Lucky Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Palim veceras na basket, Zvezda - Nymburk ovde u ceskoj :) Al cemo da ojadimo ove lose cehe, jedva cekam da vidim :p Gadjaj onog jednog crnca sto Nymburk ima nekom flajkom u glavu ;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 tako cesh uspeshno da popijesh otkaz ako je iole ozbiljnija firma :P Reče čovek sto što u gaćama "dolazi" na posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 (edited) Proabo sam kod ortaka na Xboxu 360 Orange Box, koji vrh. Upalimo mi epizodu 2, odmota se uvodna skripta, i Alyx se zabaguje na prvom obstaclu gde je jedino rešenje bio reload. E moji Valveovci, nabijem vas na penis. Potom sam se olindrao na kec-trojku, a sad ću i da se obrijem. Mada ova prehlada mora definitivno da se odleži, ne vidim na oči iako nisam odmakao dalje od par stotina metara od kuće. E da, dok je ortak pičio Jericho na Xboxu (koji smor od igre), uzmem ja jučerašnji 24 sata, a pozadi Aleksandra Radović u nekoj suknjičici i nekoj mrnjau pozi Čoveče, kako je ta žena lepa. Edited November 6, 2007 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Reče čovek sto što u gaćama "dolazi" na posao pa to shto ja radim remote, ne znachi da nisam 4 puta bio employee of the month (i rekorder kek :P) ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 I ima okacenu onu sliku iz klinackih dana sto mu je bila u avataru ;) No salu na stranu, to sto radi od kuce nema veze sa tim kako radi :) Kapiram da kada bi i od kuce kulirao nadredjene, da bi opete leteo :) Ali ne, on je vredan! :) @ vudu - Meni radi sve ok na Xboxu Orange Box, jedino sto mi je smor da igram na dzojpedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 (edited) Ma radilo je i ovde sve (iz drugog puta :) ), al zamisli tako recimo sedneš nekom da demonstriraš kako sve to ide, i popiješ takav glup bag na samom početku :) Edited November 6, 2007 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 vrnuo se iz sc, josh sutra i gotovo mr brooks je mnogo dobar film za pogledati, lions for lambs ne bash toliko... izmedju filmova "odshetao" od sc do delta cityja i nazad...gad dem mislio sam da ce mi trebati manje za tu shetnju =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 ah ja i moj humor.. Sto si editovao bio je ok penal Elem legla prva plata \o/ sada sam happy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 pa ne, rekao je da radi od kuce, osim ako ne zivi u meku ;D danas bas nesto nemam posla pa chekiram neke kurseve, skupi su do jaja, ali mora se. overicu analizu finansijskih izvestaja, sve ostalo je u zemlji srbiji obsolete. opet sam poceo da pisem bez kvacica :( welcome back @topic .. sad po dorucak olololo ... kako je dobra dota pala 4h juce nova jasha , nova maja .. omg omg sad mi opet ne ispada perje nigde Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 mdaj bre kakve kvacice kakvi bakraci :) oldskul Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 idem da overim kakva je igraonica u zgradi sto se otvorila..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Stigao mi danas laptop, fascinirajuce jak lenovo, c3d, 2gb, kurci palci. Nakon 3 minuta zavrsio sam na izgrebanom LG-ju, dok je laptop namenjen meni završio kod "šefa" Lol pwnd You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Stigao mi danas laptop, fascinirajuce jak lenovo, c3d, 2gb, kurci palci. Vidi se tvoj ocaj cak i u kucanju kolega... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Ajmo kući....dosta je za danas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 lenovo je kobas ionako igi, mnogo su zafusharili chak i na t seriji sad 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Vidi se tvoj ocaj cak i u kucanju kolega... Najgore je sto taj LG ima 2 verzije, jedna sa 1 gb i 9700 mobility (Ah ah Azerote!), i jednu sa integrusom i 512. Sta mislis koji sam dobio? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 prvi naravno, pexim je renomirana i velika uspesna firma sa 17 miliona eura dohotka u 2006 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Chudo bi moralo da se dogodi da ovaj dan ne bude complete disaster... :[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 pa ne, rekao je da radi od kuce, osim ako ne zivi u meku ;D shta si napisao? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 DRAGAN ZHIVI U MEKU, DRAGAN ZIVI U MEKU! Odgledao Heroje, sad bih mogao kroz mailove da idem lagano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 jao heroJi.. imam to na hardu.. od o1-22epizode.. @topiK.. dodjoh qtjama.. odoh na qnt.. ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Mnogo dobar ovaj Bioshock :D Ja ga bas sad pres'o, pa idem tamo nesto da pitam na topicu za Bioshock :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 jesi koristio sifre?!111¹ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Mislim da nikad u zivotu nisam koristio sifre u video igrama, osim u DOOM-u i nekoj matoroj igri sa Komodora gde si ti kao lopov i krades zlato iz rudnika (tako nesto). U ovom drugom jer bas nisam nesto mogao da prodjem, a u DOOM-u vise iz zajebancije :) Inace cekam tenis da pocne :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 (edited) Koj' je djavo ta serija Heroji? Mislim da nikad u zivotu nisam koristio sifre u video igrama, osim u DOOM-u i nekoj matoroj igri sa Komodora gde si ti kao lopov i krades zlato iz rudnika (tako nesto). U ovom drugom jer bas nisam nesto mogao da prodjem, a u DOOM-u vise iz zajebancije :) Inace cekam tenis da pocne :) Chak vishe nego u GTA? :) Edited November 6, 2007 by Savkeeeeeee...e! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts