Jump to content

Vreca za kikbox

Kemp.

Recommended Posts

Poz

Resio sam da uzmem vrecu za kikbox(onu do poda, oko 1.8m) visine, nasao sam istu u prolazu ispod palate Albanije, Tref je radnja meni se cini. E sad cena je malo visoka 7500 - po mom misljenju. Da li znate neke slicne prodavnice u gradu gde ima veci izbor takve opreme?

Druga stvar, kako istu okaciti na plafon? Generalno one poseduju jednu alku na koju se kaci kukica, e sad, kacenje kuke na plafon mi deluje komplikovano. Jel imao neko slicna iskustva?

Tnxzzx!1 :)

Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade

• 3 weeks later...

ako zhivish u zgradama "normalnim" ne mozhesh taj veliki dzak okaciti na plafon ma kakvu tiplu imao...ustvari, mozhda vi u bgu imate jache zgrade :(

ja sam to reshio tako shto sam napravio metalnu konstrukciju u coshku sobe, pa je pricvrscena za plafon i 2 zida...tako stoji, a i ne bezi mi dzak

ako zhivish u zgradama "normalnim" ne mozhesh taj veliki dzak okaciti na plafon ma kakvu tiplu imao...ustvari, mozhda vi u bgu imate jache zgrade :(

ja sam to reshio tako shto sam napravio metalnu konstrukciju u coshku sobe, pa je pricvrscena za plafon i 2 zida...tako stoji, a i ne bezi mi dzak

spiletov dzak napada... bezanje nije opcija... :)

• 4 weeks later...