Dušan_ Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 ^ Upravo :) Nisam bio tad u shkoli kad su radili, od debila iz razreda niko nije znao da mi objasni, pa sam sad morao sam. Al nema veze, ima sve na netu lepo objashnjeno. Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 (edited) ^__^ char niz[5]; for (int i=0;i<6;i++) { switch(i) { case 0: niz = 'v'; break; case 3: niz = 'd'; break; default: niz='o'; break; } } Edited December 16, 2007 by qwertyuiop Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 zapravo bi morao char niz[6] ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 geek talk1!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Ajde nek neko ubedi dakicu da je i prepametan jer zbilja gusi u zadnje vreme potencirajuci svoje znanje. Prihvatili smo da si prelep, veruj prihvatamo i da si pametan, nemoj vise You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 u pravu si vudu zaboravih terminalni :(( lepi, kad sam zadnji put gusio sa ovim stvarima? btw, samo napisah vudu :(( ps. nema ko sta da me ubedjuje ja sve to znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 sm rz ao sam se don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 dobro je nije bila katastrofa ko juce, bio do ortaka uzeo neke filmove, sad hasao nesto, malo da probleim pa na kunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 instalirao juce nanovo Undying sad cu malo da predjem igru, a u medjuvremenu se skida Suffering, koji nisam igrao, ali sam citao neki opis iz ne znam kog matorog sveta kompjutera, i kao deluje interesantno... ima jos neko da predlozi neki dobar horor, koji bi radio na mojoj kantici ?? gf4 athlon 1.7 1gb rama.... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Dobro jutro radni narode :o) Lud, lud, lud vikend... Bolji provod skoro nije bio. Uprkos planovima da ostanem kuci i iskuliram subotu, izashla sam sa batom u Dangubu. Ubili smo se od piva i tekile samo tako, nadjuskali i nauzivali. Jedva se dovukli kuci oko 5... Juche ceo dan rollali kockice. I bem mu misha osecam se bolje nego ikad :o))) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 17, 2007 Author Report Share Posted December 17, 2007 Nemam pojma, meni sve danas nesto na tri coska ... Smorio sam se nesto kad sam ustao, onda me josh par stvari do'vatilo, onda sam video nudlov topic i iako je sushtinski dobra stvar sto sad ide u USA kad nista nije postigao u Nemackoj, u kompletnom tom "miljeu" danasnjeg dana sam bash nekako bezveze. Ako me neko bude chachnuo danas vishe nego sto mi je snizheni prag tolerancije, nece biti dobro :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 stigo na poso Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Dobro jutro, Nikola sagni se i tako to... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Osisao sam se konacno posle 5 godina nosenja duge kose!!!DIE HIPPiE DIE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Boze hvala ti shto si mi omogucio da se onako prelepo provedem sinoc,ko jebe to shto cu pasti kolokvijum sutra У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Jebena zima! Grejanja još nema, a juče je crko i bojler tako da moram da grejem vodu na šporetu da bih oprao zube i slično, ffs. Česmovača osećam da je ispod nule, zubi ispadaju od nje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 stvarno, šta je ovo sa grejanjem, sad vidim da su radijatori hladni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 17, 2007 Author Report Share Posted December 17, 2007 Neka frka sa grejanjem na Novom Beogradu, bilo i u Dnevniku sinoc :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 kod mene je ok, elem idem skevom do ideje u shoping zbog slave.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 To grejanje je i tako najobichniji fegetluk. Nismo u Rusiji, jebote. Ako ti je hladno kuci, obuci gace i/ili trenerku/pidzamu i problem reshen. Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Reče Wulfi iz svoje tople kancelarije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 U kojoj je zavrnuo sve radijatore i otvara prozor kad god moze. Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Da, ali ipak ne koliko ta jadna fora. :( btw Nemam pojma, meni sve danas nesto na tri coska ... Smorio sam se nesto kad sam ustao, onda me josh par stvari do'vatilo, onda sam video nudlov topic i iako je sushtinski dobra stvar sto sad ide u USA kad nista nije postigao u Nemackoj, u kompletnom tom "miljeu" danasnjeg dana sam bash nekako bezveze. Ako me neko bude chachnuo danas vishe nego sto mi je snizheni prag tolerancije, nece biti dobro :) Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 KAD NISI ZA BOLJE HOHOHOHOHO :D NO U! Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 All right! Čuje se neko proticanje vode kroz radijatore! Danas je dan za bleju i igranje Gothica 2, mada ni učenje ne treba zapostaviti jer je već polovina decembra, majku mu, kad pre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts