GcV.Bjeli Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 http://www.mtsmondo.com/entertainment/vest....php?vest=76170 Žena koja ima 200 orgazama na dan! Ponedeljak, 5. novembar 2007. 20:50 Mnoge žene bi joj pozavidele, ali ona zapravo ima zdravstveni problem. Sara Karmen, 24-godišnjakinja iz Londona, na dan doživi čak 200 orgazama i zbog toga je očajna. Ona pati od sindroma trajnog seksualnog uzbudjenja (Permanent Sexual Arousal Syndrome), poremećaja kod kojeg su mišići polnog organa zbog povećanog dotoka krvi u stalnoj kontrakciji i tako podstiču orgazme. Saru uzbudjuju najrazličitije vibracije u okolini – vožnja vozom, fen za kosu, pa čak i zvuk aparata za fotokopiranje! Tokom intervjua britanskom tabloidu "News of the World", ona je doživela čak pet orgazama. Ovaj problem je ometa i u poslu, jer je, s obzirom na to da radi u salonu lepote, svakodnevno izložena vibracijama različitih aparata. "Neke moje stare mušterije znaju za ovaj problem, ali mi nije nimalo prijatno kad novima treba da objašnjavam zašto stenjem usred tretmana", kaže ova devojka iz Londona. Od poremećaja PSAS pati od 19. godine. Lekari su joj prepisali antidepresive, ali joj ta terapija nije pomogla, štaviše ona smatra da joj je stanje pogošano, odnosno bila je još uzbudjenija. "Posle par nedelja uzimanja lekova, postajala sam još ubudjenija i bila sam u stanju neprekidnog orgazma. Moji bivši momci bili su zaprepašćeni koliko puta doživim orgazam. pa čak i posle seksa, ja bih doživela orgazam. Razmišljala sam o tome šta smo radili u krevetu i tako sam doživljavala orgazam. Imala sam u to vreme i po 150 orgazama na dan i svaki dan sam ih imala sve više, čak i 200!", kaže nesretna Sara. Roditeljima nikada nije otkrila šta joj se dešava, a oni su mislili da je malo nastrana i hiperaktivna. Ima samo jednu želju: "Tako bih volela da imam normalan život". (MONDO) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 bilo u gray's anatomy... ;o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 (edited) Mistres Orgazimus Edited November 6, 2007 by NoNikita Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Ustanem kad ustanem, jedem kad jedem (fast food obicno), i samo muzika muzika muzika muzika. Zato sam zavrshio u bolnici proslu sredu I bio na infuziji 3 dana. Zato sad hasam samo kuci, kljukam vitamine i zink (ftw),a vala idem u shkolu 2 meseca, mozda bi trebao malo da pocnem da ucim. Nemam devojku, pa su mi neradni dani isti ko radni >_> HB! Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 lol pogreshan topic, fak fak Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 jel' ima neki klip, nesto... omg... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 u jbt katastrofa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 gief pix or didn hepn Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 U jbt mnogo losh trip! Samo se stavite u njenu situaciju! :) zamislite da vi tako svrsavate na svaku vibraciju i na svaku pomisao ! lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 ali poremetjaj .. lol one woman's curse another woman's blessing Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 ma fejkuje bre, besplatnu reklamu sebi pravi Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 uf jebeno je :( bas je zalim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Veselo :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Ako nishta drugo,kad je jebesh ne morash da razmishljash dal' si je zadovoljio :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 uf jebeno je :( bas je zalim ha citam ovo tvoje " uf jebeno je :( bas je ZELIM :D i kao uu jee :D go 4 it :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 meni se dize kad vozim kola. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 (edited) sigurno ne koristi vibra na mobu. to bi tek shou bio :)) Edited November 6, 2007 by koleq3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Treba da volontira u centru " Praksa za pocetnike u sexu " :) Inace nije da je zalim nego kontam da je to samo nezgodno nista vise . Inace voleo bih da je umocim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Mukica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quaresma Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 devojci je bas do jaja, bolje i to nego da ga nikad ne dozivi, jes malo skenj posle nekog vremena al jbg, bog joj je dao cudne moci, nema sta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 JAOJ HAHA I JA BI JE JEBO AL LOŠE A ONA BI SVEJEDNO SVRŠILA A BAŠ BEDAK NE SME DA KORISTI MIKSER AHAHAHA JA SAM SUPER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 cekajte bre jebemvas, niko nije stavio njene fotke.. a svi bi je jebali lol... sta ako je neka nakaza :) btw : bog joj je dao cudne moci, nema sta... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 http://news.softpedia.com/news/This-Woman-...Sex-70155.shtml http://www.newsoftheworld.co.uk/0311_200_orgasms.shtml evo kako riba izgleda,na prvoj slici izgleda kao da je malo cas prosao i pita (pa doke majq mu vise) dok na drugoj jako srecno,sto znaci>>>> da je u TOKU "happy time" :)) btw ima JUICE SIKE!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 uuu macka Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 pa, jbj. ako nista, onda makar BJ, ili titfuck Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts