bolkonski Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Sajt: RUSH! ezine Download: DialUp verzija: RUSH31dialup - 8,8 MB Lite verzija: RUSH31lite - 28 MB Sadržaj 31. broja RUSH!-a Ovog puta možda nije nagradna igra ali svakako veoma značajna stvar. Imate priliku da postanete član REFLEX kluba! Jako jednostavo, pogledajte u Extreme sekciji i imaćete mogućnost da ostvarite popuste na Colmar, Brunotti, Kiltec, Reebok, Nike, Adidas, Coverse, Pumu, i još mnogo toga. Evo i malo pisanija iz novog broja, da vam zagolica maštu: "Pomalo smešno je da čak i takav kakav je Četvrti čovek nije suvereno najgori film koji ste mogli da pogledate na protekloj Cinemaniji. Zaista, konkurencija za ovaj položaj je ove godine bila prilično oštra. Tako je kod filma Premonition u režiji Mennan Yapoa najbolja stvar plakat za film, bez zezanja. Ova psiho-fanta-dramo-suspe-scifi-horro-tragedija sa Sandrom Bullock (koja je naravno ponovo producent sopstvenog filma) i Julianom McMahonom em što ne zna šta želi da bude em što je operisana od svakog smisla i poente." ... "Oktobar 19. 2007. godine. Crveno slovo u kalendaru svakog beogradskog klabera. Prvi od dva dana kada će Plastic slaviti svoje otvaranje. Surovi plan za to veče je kao i obično: idemo ko zna kad, naći ćemo se ko zna gde, čućemo se. Mobilni telefoni nas prevaspitaše." ... "Continuing on past the Due Torre, take a stroll down Via Zamboni. This is one of my favorite places in Bologna. It’s a great little portico lined street with pizzerias, cafes, boutiques and perhaps the thing that put Bologna on the map, the University. The city is vibrant with a student population of about 100,000 who attend Europe’s oldest university, Alma Mater Studiorum Universita di Bologna. The university, which was founded in 1088, boasts a number of notable former students such as Dante, Copernicus and artist Albrecht Durer." Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Nista, ajde ja da otvorim sezonu. Pozitiva: -Kole koji je izuo sa svojim tekstom o cinemaniji, znaci ja duzi kucani tekst zabavnog karaktera u zivotu nisam video. A pritom sam i definitivno odlucio da treba pogledati mr brooksa. -Hvala lexu i caliju sto su mi otvorili oci i konacno me nabedili da krenem sa californicationom. -Tekst na engleskom, wtf, oduvek se odusevim kad ih vidim :) -Prelamanje i izgled se konacno vracaju na staro, nakon horora koje mi je priredilo nekoliko proslih brojeva. -Onaj koji pise o ceskoj mora da je najveci car ikada. Realno. Negativa: -Moji predlozi oko wallpapera su izgleda odleteli sa vetrom. -Zasto se ne podpisuju svi tekstovi? Ja bi to stavio kao preduslov za objavljivanje. Toliko od mene za ovo javljanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 Pa dobro, neko mozhe da bira da ne bude potpisan, bolje i to nego da smislja neka suluda imena da se ne bi znalo ko je :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 lakijeva opaska je direktan atak na integritet autorskog izraza vlaje kobaje i smatram da treba da mu ze izvini za ovo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 22, 2007 Author Report Share Posted November 22, 2007 Vlaja aka Kobaja nije ostavio svoj potpis, pa nisam zeleo da ulazim u njegove intimne razloge. Inace, znam da nije bila u tome poenta. @Uveta Slazem se za wallove, to sam ti vec rekao, daj nam jos jednu sansu. Sto se potpisivanja tice, slozio sam se sa Lakijem kada smo pricali o tome - onaj koji se ne potpise verovatno to ne zeli, imaju ljudi prava da se ne potpisu. Hvala za komentare. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 http://www.myspace.com/rush_magazine olol Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 24, 2007 Author Report Share Posted November 24, 2007 Nista ne brini, otvoricemo i mi, samo da se Spu koncentrise. Ovaj je i onako ugashen. Uostalom nash RUSH! je ezine, a ne magazine. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts