vladirad Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 (edited) menjaj to covece ! :) sramota je , cpu pusi pljugu i gleda tv dok ti se graficka znoji ! :) Znam znam cim se dodje do nekih para ubost cu 8800gt ili radeon hd3870 :D Najverovatnije iza nove godine Edited December 12, 2007 by Rad1uS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted December 12, 2007 Author Report Share Posted December 12, 2007 Evo ja sam se sada uvostio od ut-a, glava me boli :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 juche sam igrao kod ortaka demo, i mogu recji da je igra ODLICHNA! moram samo josh malo da pogledam shta i kako mozhe da se sredi oko nje, pa ako to sve uspem da uradim, uzimam novu mashinu zbog igre ;D. jbt =D Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 Radi ova instalacija, sve je u redu sa njom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted December 13, 2007 Author Report Share Posted December 13, 2007 Haha, sta sam rekao :)) igra je poprilicno dobra :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 ajde neka mi neko kaze sta bih prvo trebao da menjam na mojoj konfi kako bi pokrenuo ut3 u nekoj normalnoj rezoluciji? inace detalji me ne zanimaju,znaci samo da se vide likovi i da klizi. moze i ko q3 da bude :) ako je moguce uopste... ili mozda treba sve da se menja? :)) amd athlon 3000+ 64 - procesor 2x512 ddr400 - memorija 6600 128mb - kartica kapiram da je to najbitnije za igru... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 imash komp ko ja i evo da ti iznesem 2 opcije koje su pred tobom ili cesh 1. - da kupish novu plochu, procesor, memoriju i grafichku od nule (i tako ustedish oko 20e po gigabajtu rama + ddr2 jeste brzhi od ddr1 koji sad koristimo) ili 2. da dokupish 2gb ddr1 rama (oko 44e/gb) i 8800GT grafiku (kojih sad nigde nema no oko 250su valjda, neko drugi ce ti reci tachnije) i vozish da te boli uvo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 ajde neka mi neko kaze sta bih prvo trebao da menjam na mojoj konfi kako bi pokrenuo ut3 u nekoj normalnoj rezoluciji? inace detalji me ne zanimaju,znaci samo da se vide likovi i da klizi. moze i ko q3 da bude :) ako je moguce uopste... ili mozda treba sve da se menja? :)) amd athlon 3000+ 64 - procesor 2x512 ddr400 - memorija 6600 128mb - kartica kapiram da je to najbitnije za igru... Imam identicnu konfiguraciju, osim procesora koji je 2800+. U 960x600, sve na low, klizi i pri masovnim sukobima. A pritom imam vistu instaliranu, kapiram da se na xpu dobija +20% na performanse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 omg znachi meni ce ovo da radi!?!?! lakiiiii aj i meni jedan primerak za peeetaaak.... ;o* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 Imam samo iso za dual layer medij. Ako imate prazne dual layere, srezacu vam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 grumble.... a to ne mozhe na 2 obichna da splitujesh? u stvari...javljam sutrah dal sam iskopao dl negde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 Pa ako uspem da lepo podelim snimicu ti, prosli put sam kompresovao sat vremena, cak i sa onim iskljucenim da zaista kompresuje. ili nesto nije radilo kako treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 ma mojne se cimash chuku vremena...nadjem disk pa javim...lakshe obojici... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 Sat vremena? Store završi za 5 minuta bukvalno, pritisnuo si pogrešno dugme Laki :) Al nema veze, meni ponesi dual pa ću da odradim na licu mesta, ko prošli put sa Virtua Fighterom ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 Imam identicnu konfiguraciju, osim procesora koji je 2800+. U 960x600, sve na low, klizi i pri masovnim sukobima. A pritom imam vistu instaliranu, kapiram da se na xpu dobija +20% na performanse.odlicno! bitno je da klizi,to je to :) a ako mi se bas bude toliko svidela igra onda cu da vidim da zbudzim nesto... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRoDo BaGiNS Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 (edited) ooohohoo zdravo zdravo drugari :) Kad se igramo?!? :))) iscimaj te prekaljenog stilgara ili igora i eto mahe, mene i alena pa da! Edited December 15, 2007 by FRoDo BaGiNS Quote nt.hc ===================== Ne daj nikom da te vredja, jer te niko ne zna.. Pa ti si se stondirao i u igrici.. DZOKOLEND aniHANI, HANIma3x Koji je sprat danas?!? U slucaju nuzde POLULITI!!! NOGICA, NOGICA.. Hannibal: Kakav vam je batak?!? Prodavacica: Nemamo to trenutno!!! Maha: -E brate jel imas kezva?!? -Brate nemam pare.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Izvinjavam se drugarima kojima nisam doneo UT3, morate me podsecati, ja zaboravim :) Ali ajde da vidimo sad za preko nedelje negde da se nadjemo, ili RHH u petak, sta znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Još se mislim juče da li da ti bacim i SMS pored poruke na MSN, al reko neću da dosađujem, nije valjda toliko zaboravan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Slobodno :) Toliko mi se stvari mota po glavi da cesto umem da zaboravim tako nesto. Nekako sam uspeo sebe da podesim da se za RHH setim skoro svega, jer obicno tada radimo primopredaju :) ali kad je nesto vanredno, onda mi ne ide bash najbolje :) Tako da ako ti se bash igra vichi pa mogu ja na primer ostaviti kopiju Nenadu pa ti pokupish kad ides na faks ili tako nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Drugari uskoro vam se i ja pridruzujem samo da izadje verzija za linux :) ETA jedno mesec dana :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted December 16, 2007 Author Report Share Posted December 16, 2007 Ajde ajde Statore, ne zabusavaj :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Instaliraj neki emulator za Windows pa iz njega pokreni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 javnite kad budete neshto organizovali, dolaizm 100)% Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted December 18, 2007 Author Report Share Posted December 18, 2007 Izasao je 1.1 patch, skinite obavezno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milez Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 A koliko je zahtevna igra? Kako vam radi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts