Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

glavobolja.

ja patim od jakih glavobolja od 14. godine ili tako neshto.. enivej.. do pre pola godine ni jedan ebeni lek mi nije pomagao to the full ali sada koristim neko chudo u soc-jadnom pakovanju ali radi posao da ne poverujesh.. zove se "Nimulid-MD 100 mg" (disperzibilne tablete nimesulida).. u proseku posle uzimanja jedne ili dve tablete glavobolja me prodje za manje od 10 minuta i ne javlja se opet satima. ebeno savrsheno. probaj, ne moze da shkodi.

takodje mozesh da probash Stugeron FORTE, ali mislim da ti treba recept lekara, meni je to pomagalo jedno vreme ali lek mi nije otklanjao glavobolju svaki put, samo ju je umanjivao.. ali bolje i to nego 24/7 total pain.

enivej @topic:

evo slusham explosions in the sky, bleja, chekam ortaka da svrati pa da opet.. blejim. uskoro tje nova godina, a ja ebeno ne mogu da dochekam odvaljivanje koje se sprema. [:D]

@tjira i cizra

Izbegavajte Nimulid, opasno sjebava jetru! Pouzdano znam da je cak i Brufen manje poguban za organizam :)

@topic

Veceras bleja sa do jaja ortakom, ali moram da izbegavam grad, a to me je opako smorilo.

Jel se zna kad ce biti neko znacajnije otopljenje?

^^ opet fali .dll ? ;)

Fali čitav jebeni servis pek, ili makar dobar kernel patch.

I opet sam morao peške do grada, serem se na kožna sedišta luksuznog automobila onom gradskom funkcioneru koji je namestio zatvaranje srednjeg mosta u sred zime, umesto na leto.

Edited by voodoo_

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...