exile Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Uzeo sam NOV hard od 500 giga pre jedno 3 nedelje, Western Digital je. Uglavnom, od skoro je pocheo da pravi chudne zvukove, prvo se chuje KLIK, pa kao da se gasi onako kao avion.... I ja reko ma to mora da je do napajanja, posto je slabo, a imam 3 prikljuchena harda i iskljuchim ja jedan, i ostavim taj sto je kliktao i disk sa Vistom. I uglavnom, ne radi vishe taj zvuk od kad sam iskljuchio, ali sad se desi recimo da kad je komp idle neko vreme, i pokrenem particiju na tom hardu od 500 giga, on kao da krene da se pali, ko avion kad uzlece :) + kad prebacujem nesto sa njega ili na njega ili otpakujem recimo veliki .iso fajl cuje se s vremena na vreme neki "klik" zvuk, malo jachi. Da li crkava, i kako da proverim da li crkava , ima neki program mozda ? Samo da napomenem da mi se ovo desava od kad je na Visti, na xp-u to nije radio, verujem da to nema nikakve veze al' cisto da kazem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 ako imaš garanciju, ne razmišljaj nego idi i zameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 realno, ne znam sta ti je problem, ali for future refference, wd je jedini hd u istoriji hd-ova koji ima sopstveni termin za zvuk koji prave - "wd-whine", specifichno cviljenje karakteristichno za njihove 10k rpm diskove...sve u svemu izbegavaj ih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Moj je klokotao dok mu ubrzo galve nisu otishle... Save the data! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 klik smrti ! Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Meni se to intenzivno dešavalo na starom Maxtoru, dok nisam promenio napajanje. Posle je bilo jaaaaako retko, ali se ponekad moglo čuti. Dakle probaj da staviš neko jače napajanje, i nemoj sve hardove vezati na istu granu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Meni nije crkao kad se tako cuo, ali nije bilo ni do napajanja, pa sam odradio zamenu, da ne brinem :) Jer ce prestati da radi u najnezgodnijem trenutku, to je sigurno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Jel ovom coki ijedan deo hardvera radi? Te laptop, te mrezna, te hdd.... Ili se prosto hvalise svojim hardwerom i bogatstvom? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 BEKAP COKO, IZGUBICES REJV SETOVE!!!12$ Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 meni je maxtor 40 godinu dana kliktao pa nije crkao... u jednom trenutku verovatno kad je shvatio da nece dobiti penziju je odustao i nije vise kliktao... uglavnom mi se to desavalo zimi i kad je hladno... pa kontam i ja da je do mreze i napajanja Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 15, 2007 Author Report Share Posted November 15, 2007 Sada cuti cuti cuti pa odjednom uradi BZZZZZZZZT pa se umiri.... Sta se koji moj tu deshava :) Dajte neki program za testiranje ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 HDDTest Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts