 obrati paznju da tipl za luster nece izdrzhati vrecu ;) imash na buvljaku da kupish metalni tipl 16 sa sve shrafom i kukom, samo treba rupu da probushish na plafonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 4 tipla pa može i da se obesi na vreću ako oće, 1 tipl + cimanje na sve strane, šta znam, ajde neka fizika da padne da mi odagna sumnje :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 4 komada :D barem su tako okacene ove za koje ja znam :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 imash tiple koje se zovu pechurke i koje mogu da podnesu teret i do 300 kila,e sad dok sam trenirao tekwondo stavljali su 4 i posle niko nije mogao da skine vrecu Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 ako zhivish u zgradama "normalnim" ne mozhesh taj veliki dzak okaciti na plafon ma kakvu tiplu imao...ustvari, mozhda vi u bgu imate jache zgrade :( ja sam to reshio tako shto sam napravio metalnu konstrukciju u coshku sobe, pa je pricvrscena za plafon i 2 zida...tako stoji, a i ne bezi mi dzak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 ako zhivish u zgradama "normalnim" ne mozhesh taj veliki dzak okaciti na plafon ma kakvu tiplu imao...ustvari, mozhda vi u bgu imate jache zgrade :( ja sam to reshio tako shto sam napravio metalnu konstrukciju u coshku sobe, pa je pricvrscena za plafon i 2 zida...tako stoji, a i ne bezi mi dzak spiletov dzak napada... bezanje nije opcija... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 ako zivis u zgradi,malo ces da jebes komsije u mozak :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts