manager Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 definitivno dajem glas bauntiju! mada ni kinder bueno nije los, al je preterana cena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 ja jednu kockicu chokolade za kuvanje mesechno i ne bunim se. spartanski :p Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 jeste cena zajebana, ali govorim ovako, apsolutno:) beli bueno je jedina cokoladica koja me je flesovala na kinder ladu jos od kada je nema... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 "malo" se napila... bem ti piletinu... i sad cu pichim neverwinter... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 imenjache ne bogohuli sram da ti udje! adin snjickers pazhalstaja... ;oP ne volim slano u slatkom jebiga :P a.k.a. kikiriki jedem iskljucivo slan a cokoladica volim da je slatka :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Glava me razbija za sve pare mislim da cu danas mnogo ranije u krevet :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Taj rad,kikirikiju nije mesto u cokoladici Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 ja jednu kockicu chokolade za kuvanje mesechno i ne bunim se. spartanski :p 183/68 u tom grmu lezi zec! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 ne volim slano u slatkom jebiga :P a.k.a. kikiriki jedem iskljucivo slan a cokoladica volim da je slatka :P auuuu...kakva pogreshka...i to josh u 2 posta...s moje strane naravno =o) znachi sve vreme govorim o twiksu a pishem snickers...mislim snickers nema keks a i karamel mu je slabiji + chokolada mu nije dobra ko tviksova...cccc kakva greska...isprichavam se za zabunu =o)) dakle meni je omiljen twiks a onda bounty =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 bio do ortaka na rodjendanu, malo izblejali, video se sa starim drustvom, malo da izblejim pa u krevet ,sutra se ustaje ranije Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 auuuu...kakva pogreshka...i to josh u 2 posta...s moje strane naravno =o) znachi sve vreme govorim o twiksu a pishem snickers...mislim snickers nema keks a i karamel mu je slabiji + chokolada mu nije dobra ko tviksova...cccc kakva greska...isprichavam se za zabunu =o)) dakle meni je omiljen twiks a onda bounty =o) wec sam bio wtfomgolololo kad si se ispravio :) twiks je tata za sve te cokoladice btw za sve koji nemaju sta da skidaju i igraju http://www.redfirehard.com/english-redfire...es-overview.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 bio do grada, malo zajebavanja i tako... sad dosao da istrolujem @home do jutra uz dotu i mozda jos ponesto ^_^ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 AKO POLOZIM ELEKTRONIKU U JANUARU DACU KOJOTU DA ME CAPR ETO OBECAVAM, UCIM OVO KO LUD I OPET NISTA NE ZNAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Samo da ovaj shtrajk potraje :) Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 AKO POLOZIM ELEKTRONIKU U JANUARU DACU KOJOTU DA ME CAPR nije njemu zanimljivo kad ne mora da se potrudi malo;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Dzi dzi... pa to treba da se platja.... cccc svasta od tebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 pojeo sam dve kese bombona i sad mi nije dobro :] • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Samo da ovaj shtrajk potraje :) werd! jel se zna sta su postigli ovi mucenici veceras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Dzi dzi... pa to treba da se platja.... cccc svasta od tebe... mjok chekiraj nforce :P Battlestar Galactica: Razor (2007) HQ XVIDBattlestar Galactica: Razor (2007) HQ XVIDBattlestar Galactica: Razor (2007) HQ XVIDBattlestar Galactica: Razor (2007) HQ XVIDBattlestar Galactica: Razor (2007) HQ XVIDBattlestar Galactica: Razor (2007) HQ XVIDBattlestar Galactica: Razor (2007) HQ XVIDBattlestar Galactica: Razor (2007) HQ XVIDBattlestar Galactica: Razor (2007) HQ XVIDBattlestar Galactica: Razor (2007) HQ XVIDBattlestar Galactica: Razor (2007) HQ XVID OMG! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Pishem glupi esej pod nazivom "Taktike naseljavanja Slovena na Balkansko poluostrvo,i stav Vizantije prema njima".Sad sam se setio, veche pre nego shto treba da ga predam,a imao sam 3 nedelje da ga napishem :)))) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 samo neka mi neko objasni cemu fudbal u 1 ujutru umesto standardnih serija u radnom danu :( ko jos gleda fudbal u 1 ujutru :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 the bots are baaaackkkkk ja opet zaginuh do ranih sati uz komp , a sutra moram da pakujem stvari za selidbu ... blago meni pametnome Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 bots ftw \o/ elem, odlicna dota bese iako samo 2v2 :) prvu pwn juggernautom, drugu ispusio sa maidenkom, trecu dobili sa jakirom... glupi random, nisam dobio nijednom sta sam hteo :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 thats why they call it random kad ces da te opernjam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Zavrsio posao i tuzno gledam zadnji bounty. Posle dremke pravac Merkator !!!! Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts