Jump to content

White

Recommended Posts

Prvo da kazem nisam sinoc bio u White-u. Okupljali smo se preko puta White-a, da bismo isli u Andergraund.

Ja sam bas gledao ka White-u, kada max 4 metra ispred mene BUM! zutobelo svetlo i zaglusujuci prasak. Direktno sam gledao u to mesto, mozda je tocak kola zaklanjao, ne znam tacno, sve se desilo brzo. Ja i ortaci naglo se okrecemo nazad i stur niz ulicu. Posle deset metara stali smo i pogledali nazad. Prvo smo mislili da je jaca petarda, ali smo shvatili da nije, jer su stakla na oko 5 automobila bila unistena... Moji ortaci ko poslednje budale htele da vide sta se desava i da ostanu tu, a ja hteo da idem, jebote frka. Malo kasnije culi smo da je mozda eksplodirala plinska boca u taksiju, ali to se nije desilo 100%, jer bi taksi bio unisten skroz i ja kao najblizi mestu eksplozije, sa jos par ljudi, bio bih sigurno "gone". Stigla murija za 5 minuta - 5 kola i jedan dzip. Posle i hitna pomoc (sva sreca niko nije bio povredjen, ali verujem da je sve prilicno bolela glava kao i mene). Policajac je rekao da je naprava postavljena ispod zelenog juga, koji je bio parkiran tu. Ja sam mislim da je u pitanju bio manji eksploziv, da zaplasi ljude ili je pak eksplodirao samo detonator i nije okinuo glavni eksploziv, mozda zbog kise...

Sve u svemu, osecam se vrlo srecnim zbog sinoc.

Ortakinje su se mnogo uplasile kad su dosle i videle sta se desilo, tako da smo zapalili i nismo otisli u Ander (Grujo izvini, stvarno)...

neko je bacio ruchnu bombu na nekog zelenog juga, to je barem zvanichno saopshtenje.

btw.to je dole pored undera, perkoputa fr ambasafe, aka ex sargon

Edited by Urgh

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

ja nisam video sta se dogodilo,ali sam stojao ispred andera kad je puklo,i usro sam se isto.Pobegao sam unutra i zabolela me kara posle :))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

white ? jel to novo ime za baltazar ili ono na nekom spratu te zgrade na uglu shto je radilo kratko jedne sezone ?

white je bivshi sargon, drzi ga ekipa koja drzi freestyler

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi