Jump to content

Patch 2.3 i Season 3 datum potvrdjen!

Silencer

Recommended Posts

ja nevidim u cemu je problem.ice block je pve buff.frost je pvp stablo i dok nesto ne promene uvek ce i biti.sigurno necete poceti da vidjate pom pyro magove masovno sada??sta sad cu pom pyro nekog sa 450 resiliance kao da spalim?vazi..prvo sto mi resiliance pojede pola krita od tog speca pa ne ostanem ni sa bednih 15% nem sto neces ni za 5k da ga kritujes isto pojede resiliance a i ignite se dispeluje/pojede resiliance. prosto nema razloga da se kuka zato sto je frost mago bio pvp do sad i bice i dalje bez obzira sto mozes da naucis ib bez talenta. frost je tu da bi kitovo i snareovao ljude. i dalje water/ ice barier je keva tako da ce se i dalje furati deep frost.taj ib nikakvog udela nece imati na high rated timove posto tamo jelte nema pom pyro lol magova. jedino dobro sto malo za pve kao da se ne umire.mada do sad mi nikad nije treba, tako da moze i bez toga ali ajde kao za ucenje novih bosova je dobar ;)

a to za tbc sranje..moje misljenje je da je PVE deset puta bolji u TBC nego u starom wowu.a taj ms aimedshot jednostavno radite ono SWUSHHHHHHHH behind the corner !!!11 :))) pa realno je tako :p

Edited by jabre

T_T

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Marlena je definitivno retard, a postovi su mu ispunjeni proseravanjima o necemu bez ikakvih pravih razloga.............mislim, "nisu trebali sve ove promene, mogli su samo neki q u outlandu i neku instancu" na tu foru nesto/....

Jes da buffuju i ostale klase, neke manje neke vise , poneki nerf, ali ja se kao rogue radujem zbog hemo buffa, jer sam ionako planirao da speccujem za 2v2 prvenstveno sa drugom dps klasom......combat mace da je healer......

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

â–² â–²

Marlena je definitivno retard, a postovi su mu ispunjeni proseravanjima o necemu bez ikakvih pravih razloga.............mislim, "nisu trebali sve ove promene, mogli su samo neki q u outlandu i neku instancu" na tu foru nesto/....

Jes da buffuju i ostale klase, neke manje neke vise , poneki nerf, ali ja se kao rogue radujem zbog hemo buffa, jer sam ionako planirao da speccujem za 2v2 prvenstveno sa drugom dps klasom......combat mace da je healer......

Evo Vlada je skoro obrucao pa je poceo da se kurchi [:D]

NEMA JAKO I NEMA U GLAVU!

[19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3

Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu

Ajde ajde mir mir :) Sta fali WoW-u ? Svaka klasa treba da ima PvP shits kao i PvE craps :) i mora da se balansira. Novo uvek nesto mora da se ubaci jer staro moze biti monotono setite se samo kako je bilo kad je izasao naxxramas pa do TBC ... Smor zivi pa sam batalio da igram :) kad je izasao TBC onda je vec bilo zanimljivo. Opet novi q, novi telenti etc, al sam se nervirao sto nema balansa. Neka rade bre sta hoce :) Ovo je lepo uradjeno da bi sad svako mogo da ubije Archimonda i Illidana kao i sto je moguce priprema za 2.4 sunwell ko zna sta ce tek tamo biti.

Setite se samo kolko smo whine na shamane i paladine sto dolaze u TBC, pa sad ispada dobro i sve je ok. zasto ? Zato sto je napravljen balans u PvE.

Ajd da ostavimo paladine da ne mogu da prave nijedan dmg ? :S za IceBlock sto su magovi dobili je skroz ok kao spell, jer jebote meni se na mom magu svidja da igram fire a iceblock mnogo znaci u pvp i u pve :) I valjda ce vise da buffuju jebene mana kristale ... Meni ovo nista ne smeta ;) ja cu i dalje da igram svog polada :) kao Healera,i kad mi dosadi da spamujem 2 dugmeta za heal lako cu odem respec da idem da gankujem hordu, taman sam uzeo Hammer of Naaru :D

rur-1.jpgrur-2.jpg

Lepo je meni moj drug sasuke rekao:" Ako nastavis da uplacujes wow to znaci da si prihvatio sve promene ... :P XD "

Tako da idite whine-ujte na wow forumu a ne ovde, necete nista promeniti, go make changes, spam wow forum, " necu da menjate warr talente, ocu da ostanem full fury forevaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! aaah"

:)

I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18.

Jel ima nekog da mu se svidja nesto u 2.3 ? samo kukate, nema ni jedne stvari koja vam se svidja ? Ja na primer necu moci da izvucem vise preko 2.5k AP sa buffovima ali cu moci da izvucem preko 35% crit sa bufovima sto je jako cool :)

I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18.

A sta to ima loshe u patchy? Zul aman? Sezona3? Buffovi za huntere , retri i prot pale , enhancement shamane i roguove ? To je loshe?

Da nisu te klase mozda imba u arenama , pvpu ili pveu?

Sto healerima daju mogucnost da bar malo grinduju?

Sto unapredjuju interface , daju zilion novih lootova za badgeve i nekoliko novih daily questova za cooking?

Jebeni idioti , whine vam je u krvi bacate ga cak i kada nemate zashta.

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

A sta to ima loshe u patchy? Zul aman? Sezona3? Buffovi za huntere , retri i prot pale , enhancement shamane i roguove ? To je loshe?

Sto healerima daju mogucnost da bar malo grinduju?

Sto unapredjuju interface , daju zilion novih lootova za badgeve i nekoliko novih daily questova za cooking?

AMIN.

Jebeni idioti , whine vam je u krvi bacate ga cak i kada nemate zashta.

Ja ne whinujem ja sam srecan, more easy epix for me :)

rur-1.jpgrur-2.jpg

Hej Hej HEJJJJ mene u pvpu jebe ko god pozeli, sam mogu jedino holy priesta i fire maga da ubijem ffs (Gledajuci da taj koga bijem ima full merci, posto i ja imam full merci)

Ako neku klasu u pvpu treba da buffuju to je feral druid, svako mi pisha u ochi QQ. Moonkin druid me je ubijao apsolutno nisam mogao da mu pridjem jer ima tipa 19k armora u full merc gearu 11k hp i +1k dmg/healing tako da ga lifebloom i rejuve ishealuju za ~3.5k dok mene ista ta 2 spella ishealuju za 1.5k. Isti taj covek je prvo bio feral i imao full merc feral, pa je promenio na balance, i sam kaze "Feral is broken."

Rsmo :p

Ima smisla, ako hoces DPS, rolaj DPS klasu, a ne heal klasu.

(gledajuci iz PvE ugla)

Svaka klasa ima jebenu alternativu..AKO ima talente za DPS PUSTI GA DA BUDE DPS,ako ima poene za HEALING ne to mu je bonus..

Niko nikome ne moze nametnuti kako da igra svog lika,svako moze da igra ono sto hoce,druga stvar je odnos te osobe sa likovima sa kojima igra.

Jesu healeri neophodni ali opet .. igram shamana i svidja mi se njegov nachin borbe za razliku od roguea ...i sta sad da radim? Da igram klasu koja mi se ne svidja? ... to je tako... uh..

No comment..

(Nista direktno Neo~,uzeh tvoj post za primer generalno..)

Edited by Pajoslav

MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls

forumskill5yk7xyap9.gif

pa napisao ti neo iz pve ugla ti kao dps shaman tesko ces da zarolas neki ozbiljniji pve posto se koriste tipa 1 dps sham po guildu... dps talenti kod healerskih klasa su uglavnom alternativa... tako da ti nemozes da rachunas na ozbiljan pvp(arene)/pve ako idesh alternativni spek(ovo se ne odnosi na shadow priesta)... kao sto mage mora fire za pve a frost za pvp... tako i za ostale... tako da il ces da budesh onaj 1 po guildu ako te prosere il ces da budes lesser geared player zauvek...