manager Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 jel si uradio nesto povodom tih glavobolja? ono lekar i slicno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 glavobolja. ja patim od jakih glavobolja od 14. godine ili tako neshto.. enivej.. do pre pola godine ni jedan ebeni lek mi nije pomagao to the full ali sada koristim neko chudo u soc-jadnom pakovanju ali radi posao da ne poverujesh.. zove se "Nimulid-MD 100 mg" (disperzibilne tablete nimesulida).. u proseku posle uzimanja jedne ili dve tablete glavobolja me prodje za manje od 10 minuta i ne javlja se opet satima. ebeno savrsheno. probaj, ne moze da shkodi. takodje mozesh da probash Stugeron FORTE, ali mislim da ti treba recept lekara, meni je to pomagalo jedno vreme ali lek mi nije otklanjao glavobolju svaki put, samo ju je umanjivao.. ali bolje i to nego 24/7 total pain. enivej @topic: evo slusham explosions in the sky, bleja, chekam ortaka da svrati pa da opet.. blejim. uskoro tje nova godina, a ja ebeno ne mogu da dochekam odvaljivanje koje se sprema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 Zavrshih sa ocanama shkoli napokon...2asa :( Qpio sam novi fon W950i i ovo moje govno od N73 sad treba nekom da utrapim...Josh malo pa odoK kod deovojchice pa u kafanu posle. Sutra prolly dolazim u preDstonicu na malo New Year shoppinga :) me happy . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 @tjira i cizra Izbegavajte Nimulid, opasno sjebava jetru! Pouzdano znam da je cak i Brufen manje poguban za organizam :) @topic Veceras bleja sa do jaja ortakom, ali moram da izbegavam grad, a to me je opako smorilo. Jel se zna kad ce biti neko znacajnije otopljenje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 uff,lep dan do sad... bio na jednom casu,pa na fizikalnoj,pa na shishanju(sto mrzim najvise na svetu),pa u kaficu sa drugaricama blejao... sad malo spremanje za Kop,a mozda i neka bleja veceras... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 svi 'bleje' ae malo da prosirimo recnik? recimo, ja idem upravo da mekecem po gradu, trazim neki duks.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 Moj život je kurac od ovce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 dlakav ? Elem danas je poslednji radni dan u ovoj godini 'vala kurcu :) Sutra ima da se napijem da proslim to :) inace guzve u gradu postaju nepodnosljive bez cukremena nema nigde da stigens :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 ^^ opet fali .dll ? ;) Slavio sam katolicki, radim do 3h pred novu, uradili me danas na ancient foru sa kafom i tako sad sedim i pisem ovo.combo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 (edited) ^^ opet fali .dll ? ;) Fali čitav jebeni servis pek, ili makar dobar kernel patch. I opet sam morao peške do grada, serem se na kožna sedišta luksuznog automobila onom gradskom funkcioneru koji je namestio zatvaranje srednjeg mosta u sred zime, umesto na leto. Edited December 27, 2007 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 @tjira i cizra Izbegavajte Nimulid, opasno sjebava jetru! Pouzdano znam da je cak i Brufen manje poguban za organizam :) dunno, lakshe tju da podnesem sjebanu jetru nego 24/7 nepodnoshljivu glavobolju. :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 Jel zna neko mozda da l' se zaledila Ada? :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 jebes adu, dodji u zamak na klizanje!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 pizdo, video sam te na zelenjaku ... ae na irc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 27, 2007 Author Report Share Posted December 27, 2007 Jel zna neko mozda da l' se zaledila Ada? :] Sumnjam. Malo je dana bio minus, a pride je sad plus, tako da bih rekao da je odgovor ne. A i to je opasno tamo se klizati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 Odo da spavam..... laku noc.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 i ja cu. sutra moram do banke da dignem stipendiju.. i potrosim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 koje SMOR vece... otisao sam da spavam...gn ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 upucale me emocije... upucao me irc rur :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 PETAK \o/ Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 bio do ortaka u sucrinu, sve zaledilo ko staklo, dogovarali se oko nove fuck yeah, idem da spavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 mrzim masu po blogovima. u poslednje vreme mi je to brutalna zanimacija. Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 5:30.. treba da ustanem "prepodne" .. gg life Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 brate blejim za pare.Pa gde to ima. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 bro jutro radni narode :P kako je kul kad imas svoj .biz, imas veoma klizno radno vreme :) sa bencha eto ideje za ng provod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts