Lucky Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Ljudi moji, koliko samo novih i dobrih igara se pojavilo u proteklom periodu ... pa da smo želeli, ne bismo ih toliko dobrih dočekali. To takođe znači i da nismo ni imali vremena sve da odigramo, pa smo u priču morali da ubacujemo i neke sasvim nove autore. No, kako mi to obično kažemo, sve za vas, sve za vas ... Pravac na download! 5 - Uvodnik 6 - 7 Sadržaj 8 - 10 TechWare 13 - 13th page 9 - 17 Flash! vesti 19 - Event: EA konferencija 20 - 21 Preview: Empire Earth III 22 - 23 Preview: Gears of War 24 - Preview: Sam and Max Season 2 27 - 29 Preview: Sins of a Solar Empire 31 - Reviews 32 - 36 Review: Orange Box 39 - 41 Review: World in Conflict 42 - 44 Review: Enemy Territory Quake Wars 45 - 47 Review: Neverwinter Nights 2 49 - 51 Review: MotoGP 07 52 - 53 Review: The Sims 2 Bon Voyage 54 - 56 Review: Sega Relly 57 - 58 Review: Obscure II 60 - 61 Review: The Settlers Rise of an Empire 62 - 63 Modovi 65 - 67 Review: Heavenly Sword 69 - 70 xBox: FIFA 08 71 - 72 xBox: NBA Live 08 74 - 76 Hardware: MSI GX700E notebook 78 - 79 Hardware: HP Photosmart R937 80 - 81 Hardware: Logitech Squeezebox 82 - Hardware: A4 Tech 83 - 84 Hardware: Zune 2 85 - Hardware: Transcend T.Sonic 840 87 - 89 Software: 10 Vista trikova 90 - Software: SnoopFree 91 - Software: Leopard 92 - Software: Google Presentation Mali PDF: http://www.play-zine.com/download/PLAY!%2017%20mali.pdf Veliki PDF: http://www.play-zine.com/download/PLAY!...17%20veliki.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Skida se... ps. Laki,jel ima negde gde su popakovani svi da sada izashli brojevi,poshto bi hteo da imam starije brojeve,koje nisam skidao do josh nisam imao ADSL? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2007 Author Report Share Posted November 9, 2007 ps. Laki,jel ima negde gde su popakovani svi da sada izashli brojevi,poshto bi hteo da imam starije brojeve,koje nisam skidao do josh nisam imao ADSL? Kliknes na Archive, i tu imas sve brojeve do sada, i veliki mali PDF. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 E, a sto neke igre imaju a neke nemaju ocenu? Mozda sam glup, izvinjavam se.. :) Dobar plej, standardno. Ja sad imam neke ideje o kojima ne bih ovde, ali kapiram i da ionako ne bi naisle na odobravanje celnika. Ali ipak cu ti reci Laki, kad se budemo videli. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 10, 2007 Author Report Share Posted November 10, 2007 Uvek spreman da saslusham sve predloge! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Promenite font (stavite neki "uži", ili makar ozbiljniji sa šerifima), smanjite veličinu naslova, uvedite justified alignment stubaca! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 veliki minus sto niste odradili review fm 2008... bitno da ima u proslom premier manager.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 ololo Vudi radio review za Motb! Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 11, 2007 Author Report Share Posted November 11, 2007 @ vudu - Bice promena, bice. @ manager - Prostor :( A i morali smo malo balansirati. @ wulfi - Mozes i ti da se prikljucis :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts