iguana Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 napokon se posteno popickarao sa prethodnom, bivshom devojkom. Posto vishe ne moram da izigravam diplomatu zbog prijatnog suzivota na faksu ili gradskom prevozu, osecam se kao da mi je neko skinuo ogromni kamen sa grudi te stoga mnogo lepshe.... zivot ide dalje, napokon It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 inace skroz je ok kuglana, mozda cak i bolja od koloseuma, verujem da je jos gotivnija kad je malo zivlje, posle 9. Pa fazon je da je tamo cesto prazno :) Veceras smo imali "nesrecu" da prakticno cela kuglana bude zakupljena od strane jedne grupe od 21h. Sto se tice "lepote" napravicu anketu, sad imamo dovoljno utisaka iz obe, pa cemo lako odrediti gde cemo naredni put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Igi izuo papuče :) Ja imam glavobolju, ne mogu da spavam, kenjam naokolo (i udišem isparenja olololo), Photoshop me prodao najstrašnije tačnije neki kretenski plugin, izgubio sam sat vremena picanjenja i skoro pixel po pixel jebavanja... popizd... ocu da spavaaaaam jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Zashto Laletu nikad ne pishe koga quote-uje? (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 sifras don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 ili me vodite na to kuglanje, ili tju vas stalkovati ka neki pervert decu po kraju. pinki mi iza tjoshka, a ionako trba da nadjem sa chim da ubijem vreme sad kad sam lagano krenuo da se ladim od wow-a opet (da, dugo me je drzhalo:)! ili me vodite na to kuglanje, ili tju vas stalkovati ka neki pervert decu po kraju. pinki mi iza tjoshka, a ionako trba da nadjem sa chim da ubijem vreme sad kad sam lagano krenuo da se ladim od wow-a opet (da, dugo me je drzhalo:)! Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 vidim nabacio si addon i za win btw i ja sam izvalio taj beli prostor ispod igzovog avatar pre neki dan , al rekoh sebi "velik je covek.. treba mu vise mesta ispod glave(avatara)" <3 @topic zaglavio do 1 na poslu.. nocni dosao tek u pola 2.. pada jos ova kisica.. bas smor Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 zivot je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Drago mi je sto vam je bilo lepo na kuglanju i ne pada mi napamet da se izvlacim jer organizatori vrlo dobro znaju razloge zasto nisam dosao. No dobro, proci ce i to, pa cemo se opet druziti sa kuglama. ;) @topic Jutros nesto malo opusteniji pocetak radnog dana, ali me to plasi jer pred buru ide zatisje....videcemo... I da se unapred zahvalim drugarima koji ce mi pozeleti prijatan dorucak! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Samo ako uzmes cevape sa pomfritom, a ne Pastirac ko neki gej!21334121 Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 @topic Jutros nesto malo opusteniji pocetak radnog dana, ali me to plasi jer pred buru ide zatisje Zatishje je posle bure... i ne bilo sta smo sve zavrsili... Crysis u proizvodnji :D Juche zavrsheni materijali... Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Uh kako sam ponosan na taj cover....da li zato sto sam ja prevodio ili ne znam zbog cega :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 DAJTE ODMA IGRU DA JE PRVI LEAKUJEMO NA INTERWEBZ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 greota, kapiram da nece jos dugo tako :P Ne znam ... mozda je pun vikendom, nemam pojma, mada mi kad god smo bili onaj "disko deo" je uvek bio prazan, ne znam ni cemu sluzhi ... plus je ulaz malo glupkast, plus za wc moras da se izuvas ... ima dosta tih stvari koje ljudima generalno verovatno ne odgovaraju u odnosu na recimo Koloseum. Dok sa druge strane brzhe ide bacanje, itd, ali opet, skroz je loshe ispisan ... i tako. Zashto Laletu nikad ne pishe koga quote-uje? (: To je dobro pitanje ;) ili me vodite na to kuglanje, ili tju vas stalkovati ka neki pervert decu po kraju. pinki mi iza tjoshka, a ionako trba da nadjem sa chim da ubijem vreme sad kad sam lagano krenuo da se ladim od wow-a opet (da, dugo me je drzhalo:)! Sibni mi svoj fon na PM i jos bolje, javi mi MSN koji ti je ako koristis, i necemo te zaboraviti narednog puta ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 (edited) sinoc zaglavio sa drustvom malo, sad ustao, telefon u ruke da obavim neke razgovore.... Edited November 8, 2007 by pilauda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 postadoh imun na mamurluk sto me pomalo plasim... kad imam mamurluk znam da se organizam bori sa pijanstvom, ovako mi izgleda kao da imamo simbiozu :) sem toga nist posebno, odlucio sam da intenzivno trazim posao tako da sada saljem cv, jos malo pa treba da okrenem par telefona i da trazim preporuke, ma ludnica :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 što se praznog prostora ispod igijevih postova tiče, on u potpisu ima neku sliku koja više ne radi, pa je verovatno do toga. da koristite operu, sve bi vam bilo jasno. napokon se posteno popickarao sa prethodnom, bivshom devojkom. Posto vishe ne moram da izigravam diplomatu zbog prijatnog suzivota na faksu ili gradskom prevozu, osecam se kao da mi je neko skinuo ogromni kamen sa grudi te stoga mnogo lepshe.... zivot ide dalje, napokon mico, odrastaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Jeo sam cevape sa kajmakom i pire krompirom. Sad malo odmaram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 alal vera 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 hmm.. solo do sutra popodne... umro neki rodjak iz sapca, pa matorci zapalili na sa'ranu, a mene i sestru ostavili @home. osim toga, pijem kafu :) veceras kafana, ihaj. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 profesorka koju ne podnosim ama ni malo je rekla da sam ja mirno i fino dete i da ucim i da takvu decu svi vole. dala mi 5. :D For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Pa ti i jesi mirno i fino dete, respect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 :* :) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Bravo Danice! @topic Fin dan prolazi....milina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts