Jump to content

pričajte

Recommended Posts

^ Upravo :)

Nisam bio tad u shkoli kad su radili, od debila iz razreda niko nije znao da mi objasni, pa sam sad morao sam. Al nema veze, ima sve na netu lepo objashnjeno.

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ajde nek neko ubedi dakicu da je i prepametan jer zbilja gusi u zadnje vreme potencirajuci svoje znanje.

Prihvatili smo da si prelep, veruj prihvatamo i da si pametan, nemoj vise

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

instalirao juce nanovo Undying [:D]

sad cu malo da predjem igru, a u medjuvremenu se skida Suffering, koji nisam igrao, ali sam citao neki opis iz ne znam kog matorog sveta kompjutera, i kao deluje interesantno...

ima jos neko da predlozi neki dobar horor, koji bi radio na mojoj kantici ??

gf4

athlon 1.7

1gb rama....

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Dobro jutro radni narode :o)

Lud, lud, lud vikend... Bolji provod skoro nije bio. Uprkos planovima da ostanem kuci i iskuliram subotu, izashla sam sa batom u Dangubu. Ubili smo se od piva i tekile samo tako, nadjuskali i nauzivali. Jedva se dovukli kuci oko 5... Juche ceo dan rollali kockice. I bem mu misha osecam se bolje nego ikad :o)))

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Nemam pojma, meni sve danas nesto na tri coska ... Smorio sam se nesto kad sam ustao, onda me josh par stvari do'vatilo, onda sam video nudlov topic i iako je sushtinski dobra stvar sto sad ide u USA kad nista nije postigao u Nemackoj, u kompletnom tom "miljeu" danasnjeg dana sam bash nekako bezveze. Ako me neko bude chachnuo danas vishe nego sto mi je snizheni prag tolerancije, nece biti dobro :)

Boze hvala ti shto si mi omogucio da se onako prelepo provedem sinoc,ko jebe to shto cu pasti kolokvijum sutra [:D]

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Da, ali ipak ne koliko ta jadna fora. :(

btw

Nemam pojma, meni sve danas nesto na tri coska ... Smorio sam se nesto kad sam ustao, onda me josh par stvari do'vatilo, onda sam video nudlov topic i iako je sushtinski dobra stvar sto sad ide u USA kad nista nije postigao u Nemackoj, u kompletnom tom "miljeu" danasnjeg dana sam bash nekako bezveze. Ako me neko bude chachnuo danas vishe nego sto mi je snizheni prag tolerancije, nece biti dobro :)

[poke]

[:D]

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...