prota_ Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Otju sarme! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Dobrodosao si :) Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Danas sam ukapirao kako je mom caletu ili kevi kada sednu za kompjuter, koji oboje josh uvek zovu "ono chudo". Naime, gledam od nove godine sta da poklonim matorcima - Isprva sam hteo da uzmem neki dvd plejer ali oni bi to jednom godisnje koristili. Tako da sam caletu kupio neke varalice za pecanje a kevi peglu (nije bash neki emo poklon ali barem ce da joj traje, a realno stara se i raspada). I tako ja odem u Eltim, stanem ispred rafa sa peglama i gledam i gledam i gledam i nista ne kapiram.... jedva sam se snasao oko izbora. Kupio sam najskuplju. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 nemam pojma, ona mi je oduzela kao, i kad platim dobijem je nazad, tako nekako.. ma trebao sam je nabosti picka joj materina bezobrazna. zato ja nosim onu zhutu kartu sto vise nije u upotrebi od leta i oni cim je vide kazu "alo decko,odakle si ti,pa te karte nisu u upotrebi od 1.juna 2007" a ja onda lupim random mesto u Srbiji i izvinim se sto nisam znao i tako to :)) Danas sam ukapirao kako je mom caletu ili kevi kada sednu za kompjuter, koji oboje josh uvek zovu "ono chudo". Naime, gledam od nove godine sta da poklonim matorcima - Isprva sam hteo da uzmem neki dvd plejer ali oni bi to jednom godisnje koristili. Tako da sam caletu kupio neke varalice za pecanje a kevi peglu (nije bash neki emo poklon ali barem ce da joj traje, a realno stara se i raspada). I tako ja odem u Eltim, stanem ispred rafa sa peglama i gledam i gledam i gledam i nista ne kapiram.... jedva sam se snasao oko izbora. Kupio sam najskuplju. Lepo je kad neznanje mozes da pokrijes kintom. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 na srecu pegla je ipak samo pegla a ne nista znacajno It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2008 Author Report Share Posted January 9, 2008 Brate Igi, uvek kupuješ srednju vrednost :) Najjeftinije je obično krš i mamac-proizvod, a najskuplje je po sistemu "svaki lonac" odnosno pucaju baš na te što ili ne znaju šta da kupe ili misle da je najskuplje-najbolje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Kapiram da je kod tako te bele tehnike deviza koliko kesa toliko muzike ono nije bas da mora da si expert pa da kazes e ovaj i ovaj model su isti samo ova ima bolji software pa kupis ovu jeftiniju flashujes je i kao da si uzao sqplju :PPP Elem danas sam video 24" iMac u jednoj prodavnici. Uf.. momentalno sam se zaljubio u njega Jos jedno 2 plate i uzimam ga \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Šta će ti to, aman? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 da se pohvali kako obrtje silne pare i kako je lolgay mac switcher? ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 uhhhhh smorio sam se toliko da je neverovatno Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 plazma vs mleko! :D pa da ali sam rekao nesto sto ne iziskuje mnogo napora :D a plazmu nemam kuci :( tako da sam napravio rezance sa mlekom :D sad je problem :D sto kad sam bio napolju nisam kupio plazmu :D i opet ne znam sta da jedem :D ah kako je zivot tezak :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 hmmmm hleba i mleka i secera Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Kapiram da je kod tako te bele tehnike deviza koliko kesa toliko muzike ono nije bas da mora da si expert pa da kazes e ovaj i ovaj model su isti samo ova ima bolji software pa kupis ovu jeftiniju flashujes je i kao da si uzao sqplju :PPP Elem danas sam video 24" iMac u jednoj prodavnici. Uf.. momentalno sam se zaljubio u njega Jos jedno 2 plate i uzimam ga \o/ kolika ti je to plata kada mozesh tako lako da kupish nesto sto je $1,799.00 u americi za 2,4 GHz model. a u prevodu kod nas tje biti oko 150 k dinara... da, evo sada sam video.... 151.990,00 RSD..... btw koji ce ti apple koji ce ti biti samo u tvojoj sobi ?!? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 vratio se od ortaka...pala mega bleja... sad od 1 igram neki cup preko neta,sto znaci da necu leci pre 4...ma lagano... Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 vratila se sa bilijara (omg). fin ovaj raspust... For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Medolinka zasto svaka druga cura ima tvoj avatar na msn-u ?:D:D:D Sta je toliko posebno u medi koji drzi jebenu zvezdu ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 nisam nikog videla da ima isti avatar ko ja :) ono, meni je kao poseban - meda oznacava moj nick, a zvezda ime :) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 ortakinja drzi te mede na msnu :) ima medu za svaki mood :) elem bio do ortaka pokupio neku ziku, razvalio se od meka, idem da spavam, gj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 ubi me ovo leganje u 4-5, potpuno sam poremetio ritam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Kako jebeno lepo veche \o/ ...samo shto cu o5 da ustanem u 2 k'o kreten :( . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 resio da legnem ranije znaci jos cigar, pa koma Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 eto, odrastas mali veseljace:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Jaooo glava... >.< A trebalo je da bude samo mala pauza od učenja... >.< Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 ae da ne otvaram novi topik jedno pitanje jel ikako postoji sansa da nadjem password koji sam ukucao(najgore je sto sam ga menjao,i nije neki od mojih standardnih passworda) a naravno nisam stavio ni da mi pamti firefox sam,niti da sam always login. U pitanju mi je pass za yahoo btw,zaboravih ga,kao i ono glupavo pitanje,ko zna sta tu uvek upisem. Znaci jel postoji ikakav HAKER DA RESHI OVAJ PROBLEM!!! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Kapiram da je kod tako te bele tehnike deviza koliko kesa toliko muzike ono nije bas da mora da si expert pa da kazes e ovaj i ovaj model su isti samo ova ima bolji software pa kupis ovu jeftiniju flashujes je i kao da si uzao sqplju :PPP Elem danas sam video 24" iMac u jednoj prodavnici. Uf.. momentalno sam se zaljubio u njega Jos jedno 2 plate i uzimam ga \o/ Ravojni put stefana "ITdroca" statora, od linuxa, preko MS do applea. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts