chegster Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Bio sam i video, izgleda super, stvarno na nivou, ali zaboravih cene a ili sam pglu ili je nemoguce naci iste na netu :( sajt im je ochajan, forum ne radi itd Ajd ako neko ima neke informacije neka podeli :) Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Ja samo znam da naplacuju 100 dinara patike i 50 dinara charape, sto je po meni potpuno suludo. I imaju neke cene, valjda je 300 dinara partija, ili tako nesto, pa ona mozhe da traje i 10 minuta ako igras sam, 30 ako igras sa ortakom ili sat vremena ako je full staza. Nesto tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 jesi ulazio unutra lale da pitash? ja sad znam da je na drugom spratu ali nisam danas imao vremena da udjem da chekiram.... btw what kind of name is "kolosej lounge & play"? =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 jesi ulazio unutra lale da pitash? ja sad znam da je na drugom spratu ali nisam danas imao vremena da udjem da chekiram.... btw Prichao sam juche sa likom iz Koloseuma koji je bio tu da "overi konkurenciju" i preneo mi je ove cene. 50 dinara za charape, 100 dinara za patike, to je sigurno, a ovo 300 din mi je rekao da kosta "partija" ali nisam ga bas slusao pa moguce da nisam to verno preneo, ali je sistem obracuna drugaciji nego u Koloseumu i u Pinkiju. what kind of name is "kolosej lounge & play"? =o)) Slovenachko? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 a sto ne igrate na 11 aprilu :D ima i tamo kuglanje ?:D valja li necemu ta kuglana ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 to na aprilu mi nekako shmeka da je ol'skul 9 pins no holes in smaller balls (lol) kugladnje ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted November 6, 2007 Author Report Share Posted November 6, 2007 prvo ne valja jer je sve sjebano, drugo to je 9 a ovo 10 chunjeva, shto podrazumeva malu kuglu, a ovo je ona velika sa 3 rupe itd :) hvala na informacijama odoh dalje da kopam (serem im se u sajt) Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 11. april je kuglanje, a ovo je bowling. Odnosno 11. april ima manju kuglu bez rupa ... takodje, onako je manje vise raspalo i ima 2 ili 3 staze. Doduse, i kosta skoro tri puta manje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 pričala mi je drugarica, suma sumarum je da te izađe jedna partija (znači ne sat vremena nego manje) oko 600 dinara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 a kako rachunaju kad dodje 5 ljudi na 1 lane? svakom za 1 partiju ili svima za 1 partiju? zvuchi kjao da su rebnuli odokativno mnogo za ljude koji nece da dodju da igraju nego koji su u DC u prolazu pa "da vide i to chudo"...sad treba videti da li ce vremenom oni da smanje malo ili se koloseum i pinki da podignu...=o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 svako plaća tih 600 dinara, bez obzira koliko ih je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Koliko sam ja saznao iz price sa Koloseum drugarima, njihov plan je svakako da snize ako se ovako nastavi ... oni valjda jedini imaju taj prostor kao njihov, ne placaju rentu itd, pa sa te strane mogu da se "igraju" sa cenom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 ja sam cuo da je 300 dinara PO partiji PO coveku tako da, ako vas je 10, izvolte 3000 a patike su 50 dindzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 jesu li bar patike onako fino tople i umiljato vlazne kao sto ih opisuju u filmovima ? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts