Trooper Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 (edited) http://waitless.org/ Ima baš gotivnih fora :D mada su neke opšte poznate i/ili beskorisne Edited December 16, 2007 by Trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 mega :)Ono sa jajetom mi se najvise svidja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 imba jebote.. moram da probam ovo za kuvana jaja i krompir .. znaci mega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 moram da probam ovo sa jajima obavezno:D ali sto je dobra fora za hladjenje pica...to moze biti korisno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plovak Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Lepo, lepo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 za ladjenje pica mozhe i aparat za gashenje pozhara :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 thums up Trooper. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 odlican sajt :D ali glas crnje koji objasnjava brzo ljustenje banane dobar je sajt, moracu da probam foru sa jajetom obavezno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Nisam znao da so stvara takve efekte,mada opet to je natrijum tako da ono...Ono za bebu je imba,vi rurovci srednjih godina bi trebalo da znate za ono :P Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 do jaja ^_^ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 :)))) Skroz je imbah site. Odradjen je vrhunski i ima super fora. Onu sa jajetom moram da probam :) Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 ova fora sa jajcima ne moze da radi kod nasih domacih... moze kod onih instant so imaju manje kalcijuma u ljusci.... Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Ovo podseca na one savete Elene Djidic ili kako se vec zove sto svako jutro u Jutarnjem programu ima ponesto da nam poruchi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 jel vam se sviđa ovo sa jajetom!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Ja mislim da im se ne svidja Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 ovo sa kablom od slušalica mi deluje najkorisnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 moracu da probam ovo sa jajetom . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Probao sam ovo sa pertlom ne ide :/ mora da se vezba, da bi islo brzo. Sa jajetom cu da probam, to mi deluje korisno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 ili riletove majstorije! rofl,d a rile, koji sve na koima krpi pomocu shtapa i kanapa:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 nije lose, ovo za cepi cu da probam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Odavde bi mi koristilo samo ono za slushke. Ali ipak mislim da je Pile tele shop ne prevazidjen , mada ni ovo nije loshe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 probao sam ono brzinsko skidanje majice i kurac... isteglis rukav,oceses vrat onako muski i to je to. ali svidja mi se skroz sistem za hladjenje pica :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Ja sam nesto gledao to za pertle, ok im je ova fora, ali mi se cini da ne stedim nesto toliko puno u odnosu na standardno vezivanje. Ne znam na koji je period ona usteda, dal' je na godisnjem nivou ili na zhivotnom nivou :) ali sto se vremena tiche, krompir je na primer znatno korisniji, mada opet, koliko cesto neko ljusti krompir :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 za kaznu u vojsci:)) one pertle su i onako do mpola vezane. najvishe vremena ode dok se zaveeeeze taj prvi deo cvora koji je kod njih vec vezan. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Pa to, zato sam i rekao. Nije to čvor, tj. možda i jeste, ne znam kako se stručno zove, ali je to početak koji najduže traje. Posle toga samo "zavrtiš" i gotovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts