Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Uf jebote rasutrio sam se od spavanje,veche sinoc je c/p od preksinoc.Opet neki osamnaesti,opet mrtav pijan,i opet vozikanje sa ortakom po gradu do ujutru...Ustao malopre.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

sjajno se osecam... u poslednjih pet dana sam ukljestio nerv u ledjima, sjebao neki misic na nozi, uganuo zglob na ruci i ponovo ukljestio nerv u ledjima... jipi ka jej...

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

pa scena od malopre je bila sledeca otprilike

krenem da ustanem sa kreveta da pijem vode, zaboli me ledja bruka, ja progundjam psovku nastavljam, ali se oslonim na nogu gde sam sjebao misic, ponovo izgundjam psovku i pridrzim se uganutom rukom za krevet da se dignem i pocnem da se smejem :)

tako da ne, nije mi sklonio ljigavi osmeh sa lica, samo sad kucam jednom rukom, i sepam, to je uspeo :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...