f4ts0 Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Kad nadjes moj odgovor na bilo koji oglas u zadnjih 5 godina gde nekom komentarisem cenu ili pricam gde ima jeftinije, vodim te kod makija. Poent krajnja je da realno nema osobe kompetentne da ide i prica ljudima kako nesto ima negde jeftinije... Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 4, 2007 Author Report Share Posted December 4, 2007 ja ti ne govorim ovde o kompetenciji jeftinoce za 10-20 evra razlike u ceni od onoga shto ljudi nude, ali kad neko prodaje neshto po 100% vecoj ceni od one po kojoj moze to enshto da nabavish, ili po jedva neshto manjoj od onoe za koju je kupio pre godinu dana, onda ti ne treba ne znam kakva kompetentnost. niti je smisao cele priche da sad ti prodajesh polovan monitor i dojdem ti aj i kao ali to ima za 5evra manje tamo negde, umri sad svinjo profiterska, jle ti mislish da smo budale, idi deri nekog drugog, takve naravno odmah treba u ban. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 a sta ako meni odgovara tih 100% vece cifre , ako to nesto nema vise da se nadje... mislim , sta si se uhvatio za ovo ko bab za plot... pusti da ide kao i do sada i to je to.. evo ja licno da ocu nesto , naravno da cu prvo da proverim cifru.. ako ne mogu , pitacu nekog.. a ako nekog ne zanima da se cima nek se opece my 2 cents Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 4, 2007 Author Report Share Posted December 4, 2007 ako ne moze da se nadje onda je to exluziva roba i moze da trazi i tvoju sestru kao cenu. pa tako sada ide, samo shto ti kvarachhi cena rade u ilegali:)) a ti mene sad zapravo zajebavash ovde jel se potajno nadash de cesh nekom uspeti da uvalish neshto za basloslovne pare:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 pa ne.. al recimo ne bi bilo lose da i ta opcija ostane otvorena.. zarad globalne dobrobiti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Stvarno ne vidim u cemu je problem, kakve crne opcije 1 ili 2. Stija je rekao vec slicno, ali ja ne bih isao tako daleko. Ako nekom smeta cena, neka kao dusebriznik, altruista ili kako god, posalje potencijalnoj "ovci" na PM sta misli o tome, a ne da se o tome diskutuje na forumu. Svasta, pricamo o "moralu", a u igri je novac. Nismo deca. Nista nije skupo dokle god postoji kupac. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 ^Apsolutno se slazem... Mislim da je besciljno filtrirati oglase... Ko je toliko dokon da overava topice za stvari koje ga neinteresuju samo da bi rek'o "omfg! nerealna cena"... :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Bez toga koju cemo opciju odabrati i da li cemo, kako neko zna ko je potencijalna ovca da bi mu se javio na PM? Neko vidi oglas, zove telefonom tog nekog lika i kupovina je zavrshena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 lepo reche laki. meni su se za vezove javljali iskljuchivo preko pma, i to su pravili nove naloge da bi me kontaktirali. kad sam dodao mail na oglas, dobio sam mailove direktno. na web strani se niko nije javio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 naduvate vi hajliju jaja za ovih prvih par postova na ovoj strani Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 jel imate neki trash??? stig'o vendor... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 a sta je sa zakonom potraznje i ponude :D ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts